fredag den 10. juli 2020




DANMARKS TO STØRSTE POLITISKE PROBLEMER ER MORTEN ØSTERGAARD, R OG MATTIAS TESFAYE, S.


I øjeblikket raser der en debat om den danske udlændingestyrelse og de ansatte med både dansk og Afghansk statsborgerskab.

Normalt ville velintegrerede indvandrere fra muslimske lande være velkomne, især når de er selvforsørgende og følger det danske samfund og landets love. Når det, i dette tilfælde, alligevel bliver et problem er forklaringen udelukkende politisk.



Landets mest landsskadelige politiker Morten Østergaard er i fuld gang med en befolkningsudskiftning og en markant udskiftning af sit vælgersegment så dette består af ikke vestlige indvandrere, primært fra muslimske lande. I denne sammenhæng tiltrækker partiet åbenbart kvinder med afghansk baggrund, partiet har allerede et folketingsmedlem, Samira Nawa, hendes agenda er soleklar, endnu flere penge til arbejdsløse indvandrere.

Nu er næste afghanske kvinde på vej, Soma Mayel, Jurist med afghansk og dansk statsborgerskab. Hun har allerede nu fået ”gaflet” sig ind i ledelsen hos det radikale venstre og kæmper for en opstilling til folketinget ved det kommende valg, derfor har hun allerede nu et problem – politisk.

Hun kan IKKE sidde i Udlændingestyrelsen med den politiske baggrund og de gøremål hun har i det radikale venstre. Hun er ganske enkelt inhabil og må vælge job eller politik, Længere er den simpelthen ikke.

Det må være logik for en hver at Mayel ikke kan sidde som radikal folketingskandidat og godkende asylansøgninger, når man ved hun repræsentere en part der hellere ser etnisk danskes hæl end deres tå.

Desværre trænger dette budskab ikke igennem, dels fordi Morten Østergaard og ikke mindst Pernille Skipper, Enhedslisten begge kæmper om det samme vælgersegment og derfor for klumrer debatten.



Den nyttige idiot i denne sammenhæng er udlændinge minister Mattias Tesfaye. Han bakker naturligvis Morten Østergaard op når det handler om udlændingestyrelsen, det er jo helt klart i ministerens favør sammensætningen er som den er da han i forvejen agerer nyttig idiot for muslimerne i Danmark.

Mattias Tesfaye foretager sig INTET der kan give ham de mindste problemer i de indvandrermiljøer han lever i, han er som dem, derfor er de også hans første prioritet, dette på trods af at han, retorisk, forsøger at vise at han er en ”helvedes karl,” der sender afviste asylansøgere ud af landet på ”røv og albuer.”

En af de opgaver han stadig ikke har løst, ligesom hele debatten om bønnekald blev nedstemt fordi berøringsangsten og det religiøse tilhørsforhold alligevel blev for stort.

Hvem er så denne Soma Mayel, Jurist og fuldmægtig i Udlændingestyrelsen?



Nedenstående en ganske kort gennemgang af den ballade der foregår i øjeblikket, men følg linket her, hvis du ønsker en nøje gennemgang af hele familien Mayels ankomst til Danmark, uddannelse, karrierer m.v.

https://www.document.dk/2020/07/10/56152/

Men måske er det ikke så mærkeligt, at Soma Mayel bruger et nedrigt og hadefuldt sprog overfor Dansk Folkepartis Martin Henriksen. Det hele handler i sidste ende om et politisk opgør.



Soma Mayel begynder en politisk kometkarriere hos Det Radikale Venstre. Her bliver hun valgt til bestyrelsen i en nordsjællandsk partiforening. De Radikale appellerer i høj grad til asylansøgere med muslimsk baggrund, fordi partiet vil lempe udlændingereglerne.

Soma Mayel stemmer på De Radikales landsforsamlinger, holder møde med Morten Østergaard på Christiansborg og er en af nøglemedarbejderne, der får valgt Kristian Hegaard til folketinget.

Det Radikale Venstre har altså et partimedlem siddende i en nøgleposition i Udlændingestyrelsen. Herfra kan hun uhindret kalde sine politiske modstandere for nedværdigende skældsord. Uden det får de mindste konsekvenser.

Dette er beviset på, at en myndighedsperson hos Udlændingestyrelsen, der ellers skulle fungere upartisk, spiller et politisk magtspil, mens vedkommende svinger asylstempler og tilladelser til familiesammenføringer.



Det er utilstedeligt, at en jurist hos Udlændingestyrelsen kalder en dansk politiker for ‘tosse’ og ‘tåbe’.

ANDRE VURDERINGER...

To særdeles velanskrevne mennesker, en chefredaktør og en politiker har også bidraget til debatten med deres meninger. Det er svært at blive uenige med Chefredaktør Tom Jensen og Lars Boje Mathiesen, men især Tom Jensen glemmer, efter min mening, det absolut vigtigste i bedømmelsen af hele sagen.

1.      -# Soma Mayel kan ikke, med det politiske valg hun har truffet, sidde som NEUTRAL behandler i Udlændingestyrelsen, hun er ganske enkelt inhabil.

2.      # Migranter, indvandrere eller flygtninge der får dansk statsborgerskab i supplement til f.eks. det afghanske de har i forvejen, de kan simpelthen ikke sidde som sagsbehandlere af asylansøgninger. Det hænger overhovedet ikke sammen. Uden at kunne bevise det vil jeg antage at de fleste af dem vil være forudindtagede i de fleste sager, det kan ikke undgå at give en frygtelig ballade.

Tom Jensen, Chefredaktør Berlingske Tiende.



Mange har allerede kommenteret på dette. Men nu gør jeg det også.

For det burde være så enkelt, især for borgerlige.

Ja tak til en meget stram udlændingepolitik, der beskytter fædrelandet mod en for stor tilstrømning af svært integrer bare flygtninge og migranter.

Ja tak til en integrationspolitik, hvor der stilles krav, så alle forventes at bidrage til det danske samfund.

Ja tak til en indædt modarbejdelse af parallelsamfund, religiøs fundamentalisme og social kontrol, for vi bor i Danmark.

Ja tak til ikke at uddele statsborgerskaber i flæng.

Ja tak til at slå hårdt ned på udenlandske statsborgere, der begår kriminalitet. Ja tak til mere konsekvens, når det i den forbindelse handler om udvisning.

Men især borgerlige må sige fra, når også velintegrerede danske statsborgere med uddannelse og fast job jagtes og udskammes personligt udelukkende på grund af deres baggrund.

Især borgerlige må sige fra, når den tænkning breder sig også i borgerlige rækker, at intet individ kan undslippe det at blive stemplet kollektivt, uanset hvad man selv har gjort for at blive en del af det danske samfund - det er faktisk præcis den ugerning, også den identitetspolitiske venstrefløj gør sig skyldig i.

Især borgerlige må sige fra, når et menneske gør alt det, vi ønsker af folk, der kommer hertil, men i Martin Henriksens og desværre også andres øjne aldrig kan gøre det godt nok, alene fordi vedkommende er den, hun er, og kommer derfra, hvor hun kommer.


Lars Bøje Mathiesen, Nye Borgerlige.



Det handler om habilitet.

Der har været en del debat om hvorvidt det er ok at hænge en enkeltperson ud på nettet grundet sit arbejde og nationalitet.

Her skal man altså holde tungen lige i munden.

For hvis man gør det til et spørgsmål om den enkelte har misvedligeholdt sin stilling, så er det 1) en ledelses opgave 2) Potentielt, en sag for domstolene.

Jeg synes ikke det er rimeligt, hvis man hænger en konkret navngiven person ud på nettet, for at misbruge sin stilling, uden at have så meget som én enkelt konkret begrundet mistanke.

Tilbage står det egentlige spørgsmål- habilitet.

Kan man med dobbelt statsborgerskab varetage alle stillinger i samfundet?

Forestil jer at en fodbolddommer havde dobbelt statsborgerskab. Ville man acceptere at denne skulle dømme en vigtig fodboldkamp, hvor den ene nation deltog?

Nej vel... man ville råber inhabilitet hurtigere, end man kan sige loyalitetsdilemma. Og ingen vil undre sig over dette. Selvfølgelig vil denne dommer ikke skulle dømme kampen.

Derfor er det fuldt ud legalt, at vi som samfund tager en åben debat om, hvorvidt folk med udenlandsk statsborgerskab skal kunne besidde stillinger, hvor de har afgørende indflydelse på hvem der kan komme til, og må blive i Danmark.

Denne debat skal vi turde tage, uden at man fra den ene side råber bedrageri, uden en snert af evidens, så vidt som jeg er orienteret, og på den anden side, uden at de klassisk politiske korrekte identitetspoltiske, forsøger at lukke debatten, ved at udskamme folk som rejser den.

Så hvis der er sket ulovligheder, misbrug af stillinger og andet, lad os endelig få det frem i lyset. Lad os tage debatten om habilitet. Den er vigtig og helt valid.

Men lad os samtidig insistere på en ordentlighed, som vi også selv ville ønske at møde.

https://www.facebook.com/LBMathiesen/photos/a.400600346709786/2583931795043286/?type=3&theater



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...