torsdag den 24. oktober 2019




HVER FJERDE DANSKER VIL SENDE MEDLEMMER AF ”FREDENS RELIGION” UD AF DANMARK..

Hvad skal overskriften være, hvis man skrive om en undersøgelse, der viser, at 28 procent vil sende muslimer ud af landet, og at 45 procent ikke vil? Debatten raser.

Danskernes blandede følelser over for indvandrere', der viser, at en pæn stor andel af danskerne (28 procent) erklærer sig enige eller delvist enige i synspunktet, at muslimske indvandrere skal ud af Danmark. Og at næsten fire af ti danskere vil sende indvandrere ud af landet, hvis ikke de har et arbejde.

De dårlige elementers opførsel vil smitte af
- Vi mennesker grupperer 'andre', og nogen få der ikke kan opføre sig ordentligt giver alle i deres 'gruppe' et dårligt rygte. Det er basal menneskelig adfærd, og det kan altså ikke ændres.

- Løsningen er selvfølgelig ligetil, nemlig at når en udlænding begår kriminalitet, så vises man venligt, men bestemt til grænsen, og det uanset om man har fået asyl.

- Er man gæst i et hus, så har man bare at opføre sig ordentligt.
- Lader man de dårlige elementer blive, så VIL deres opførsel smitte af på den 'gruppe' folk ser dem som værende i, skriver Morten, men hvad tænker du?

Hvem vil du sende ud af Danmark?

Hvad synes du er den rigtige overskrift? OBS: her kan du kun sætte ét kryds


Kommentar:


Den negative historie er den daglige læsning om bandeskyderier, vold, bilbrande, voldtægter, forråelse i skolerne, terror og utryghed. En overvejende del skyldes uinviterede migranter fra overvejende Mellemøsten og Nordafrika. Derfor bør de uindbudte ballademagere, velfærdssnyltere og uintegrerbare sendes ud af landet. Jo hurtigere jo bedre. At der stadig er en del danskere, der hylder velkomstkulturen (selvom de er blevet noget spagfærdige på det sidste), vidner om den faldende intelligenskvotient, der gør sig gældende i vor del af verden. 

De som stemte imod, har ansvaret for det kaos der hersker nu. Ret ikke verden mod medlemmer af ”Fredens religion”,, men mod den demente virkeligheds fjerne elite, som selv bor langt fra problemerne.
Djøf eliten og politikerne har det ubetingede ansvar. 

Det skal ikke være nationaliteten eller religionen der skal sende indvandrere ud. Det skal være deres lovpligtighed og deres manglende vilje til at tage et arbejde. Giv dem en enkeltbillet og lidt lommepenge til turen hjem. Registrer dem og smæk døren i, hvis de prøver at vende tilbage Mine sidste bemærkninger kom med fordi jeg kom i tanke om familien Levakoviz, der om nogen, har rendt om hjørner med os.

Hvis den politiske elite ikke havde udskammet indvandrings kritikere i 30 år ville vi aldrig have været i den situation som vi er i idag. Indvandringen har taget overhånd og indvandrerne får særbehandling.

Politikkerne magter ikke at skrue en lov sammen der effektivt hjemsender kriminelle indvandrere.
Integrationen har fejlet og det koster samfundet (og allemest de svageste) 35-40 milliarder om året.
Udviklingen SKAL vendes ellers ender det i ragnarok som allerede nu plager flere store byområder, som Vollsmose, Gjellerup Parken, Nørrebro mm.fl.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...