onsdag den 21. august 2019


TOVE FRYGTER DET "MUSLIMSKE MØNSTER."
Kære muslimer - vis, at det er os, Danmark, I vil! F.eks. ved at smide tørklæderne, undlade at kræve bederum, kønsadskilt svømning og ramadan-sange i vore danske sangbøger etc., skriver Tove, der er bange for Europas fremtid.



- Vejen til islam er altid den samme

1)  Etabler en moské. 
2)  Skab en enklave.  
3)  Bliv mange, skab et (parallel)samfund.
4)  Spil ofre.
5)  Tal værtslandet og myndigheder efter munden.
6)  Brug international lov til at angribe og fordømme værtslandet/rivalen.
7)  Indfør sharia.
8)  Løsriv jer.
9)  Tag kontrol.
- AFGHANISTAN var engang BUDDHISTISK! (Nu, i armod og ufred.)
- PAKISTAN var engang HINDUISTISK! (Nu, i armod og ufred.)
- LIBANON var KRISTENT! (Nu, i armod og ufred.)

- Nu er de alle islamiske nationer!




Måske er det ikke muslimernes intention
Sådan indleder Tove H. et brev til nationen!, som hun virkelig gerne vil have bragt. For Tove synes, udviklingen i Danmark og adskillige andre europæiske lande er på vej den gale vej - og hun vil gerne have, at de muslimer, der faktisk er glade for at Danmark, som det er, begynder at overveje, hvordan de gerne vil have, Danmark skal se ud om 50 år. Hendes brev - som hun også har ringet til redaktionen om MANGE gange - fortsætter nemlig således:
- Hvis vi (bliver ved med at tillade) fortsættelse af dette muslimske mønster, bliver Europas lande de næste, der overgives til islam! 
- Måske er ovenstående ikke lige nu, de fleste herboende muslimers bevidste intention!



De henter mange ægtefæller i hjemlandene
- MEN! Muslimer vil automatisk samle sig i muslimske grupper, og så vidt muligt, undgå samvær med landets beboere - de vantro!
- Muslimerne vil også automatisk, som vi har set, blive flere og flere ved at føde mange børn og ved at hente mange ægtefæller i hjemlandet!
- Når eller hvis de med tiden bliver mange nok, vil de rabiate og deres 'religiøse' (læs: Ideologiske) ledere slå til og have meget, meget nemt ved at presse dem yderligere, i den retning de ønsker; Koranens love og adfærdsstyring etc!
- SÅ: ISLAMISERINGEN ER ET AUTOMATISK SYSTEM!




Danmark ender som Mellemøsten
- Et system, der - uden muslimerne selv opdager det - fører dem hen, hvor de ikke vil være - i et grusomt og forarmet samfundssystem lig det, de er rejst fra!
- Min mening er, at muslimer ofte er utrolig store kujoner.
- Vi ser, at de angriber i flok - f.eks. op til 13 muslimske drenge om at gennemtæske en tynd 12-årig dansk  knægt - der hele sit liv har lært, at han ikke må slås, osv osv osv!
- Og på deres bedetæpper tigge 'den flyvende tekande' om at skabe et godt samfund til dem, frem for selv at tage ansvar etc!
- Når det ikke virker, at flytte til andre folks lande, hvor befolkningerne HAR gjort arbejdet, og HAR skabt gode samfund!



Hvor kvinder ikke må bestemme
- Ikke turde give deres kvinder og pigebørn selvbestemmelse i skræk for, at kvinder og piger ikke har hjerne til at tænke selv, og agere fornuftigt!
- Ikke tage ansvar for egne handlinger! Ikke tage ansvar, og bidrage til fred og lovlydighed!
- Ikke tage ansvar for det samfund de befinder sig i! Ikke turde tænke selv, men søge styring fra Ideologien!
- Fastholde sig selv i et helt åbenlyst barbarisk 600 tals 'tanke'sæt!
- Ikke turde gøre oprør mod forfædre, og forældres gammeldags indstillinger!
- Ikke turde udvikle sig selv, og den Ideologi de er slaver af!



Islam skal forbydes
- ISLAM SKAL FORBYDES! Troen SKAL adskilles fra Statsformen, Lovsystemet og Adfærdsstyringen!
- Så ALLE Islams frihedshæmmende, og undertrykkende etc skikke FORBYDES!
- F.eks Islamistisk indgåede ægteskaber, barnebrude, flerkoneri, social kontrol, muslimsk klædedragt, islamistisk indoktrinering, Koranskoler, et utal af Moskeer osv osv osv.
- KUN muslimerne selv, kan redde sig fra sig selv, og alle de barbariske forhistoriske uhyrligheder!
- SÅ KÆRE ALLE MUSLIMER! VÅGN DOG OP! REJS JER! TÆNK SELV!
- KÆMP dog lidt for Danmark!



Vis, at I vil Danmark - smid tørklædet
- GÅ dog lidt ind på vore betingelser!
- VIS at det er os, Danmark, I vil!
- F.eks. ved at smide tørklæderne, undlade at kræve bederum, kønsadskilt svømning, ramadansange i vore danske sangbøger etc!
- I bør kunne indse, at I med kravene går de forkertes ærinde, slutter Tove. Men hvad tænker du?

Er der er et 'muslimsk mønster', der ender med at gøre Danmark til et islamisk land?



Kommentar:



Tove har ret. Man kan jo se det ballade der er her i Danmark og i de nordiske lande af bander det er jo muslimer. Jeg har skrevet før at de muslimer som laver noget lort i vores land skal sendes retur hvor de kommer fra og så skal hele familien udvises selv om de er født her og har dansk statsborgerskab .
Helt konkredt er muslimerne bl.a årsag til at vores danske børn ikke kan have et normalt institution liv i en børnehave, skolerne har aldrig haft så store problemer med udenlandske unger som saboterer undervisningen konstant, i mange kommunale skoler er muslimerne overrepræsenteret og danske børn i undertal og de danske børn bliver dermed terroriseret og bange for at gå i skole.



Der er unger helt ned til 8 års alderen der går rundt i vores kvarter og vil have en smøg, det får de selvfølgelig ikke, men deres reaktion er udskældsord eller endda kaste med sten efter én, Ungerne går så hjem til faderen (som åbenbart er en stor mand) som jagter os fordi hans unger selvfølgelig har fortalt historien så den passer ind i deres kram.

Det er bare én historie fra det virkelige liv.
De her problemer har noget at gøre med at vi er kristne og de er muslimer og vi kan altså bare ikke sammen.


.
Men politikerne vil have flere af dem til landet, HJÆLP.

Jeg har det helt fint med indvandring i alle farver, uanset om det er fra Indien, Vietnam, Kina eller Thailand ... men .. Islam har intet at gøre i Danmark, da integration af tilbedere af islam er umulig.
Koranen regner kvinder for kun det halve værd end en mand, også retslig set, og forbyder alle former for venskab med ikke muslimer, hvilket er grunden til at muslimer samler sig i ghettoer, som så kræver at leve efter egne love og regler, og ingen respekt har for ikke-muslimsk politi eller lovgivning når de er i overtal i et område, uanset hvor stort eller lille et område vi taler om ... når antallet af muslimer vokser i et område eller landsdel, så vil der komme krav om selvstændighed og sharia lovgivning som totalt bryder med alle ligheds-principper, friheds- og menneskerettigheder. 



Det er et faktum alle steder i verden hvor islam har fået fodfæste. Det handler ikke om hvor mange muslimer der tror, men at der er dødsstraf for at ikke at gøre som der bliver sagt og, at de dermed er tvunget til at følge sharia lovgivningen uanset om de vil det eller ej, og derfor findes der heller ikke, rent officielt, ateister eller homoseksuelle i den muslimske verden, da de vil blive henrettet, hvis de springer ud.



Er jo så forrygende nemt for dem at oversvømme Danmark - vi betaler dem faktisk penge for at de gør det.. Sgu lidt dumt, at betale en fjende for at invaderer dit hjem.. Men sådan er det. Muslimske kvinder der går hjemme og får penge fra staten. De føder 7 børn, som staten også betaler.. 
Havde vi været i dyreverdenen, så var Islam en “invasiv art”, som man formentligt ville forsøge at udrydde - men her vælger man at uddele foder.. 



Dette har jeg, og andre vel-oplyste individer agiteret i årtier - blot for at blive fordømt og gjort grin med!
Man behøver blot at studere de sidste 1000 års historie for at se mønsteret. Det er altid det samme: I alle lande hvor islam får fodfæste ender det altid med trusler og anklager, og hvis det ikke hjælper så starter myrderierne og grusomhederne for at udrydde al modstand og landene bliver derefter ændret til sharia hvor alle andre trosretninger end islam bliver behandlet som slaver for overmenneskene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...