fredag den 18. september 2020

 

ROSA LUND UNGDOMSFORBRYDER OG FOLKETINGSMEDLEM..



Ja' de fleste er bekendt med denne trunte.


umådelig hadsk og spydig, og en total fataresistenthed overfor virkelighedens facts, hvis det ej passer til hendes forsmået indfaldsvinkel, så skal det enten ties ihjel eller budbringeren skal kaldes alverdens tarvelige skældsord og som regel i mangel af bedre og uden skyggen af saglige argumenter..


Mener også det var hendes ræverøde facistbagland, som blev skrupforvirret til noget der var en simpel sætning, da det i den grad udstillede hykleriet.

https://i.imgur.com/W6BRPEb.png


Rosa Lund er vist denne brumbasse yderst til højre i ovennævnte billede...
farlig terrorsympatiserende madame.

ENHEDSLISTEN : ALLE VORE FOLKETINGSKANDIDATER ER IMOD TERROR OG VOLD…!

Hvis man går rundt i den vildfarelse, at Enhedslisten er et fuldt demokratisk parti på linje med de øvrige i Folketinget, bør man snarest muligt ændre sin virkelighedsopfattelse. Det passer ganske enkelt ikke, når tidligere medlem af Folketinget for det ekstreme parti Enhedslisten Frank Aaen i 2011 udtalte følgende:

"Alle vores folketingskandidater er imod terror og vold. Hvis vi har medlemmer, der går ind for vold eller kommer med udtalelser om, at de går ind for vold, så vil de blive ekskluderet."


Det passer jo ikke. Rosa Lund, som jeg vender tilbage til lige om lidt, har støttet både colombianske FARC og palæstinensiske PFLP. FARC er skyld i hundredtusinder menneskers voldelige død og millioner af fordrevne, og PFLP har gennemført en række terroraktioner rettet mod Israel (samme link som ovenfor).

Anna Rytter, tidligere folketingskandidat for Enhedslisten, udtalte i 2013 følgende:

"Det er min helt klare erfaring fra det anti-racistiske arbejde, at de AFA-medlemmer, som er på venstrefløjen og er tilknyttet det antiracistiske miljø, er gode, gedigne mennesker som man kan lave samarbejde omkring konkrete aktioner sammen med."


Der findes andre eksempler, men disse er rigelige til at understrege pointen om, at der er kræfter i Enhedslisten, helt ind i folketingsgruppen og blandt folketingskandidaterne, der støtter og hylder terror og gerne vil samarbejde med vores hjemlige såkaldte antifascister i AFA, der bekender sig til vold.



Og nu til netop Rosa Lund, som i går løj for åben mikrofon i P1 Debat uden at blive modsagt af nogen af de tilstedeværende. Hun sagde således om Generation Identitær i Danmark (bemærk Rosa Lunds ubehjælpelige talesprog):

»De [Generation Identitær] har jo f.eks. også altså sendt alle mulige T-shirts, og breve og altså jeg ved ikke hvad, til mig. Altså de prøver også at komme ind på min privatadresse, som jeg så har fået hemmelig nu, ikk’? På grund af Generation Identitær. Selv om jeg bor på Nørrebro [fra lidt efter minut 20].«


Generation Identitær er en ikkevoldelig ungdomsorganisation, der ved fredelige aktioner, nærmest happenings, får danskernes øjne op for multikulturens og det multietniskes ødelæggende virkning på det danske samfund. Generation Identitær er som sagt erklæret ikkevoldelige, og allerede derfor er det lodret løgn, at de skulle have forsøgt at »komme ind på« Rosa Lunds privatadresse. Havde det været tilfældet, havde det selvfølgelig været kriminelt og var uden tvivl blevet meldt til politiet og var igen uden tvivl blevet rapporteret af medierne.

Generation Identitær skriver selv på deres hjemmeside, at de til Enhedslistens partikontor i Studiestræde i København og adresseret til Rosa Lund bl.a. har tilsendt hende en flot fodboldtrøje med titlen ”TEAM ISIS” og med Enhedslistens logo med ø’et på. Generation Identitær kunne ikke drømme om uopfordret at troppe op på nogens privatadresse.


Det var Rosa Lunds løgn om Generation Identitær. I bemeldte program på P1 deltog også en Poya Pakzad, rådgiver for Enhedslisten, der talte drømmende om politisk motiveret hærværk, hvis det kunne bekæmpe ”racismen”. Det lød sådan her:

»…hvis det rent faktisk bevirkede, at man fik kæmpet racismen tilbage og støttede en masse af de mennesker, som var genstand for racisme i vores samfund, jamen så mener jeg at det at kaste en sten ind gennem en rude, falder langt under bagatelgrænsen

Der er tale om en klokkeklar opbakning til at begå kriminalitet, hvis det tjener et højere formål, som alene defineres af venstreorienterede. Det gør ingen forskel, at Poya Pakzad forsøger at pakke det ind som en tænkt mulighed.

Det ville med god grund være utænkeligt, at højreekstremister kunne støtte modsvarende terror, vold og hærværk på højrefløjen uden at blive aldeles fordømt af hele det politiske spektrum. Og godt for det. Voldelige højreekstremister skal ned med nakken og idømmes lange fængselsstraffe, hvis de udøver vold. Og derfor skal man også fordømme dem, der måtte støtte sådan vold.

Men af en eller anden grund gælder der en anden logik, når medierne ser på den yderste parlamentariske venstrefløj, som i Danmark er Enhedslisten. Her kan man fint leve med, at et folketingsmedlem lyver for åben mikrofon og støtter to navngivne terrorbevægelser, at en tidligere folketingskandidat gerne vil samarbejde med danske voldelige venstreekstreme, og at en rådgiver fra samme parti går ind for hærværk, hvis det tjener et selvopfundet højere formål.

Der findes faktisk et enkelt ord, der kan sammenfatte, hvad Enhedslistens mest ekstreme elementer står for. Det ord hedder kommunisme, den ene af det 20. århundredes rædselsideologier, hvor man, hvis man får magt, som man har agt, sætter mennesker, mange mennesker, i slavearbejdslejre og myrder løs blandt de urene, der ikke vil det snarligt kommende kommunistiske paradis.

En rest af dette ønske om et terrorregimente, som den praktiserede kommunisme var, findes og trives åbenlyst fortsat i Enhedslisten. Det siger en hel del om vores tid, at dette stort set accepteres af medierne.

https://jyllands-posten.dk/opinion/blogs/mortenjensen/ECE11678064/folketingsmedlem-for-enhedslisten-rosa-lund-lyver-for-aaben-mikrofon-i-p1-debat-om-generation-identitaer/

ROSA LUND FORTRYDER IKKE..



Rosa Lund, som er Enhedslistens uddannelsesordfører, fortryder ikke, at hun lørdag 6. oktober 2007 brød ind på Grøndalsvænge Allé 13 i Københavns Nordvestkvarter og blev anholdt af politiet.

Aktionen fulgte efter rømningen 1. marts af Ungdomshuset på Jagtvej 69.

Rosa Lund bekræfter i metroXpress, at hun blev anholdt, lagt i strips og fik en bøde på 750 kroner samt en plettet straffeattest for ulovlig indtrængen efter straffelovens paragraf 264.

Hun angrer ikke sin handling.

- Altså, jeg synes, man som parlamentariker har et ansvar for at kæmpe for det, man tror på. Jeg vil nok også deltage i demonstrationer i fremtiden, men jeg kommer ikke til at deltage i ulovlige indtrængninger igen, siger hun og fortsætter:

- Men det er lidt svært at svare på, om jeg vil gøre noget ulovligt igen. Det kommer an på sagen. Hvis der er mennesker, der bliver uretfærdigt behandlet, for eksempel asylansøgere, så kan det være nødvendigt at bryde loven, siger Rosa Lund.

https://fyens.dk/artikel/el-s-rosa-lund-angrer-ikke-sin-anholdelse-2012-1-5?fbclid=IwAR32jDPXwZfNzWbyOLKp5uuH5fo2dnFR0YiO40iwGZIN1_hgpEgc_E3WJ7o

KOMMENTAR:



"Men af en eller anden grund gælder der en anden logik, når medierne ser på den yderste parlamentariske venstrefløj, som i Danmark er Enhedslisten."

Venstrefløj, medier, pædagoger, lærere og politikere mener at venstrefløjen kæmper for retfærdighed og at højrefløjen kæmper for uretfærdighed p.gr.a. egoisme.

Så enkelt er det på det følelsesmæssige plan, som ovennævnte persongrupper fungerer på. Egentlig tænkning ses sjældent og de er også fra barnsben afvænnet fra slags.

Skole og Uni straffer selvstændig tænkning hårdt og journalister er totalt ensrettede og hjernevaskede må nok med i beskrivelsen, når man henser til deres ageren i debatter.

Mørket har sænket sig.

Kommunister har altid løjet og fordrejet virkeligheden for folket, for at holde dem nede og for at toppen får endnu mere magt og fordele til dem selv, og desværre er mange stadig så dumme at stemme på kommunisterne. De har vist ikke fulgt godt med i historietimerne, eller fulgt med i livet i kommunistiske lande, og det er det mest skræmmende at folk er så uvidende og dumme.

Kan nogen for alvor være overrasket over løgne og uintelligent optræden fra den ydre del af venstrefløjen?

Det kan heller ikke komme som en overraskelse at løgnene får frit spil af en progressivt sympatiserende presse.

Disse forkvaklede mennesker der hyler op over fredelige demonstrationer, men har deres egne stormtropper af brunskjorter der gør gaderne usikre for folk der vover at have en anden mening.
Ikke nok med de forsøger at hindre andre i at komme til orde, de benytter også fysisk vold.
Men medierne og det officielle Danmark synes ikke at have et problem med disse hyperfascister, som ganske morsomt kalder sig antifascister, hvilket de forståligt nok tager som en opfordring til at fortsætte.

Pernille Rosenkrantz-Theill var indblandet i maling-attentatet på statsminister Anders Fogh Rasmussen og undenrigsminister Stig Møller i 2003. Dette attentat blev begået af en ekstrem venstreorienteret organisation kaldet Globale Rødder - grundlagt af poster-boy Pelle Dragsted.

Efterfølgende blev dette attentat på statministeren og udenrigsministeren rost af en lang række venstreekstremister bl.a Pelle Dragsted, Gunna Starck og Majbrit Berlau i "Rød-Grønne Linjer", 7. april 2003. Pernille Rosenkrantz-Theill har lavet aktioner ved at kaste levende (!) høns ned i Folketinget fra tilhørerpladserne.


Den slags kommer ikke til skade når man tilhører venstrefløjen. Tvært imod: Seneste nummer af Danmarks Lærerforenings fagblad "Folkeskolen" hilser Pernille Rozenkrantz-Theill velkommen på forsiden med ordene: "En varm velkomst til skolens minister". Gad vide om Folkeskolen ville - uanset hvad - ville hilse en "højreorienteret" skolens minister med samme bagkatalog velkommen på samme led??

 


  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...