onsdag den 25. september 2019


HARUN DERMITAS : HVORDAN SER NYE BORGERLIGE EGENTLIG PÅ DEMOKRATIET..?
Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, skæg og nærbillede
KOMMENTAR: Nye Borgerliges folketingsmedlem Mette Thiesen har skrevet om mig, at jeg er islamist, uden at hun kan fremlægge dokumentation for det. Hun har meldt fra til en debat om udtalelsen og blokeret mig på sociale medier. Er det demokrati? spørger Harun Demirtas.

I disse dage er der en debat om, hvorvidt jeg fortjener at blive dansk statsborger.
Hvis det står til Nye Borgerliges folketingsmedlem Mette Thiesen, skal jeg ikke alene have afvist min ansøgning om dansk statsborgerskab, der lige nu er hos Udlændinge- og Integrationsministeriet. Jeg skal faktisk også forlade landet. Det sidste vil Mette Thiesen hjælpe mig med ved at købe min flybillet.
Jeg har under hele debatten, som jeg synes er eskaleret på en meget voldsom måde, tænkt på én ting, og det er, hvor vigtigt det egentlig er, at vi har demokrati.
Det interessante er, at man ikke nødvendigvis ser ens på demokratiet og endda faktisk synes, man kan give den en bestemt form og fortolke det på sin egen måde.
Da jeg – på demokratisk vis – startede med at skrive et indlæg for Jyllands-Posten, hvor jeg fortalte om min proces mod at blive dansk statsborger, var det et forsøg på uden at gå meget i detaljerne om processen at fortælle lidt om, hvor uoverskueligt systemet er. Det er faktisk frygteligt svært at komme igennem det.
Jeg skrev indlægget med håbet om at skabe et mere nuanceret debat og diskussion om det. For udmeldingerne fra Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti om denne proces er ikke helt rigtige.
Mange tænker måske, at det sværeste i hele statsborgerskabsprocessen er den danskheds-test (indfødsretstest), man tager på 20 minutter, som har afgørende betydning for, om kan blive dansk statsborger. Men jeg vil mene, at indfødsretstesten har været noget af det nemmeste under min proces.
Det er alt det andet, man skal have styr på, som sætter ens tålmodighed på prøve. Spørgsmål, man ikke kan få svar på på hjemmesider, eller telefonopkald, der nok bliver besvaret, men hvor man efter have at lagt på ikke står på et mere oplyst grundlag end før. Det er frustrerende.
En frustration, som jeg tænker får flere mennesker til at give op undervejs, fordi de ikke gider eller orker at slås med systemet. 
Tænk en gang: Kan du selv huske de præcise datoer for dine sidste 12 års rejser? Det skal man i sin ansøgning skrive. Selv hvis man har taget et weekendophold med kæresten, som de fleste meget spontant gør, skal man huske at gemme dokumentation for det. For hvad nu, hvis ministeriet spørger efter det?
Det er alle de små formaliteter, som sætter maskineriet i gang i ministeriet, men som også sætter de enkelte ansøgere på ekstra arbejde uden nytte. 
Indlægget om ansøgningsprocessen har fået Mette Thiesen fra Nye Borgerlige til at skrive et modsvar til mig på Jyllands-Posten. Det synes jeg er helt fair. Men Mette Thiesens holdninger og udtalelser om mig er så usande, at jeg på et tidspunkt har tænkt: Gad vide, hvordan hun fortolker demokratiet?
Jeg er nysgerrig. Man kan sagtens have forskellige holdninger og fortolkninger om alt. Fordi det er det, demokratiet gør muligt.
Men jeg vil gerne høre hendes argumentation for, at hun kan fremhæve sig som demokrat og bruge sin ret til at ytre sig, dog uden omtanke for, hvad hun overhovedet udsatter den anden for? For jeg opfatter hele debatten udemokratisk.
Dette svar kan jeg kun få, hvis Mette Thiesen vil deltage i et demokratisk samtale. Men det har hun desværre valgt at sige nej til alle steder.
Mette Thiesen har i både sine indlæg og opslag på sociale medier udtrykt, at jeg skulle være en islamist, og hun har fremstillet mig på en måde, som slet ikke passer.
Men interessant nok har hun stadig ikke haft et behov for hverken at komme med dokumentation eller beviser for sine påstande om mig. Det at kunne dokumentere sine påstande er i min optik i stærke demokratier noget, man bør bestræbe sig efter som politiker, hvis man vil stå endnu stærkere og troværdigt.


Mette Thiesen har tværtimod valgt at takke nej til at mødes med mig hos TV 2, og hun har ikke mindst forhindret mig i at kunne kommentere på opslagene, hvor hun omtaler mig, ligesom hun heller ikke har svaret på noget, jeg har skrevet, selvom jeg for en god ordens skyld gav hende mulighed for det ved at tagge hende i alt, hvad jeg skrev om og til hende.
I min fortolkning af demokratiet udelukker man ikke hinanden fra en demokratisk samtale. Og samtaler tager man i øvrigt ikke for at blive enige. Men for at være mere oplyst om hinandens holdninger. Præcis noget, som Mette Thiesen trænger til.
For Mette Thiesen lytter ikke. Hun skjuler og sletter kritiske kommentarer, der kommer fra almindelige mennesker, og i værste fald blokerer hun andre personer, som jeg er blevet det.
Hun har ret til at ville sige nej til mit statsborgerskab, og det må hun gøre, så længe hun vil.
Jeg vil bare gerne vide, hvad hendes partis politik omkring statsborgerskabet er. For jeg mener, at det er selvmodsigende at fremhæve sig selv som demokrat og samtidig at ville udelukke mig fra dansk statsborgerskab, kun fordi jeg også på demokratisk vis kommer til orde og udtrykker min uenighed med Nye Borgerlige.
Det vækker min nysgerrighed om, hvad Nye Borgerlige egentlig tror, at demokrati er. Det er ikke kun min egen nysgerrighed, som er blevet vakt. Det er også sket hos mange politikere og debattører, som har sagt fra over for Mette Thiesen.
Kommentar :



Nu er det ikke første gang at Harun Dermitas er ”ude med riven” efter det land der har beskyttet ham, givet ham sociale ydelser og betalt hans en uddannelse. Takken kom i et blogindlæg i Jyllands Posten, et af de meste agressive og hadefulde angreb på den ”hånd” der giver ham ophold og beskyttelse..

Blog indlægget findes her :

Harun Demirtas. Jeg mindes ikke at have læst noget mere aggressivt end dette, som er dine ord:

"Men er du virkelig i tvivl om, om en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes."

Det er det samme som at erklære åben krig mod etniske danskere at bede dem om at finde et andet land. Vil du gerne have krig, Harun Demirtas? Hvis du ikke vil, bør du redigere dit indlæg. Hvis du vil, må du vel hellere lade det stå.

Normalt går jeg ikke ind for konsekvenser for at sige sin ærlige mening, og slet ikke hvis den kan underbygges af faktiske forhold. Jeg må dog med bekymring se at en person kan have så ekstreme holdinger som Harun og samtidig bestride den post han har.

Men størstedelen af offentlige er besat af marxister og dermed så ulideligt politsk korrekt at det er langt over kvalmegrænsen og konflikter med enhver form for almindelig sund fornuft og anstændighed.
Igennem tiderne har mange mistet deres job/kommet i uføre for at udtrykke en velunderbygget sandhed, men løgn og destruktiv ideologisk ekstremisme er ganske ufarligt at sympatisere med.

Synes vi den islamiske verden er besynderlig, så kik engang på vores egen!
Nu er det sådan i Danmark, at offentligt ansatte personer skal være neutrale i deres påklædning. Og fremstå som sådan. Det er jo bl.a. derfor, at man har en særlig uniform til fx sygeplejersker.
Tørklædet må derfor blive i privaten. Og det har intet at gøre med racisme.

Man vil vel heller ikke forvente, at en sygeplejerske, der kører på motorcykel i sin fritid - kræver at beholde sin læderjakke på på jobbet? Eller sygeplejersken, der dyrker hestesport kræver at vise dette ved at beholde sine ridebukser og støvler på? At imødekomme særkrav for muslimer vil derfor være udtryk for en snigende islamisering af det danske samfund.
Harpun Demiras...du har masset dig ind i vores land...og du er godt i gang med at give os de etniske konflikter, som vi har været så lykkeligt fri for.

Er det sådan du takker os for at "vi" lukkede dig ind i vores fantastiske land?

Du kunne jo have slået dig ned i det første sikre land på din vej....Det lignede sikkert også dit eget land lidt mere end Danmark gør?

Vores politikere har tilladt dig at omgå flygtningekonventionen, fordi de er berøringsangste ...danskerne som de er flest, så helst at Du ikke var her....lad være med at provokere dem, de er i forvejen vrede og det er samme vrede som i dag ændrer det politiske landskab i hele Vesten.

Jeg ved ikke hvordan det ender...men med idioter som dig i debatten, kan det kun blive grimt.
Så var der lige endnu en hadefuld muslim som skal spille offerkortet. Nej - det har INTET med racisme at gøre, hvis nogen nægter at blive behandlet af repræsentanter for en totalitær ideologi. Hvilken race har muslimer iøvrigt?

Vi bør kunne blive behandlet i det offentlige system, uden at få folks religion stukket op i hovedet. Det burde gøres klart for ALLE at INGEN skal vise deres religion i et offentligt embede! DET er lighed. Hvorfor er det lige, at EN bestemt gruppe konstant skal kræve særbehandling -og bagefter trække offerkortet, hvis nogen stiller spørgsmål ved deres særkrav?

Den muslimske racisme oser ud af denne klumme. Samtidig rinder den autoriserede muslimske lyve-regel mig i hu. Såvidt jeg ved er det helt store problem mandlige muslimske patienter, som ikke vil lade sig behandle af kvinder. Men lad os da hyle op om en myg og ignorere elefanten. 

Denne klumme er for mig et eksempel på den invasive muslimske kultur, som skaber ufred og racisme mod ikke-muslimer. For vi må jo huske, at danske venstreorienterede har lært os og jamrende muslimer, at de skal bare hyle op om racisme, som om ideologien islam er en race! Så det holder jeg mig da gerne til.

Så er jeg fuldstændig på linje med Mette Thiesen – jeg bidrager også gerne med et tilskud til en flybillet med destination Mellemøsten .

GOD REJSE…



tirsdag den 17. september 2019


EROBRINGEN AF DANMARK..
Af: Hans Rustad   7. september 2019, 12:50


Ved Absalon rytterstatue i København. Foto: Steen Raaschou
Alle kan forstå det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles øjne: En fremmed kultur vil dominere og dens mænd benytter sig af vold. Befolkningen får ingen hjælp ovenfra og står alene: Den må tilpasse sig og ser den anden vej.

Alle kan forstå det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles øjne. Sidste sommer sad indhyllede kvinder i grupper langs strandgaden i Aarhus. Det mindede om Libanon. I år var det hele sort langs hele stranden. Man får ondt i hjertet. I parken ved dronningens sommerslot kommer tre kvinder gående gennem parken – i fodside sorte kjortler. Kontrasten mellem det grønne livsfriske og det sorte tøj er som at se Døden komme imod os. Man får bare lyst til at flygte.


Det er det, de fleste af os gør: Vi flygter.
Men en dag er der ingen steder at flygte hen.
I mellemtiden anstrenger vi os for at ikke se hvad der foregår.
Næsten en kvart million mennesker har siden 1983 fået tildelt dansk statsborgerskab. Omkring halvdelen af statsborgerskaberne er gået til personer fra muslimske lande. Det viser en oversigt over statsborgerskaber tildelt i årene 1983-2018, som udlændinge- og integrationsministeriet har udarbejdet for folketingets indfødsretsudvalg.
Det er Dansk Folkepartis indfødsretsordfører Marie Krarup, der har bedt om oversigten. Hun kalder tallene for en katastrofe.
“Det her viser, at der skal bremses op. Der gives alt for mange statsborgerskaber. Halvdelen er til personer med islamisk baggrund. De første på listen er i dag bedsteforældre, så der er tale om flere generationer af personer med en helt anden kulturel baggrund. Hvis vi fortsætter med at give så mange statsborgerskaber, som vi gør i dag, holder Danmark op med at være dansk,” siger Marie Krarup.
Danske politikere holder fortsat fast ved de internationale konventioner, der gør erobringen mulig. Lars Løkke drog endog til Marrakesh og undertegnede en migrationspagt, der netop vil gøre strømmen af mennesker sydfra til en jævn vedholdende strøm
Vi så hvad lovene bruges til da EU-domstolen gav et tyrkisk par ret til familiesammenføring i Danmark, ud fra associeringsaftalen mellem EU og Tyrkiet. Danske interesser spiller ingen rolle. 8.000 tyrkere står klar til at benytte samme ret.

Politikerne forsvarer hverken land eller folk. De tilpasser sig.
Det forplanter sig nedover. Folk gør det samme. De tilpasser sig, dvs. forsøger at undgå konflikter. Det er i virkeligheden en langsom overtagelse gennem vold. Hvis en befolkning praktiserer eftergivenhed i mødet med en voldskultur, er resultatet givet.
Historien fra Slagelseegnen forrige fredag, hvor MC-klubben Bifrost fik sine lokaler og cykler smadret, er sigende. TV2Øst bringer et langt indslag, men det handler kun om hvor chokeret befolkningen i den lille landsby er. Der har ikke været nogle problemer med drengene i Bifrost, men de lokale frygter hvad der kan komme: Tre biler med femten maskerede mænd var dukket op og havde smadret det hele. Hvem var de? Det hører vi ikke noget om. De lokale er bange og vil helst smide Bifrost-drengene ud. Politiet er undvigende og kalder det indtrufne for hærværk. Det er en lokal beboer uenig i: Det her drejer sig om noget andet.

Mod slutningen af artiklen ofres nogle linjer på de maskerede voldsmænd. Men journalisterne og politiet har ingen anelse om hvem det kan være. De ser alle den anden vej.
Som Kim Møller kommenterede:
Det er her vi er i 2019. Bandidos-relaterede rockerklubber, der i min ungdom ville skabe skræk og rædsel rundt omkring i forstæderne, kan i dag – qua kulturfremmed indvandring, ikke engang beskytte sig selv. Den gennemsnitlige danske lønmodtager er nederst i dominans-hierarkiet, og kan kun håbe at de tilvandrede ikke føler sig provokeret af deres blotte eksistens. Fremtiden bringer kun mere af det samme.
Danmarks Radio melder at regeringen vil sende 500 ekstra soldater på udenlandsopgaver. Alt fra lægehold i Syrien til Mali i Afrika og eskortering på havet udenfor Iran.
Det giver et indtryk af overskud og styrke: Danmark kan stille soldater til rådighed.
Men måske soldaterne hellere skulle have været sendt til Slagelse?
Danmark erobres stykkevis, dag for dag. Af fremmede. Med vold.
Men først må man turde erkende problemet.


Kommentar :

Ikke engang når det kommer til de horrible tilstande i Sverige, gør svenskerne modstand. Det samme vil ske i Danmark. Ingen gør effektivt modstand, selv om alle er klar over faren. Velfærdssamfundet har passiviseret befolkningen. Den har vænnet sig til, at kommunen eller staten løser alle problemer. Men hverken de eller andre myndigheder gør noget for at forhindre den muslimske magtovertagelse. Ikke sært, at muslimerne griner ad de slappe danskere og i mellemtiden avler løs. De får oven i købet nu flere penge for at få børn.


  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...