lørdag den 31. august 2019


DANMARK HAR IKKE BRUG FOR BROBYGGERE  DER UDELUKKENDE STØBER FUNDAMENTER FOR ISLAM..
Så mangler det tyrkiske tågehorn, den selvskabte brobygger Özlem Cekic igen noget at beskæftige sig med, denne gang har hun fundet sig nogle af sine trosfæller og et par afdankede pladderhumanister, der for længst har passeret sidste salgsdato. Hele projektet bliver solgt med de sædvanlige Cekic flokler, der spares ikke på krudtet:
I Bent Christensens film »Naboerne« (1966) følger vi, hvordan to tilsyneladende velfungerende mænd i skikkelse af John Price og Ebbe Rode bekriger hinanden på den mest infame måde. Den ene norm for civiliseret samkvem efter den anden krænkes. Grænserne for, hvad man kan sige og gøre, flytter sig scene for scene. Først i det små, senere på mere ondskabsfuld manér, og til sidst forvandles naboernes huse og haver til en krigsskueplads, hvor gravkøer på larvefødder, dynamit og forhammere anvendes som våben i en stadigt vildere eskalering. Til sidst står en rygende ruinhob tilbage, mens naboerne godt forslået går hver til sit, og den lokale købmand, som undervejs har opildnet kamphanerne, kigger ind i kameraet og spørger: Hvorfor?
Filmen er et sindbillede på den tilstand, man fra tid til anden kan finde på de sociale medier, hvor flokmentaliteten trives, og vores værste instinkter stilles til skue.

Ikke desto mindre er Danmark et samfund, hvor tilliden til institutioner og til medborgere på tværs af sociale og politiske skel traditionelt har været høj. Derfor har vi haft gode rammer for at håndtere vores uenighed og forskellighed.” Citat slut
Özlem Cekic, generalsekretær i Foreningen Brobyggerne – Center for Dialogkaffe, m.fl.

Når vi danskere bare siger nej til flere migranter /flygtninge er det jo typer som dig,Özlem Cekic; der pisker en stemning blandt andre migranter/flygtninge der ikke har ret til at være her og får deres indre svinehund op i dem, og beskylder os danskere for at være racister., længere er den ikke.


Nok er nok og jeg tror vi er mange der har nået den grænse nu. Det er IKKE racistisk eller fjendsk at man vil forsvare sin egen kultur. Vi har i xx antal år hørt den ene efter den anden minoritet kæfte op om hvor dårligt de har det. Men så flyt da! Vi skal “rumme” folk, være tålmodige, eftergivende og huske deres baggrund.


NEJ! Det har vi prøvet nu, det virker ikke. Er du dansker eller vil være det, så bliv endelig. Hvis man mener at vi er undertrykkende og vil man have en anden kultur, så flyt ud. Og det er da lidt mystisk hvor lidende en person kan være hvis de kan tage turen fra Syrien til Europa.
Det er helt afgjort ikke nogen tilfældighed at det lige netop er Özlem Cekic (Fattig Karinas Mor) og Poul Madsen der normalt ynder at drikke "dialogkaffe" sammen. Begge er de alen langt fra at have fattet, at danskerne, i lighed med de øvrige vesteuropærer, er og længe har være dødtrætte at stakkels forfulgte muslimer.


Stakkels forfulgte muslimer der nærmest fra dag et fremkommer med særkrav i enhver tænkelig afskygning og iøvrigt straks trækker racismekortet, når det mindste går dem imod. Til Özlem Cekic som til Poul Madsen. I kan ligeså godt stoppe her og nu. Det store flertal af befolkningen, ikke mindst Poul Madsens egne læsere, gider simpelthen ikke mere snak om en integration der er ikke-eksisterende og aldrig bliver det.
Det er ikke os og resten af de vestlige lande der er problemet. Nu har vi prøvet det her siden 2. verdenskrig og de hader os jo mere og mere, klynker mere og mere og i til trods for at flere har været her 4-5+ generationer, er der sgu stadig noget der formår at vokse op uden at kunne dansk. Men så smut da hjem til det land hvor i kan det sprog i så gerne vil lære.
Der går ikke én dag uden at en med en bleg hudfarve skal have racekortet kastet i hovedet fordi man har turde kritisere en lidt solbrun type. Det er som om at hvis man er en “minoritet” skal man have ret til alt.


Mærkelig at det er mest mænd der er luksus immigranter der kommer til Danmark? Ville det ikke være rigtig at sende kvinder og børn væk og så mændene blev tilbage og hjalp deres landsmænd?
Nej ikke dem fra ideologien islam hvor kvinder og åbenbart også børn må blive tilbage i krigens/fattigdommens skygge og klare sig selv, med alt det der sker. Man burde afvise størstedelen af disse selvglade individer og sende dem retur øjeblikkelig så de kan sørge for deres efterladte.


Når nu vi taler om menneskesyn, så lad mig gøre dig opmærksom på, at du er muslim og at Islam ikke ligefrem er ligestillingens religion. Tværtimod er det en ideologi der er alt ødelæggende for andre kulturer en dens egen.

Når man taler om sociale, kriminelle og kulturelle problemer i vesten, så er det pr. automatik muslimer vi taler om, så hvem "menneskesynet" er vel egentlig bare et råb om, at vi har fået nok!

Flugt er når man flygter fra noget, om hjælp er en nødpakke med mad, tag over hovedet og lægehjælp. Men vi har valgt at hjælpe en dråbe i havet med berigelse i vores samfund, og takken er en diskriminerende og racistisk tilbagemelding fra herboende muslimer der kalder os vantro og begår bedrageri og kriminalitet. 



Danmark tager gerne imod flygtninge, men vi forlanger også at de skal hjem igen år der er fred, og det er der flere steder blandt andet i Somalia og Syrien.

Integration skal give det modtagene samfund gavn og fordele på sociale, økonomiske og kulturelle områder, men det har fuldstændig været det modsatte med muslimer i Danmark og Vesten.


Vi har INTET at bruge Özlem Cekic`s aktiviteter til, det handler udelukkende om forsøg på at udbrede islam og få et sugerør ned i statskassen til unødvendige arrangementer. En af mine Facebook venner beskriv er det således :

Citat :” Danmark har brug for brobyggere.
Der er næppe nogen der har brug for de to vrøvlehoveder.
I øvrigt vil Özlem Cekic ikke dialog. Hun vil kun agitere for islam.
Jeg har flere gange prøvet at komme i dialog med Özlem, - både på hendes væg og på private beskeder. Hun undgår mig panisk. Özlem vil kun i dialog med retorisk svage mennesker, som hun kan påvirke med sit bullshit.” Citat slut.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...