tirsdag den 1. oktober 2019

HARUN DERMITAS FORSTÅR SLET IKKE, AT HANS INDLÆG I JYLLANDS POSTEN HAR SKABT SÅ MEGEN VIRAK..



I mine øjne er det mig en komplet gåde, at en indvandrer der har mast sig ind i det danske samfund, efter at have opholdt sig i Malmø, Sverige. Har fået sig en gratis uddannelse, beskyttelse og sandsynligvis også økonomsik hjælp og andre ydelser, praktiserer blog skriblerier, hvor han takker for tilliden med denne svada:

Men er du virkelig i tvivl om, hvorvidt en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes. For du får ikke lov til at fravælge en pga. udseende eller religion.

Danmark er et kristent samfund, med danske regler, danske love og dansk kultur. Vi har ikke bedt om et multikulturelt samfund, den danske befolkning er aldrig blevet spurgt om accept af indvandring fra eks. Muslimske lande, men i vore medmenneskelighed giver vi flygtninge beskyttelse, gratis ophold, uddannelse m.v. ting de kan bruge den dag de skal rejse hjem igen for at tjene det land de kommer fra.

Derfor er jeg overbevist om at Tyrkiet vil sætte stor pris på at du kommer hjem igen.

God rejse..
Berlingske Tidende:
SYV GANGE STILLEDE BERLINGSKE SAMME SPØRGSMÅL TIL NYE BORGERLIGE- PROFIL – SYV GANGE TALTE HUN UDEN OM.

Nye Borgerliges indfødsretsordfører Mette Thiesen har flere gange anklaget en 30-årig mand med tyrkiske rødder for at ønske at fordrive danskerne samt lide af en muslimsk herrefolksmentalitet. En mand, der taler fejlfrit dansk, arbejder som sygeplejerske og er homoseksuel. Men ifølge Mette Thiesen handler det ikke om ham. Det handler om tildeling af statsborgerskab.
Hun forstår slet ikke, at hendes indlæg har skabt så meget virak.
For ja, hun har beskyldt den 30-årige Harun Demirtas for at lide af en »muslimsk herrefolksmentalitet«, for at ønske at fordrive danskerne til fordel for islam og dermed kraftigt antyde, at manden er en radikal islamist.
Men det handlede slet ikke om ham, siger Mette Thiesen, der er nyvalgt folketingsmedlem for Nye Borgerlige.
Kommentar:


Harun Demirtas. Jeg mindes ikke at have læst noget mere aggressivt end dette, som er dine ord:


"Men er du virkelig i tvivl om, om en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes."

Det er det samme som at erklære åben krig mod etniske danskere at bede dem om at finde et andet land. Vil du gerne have krig, Harun Demirtas? Hvis du ikke vil, bør du redigere dit indlæg. Hvis du vil, må du vel hellere lade det stå.


Nu er det sådan i Danmark, at offentligt ansatte personer skal være neutrale i deres påklædning. Og fremstå som sådan.Det er jo bl.a. derfor, at man har en særlig uniform til fx sygeplejersker.^
Tørklædet må derfor blive i privaten.

Og det har intet at gøre med racisme
Man vil vel heller ikke forvente, at en sygeplejerske, der kører på motorcykel i sin fritid - kræver at beholde sin læderjakke på på jobbet? Eller sygeplejersken, der dyrker hestesport kræver at vise dette ved at beholde sine ridebukser og støvler på.


At imødekomme særkrav for muslimer vil derfor være udtryk for en snigende islamisering af det danske samfund.

Alle indlæg der ikke passer til dine holdninger læser du særdeles enøjet og forholder dig til budskabet ud fra dit eget fordomsfulde verdensbillede. Islam er ikke en race.

Jeg bryder mig ikke om det wahib Petersen står for, han er dansk muslim, er jeg så også racist? Krøl racisme kortet sammen og smid det i papirkurven, og forhold dig til kritik af islam med argumenter.


Var den tyrkiske landsfaderlandsfader Ataturk også racist da han forbød tørklæder i offentlige institutioner i 20 erne Tyrkiet? Er diktator og wanna be kalif Erdogan en engel nu hvor han har ophævet forbuddet.


Hvorfor forsvare et tørklæde som mange millioner kvinder hader fordi de tvinges til at bære det. Hvilket signal sender det når flere islamiske lande tvinger kvinder til at bære det?


Lighed for alle, hvis mændene med jihad skæg og kvinder med islamisk renheds tørklæde lader sig behandle af læger og sygeplejersker uanset køn, og ikke forlanger en anden behandler med foretrukken køn, så kan vi debattere igen.

Den muslimske racisme oser ud af denne klumme. Samtidig rinder den autoriserede muslimske lyve-regel mig i hu. Så vidt jeg ved er det helt store problem mandlige muslimske patienter, som ikke vil lade sig behandle af kvinder.

Men lad os da hyle op om en myg og ignorere elefanten.

Denne klumme er for mig et eksempel på den invasive muslimske kultur, som skaber ufred og racisme mod ikke-muslimer. For vi må jo huske, at danske venstreorienterede har lært os og jamrende muslimer, at de skal bare hyle op om racisme, som om ideologien islam er en race! Så det holder jeg mig da gerne til.

Sjovt, ser man på de undersøgelser der er lavet blandt sygeplejesker, om hvilke grupper af patienter der er de mest problematiske, peger de entydigt på indvandrere:


Citat: "De er tidsrøvere, ressourcekrævende, aggressive og larmende. De forstår ikke dansk. De reagerer anderledes på smerte. Og de breder deres bedetæpper ud over det hele.

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når et stort flertal af de danske sygeplejersker skal beskrive indvandrerpatienter."


Det er rimelig mærkeligt, at du som "næstformand for sygeplejerskerne i Kreds Hovedstaden", problematisere danskerne som patienter, når et "stort flertal" af danske(!) sygeplejesker peger på en helt anden gruppe.

Det virker til at du selv bøvler med nogle fordomme omkring danskerne, som du endda ikke engang formår at holde uden for når du udtaler dig "professionelt" som næstformand.

Jeg synes din kommentar er helt utrolig arrogant, og faktisk, langt langt ude i hampen. Som en tidligere kommentator her har gjort opmærksom på er det kulturelle problem i sundhedsvæsenet ikke at en bloddonor føler sig ubekvem ved en tørklædekvinde i sundhedssystemet, men som din egen faggruppe påpeger, indvandringsfamiliers mangel på respekt for reglerne i det danske sundhedssystem.

 Det er groft og usmageligt at du anvender et ord som racisme. Det viser også total historieløshed - vi er mennesker, der er vokset op i efterdønningerne af 2. verdenskrig og faktisk har viden om racisme - et nazistisk riges racelove, forfølgelser og gasning af jøder i kz-lejre.

Du svarer heller ikke på kommentarer til dine skriverier - det er fejt - og dybt forstemmende....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...