tirsdag den 28. april 2020




MUHAMMEDS FORNEMMELSE: METTE F. FOR FIN TIL AT TALE MED MUSLIMER..
Er vi andenrangsborgere, som statsministeren er for fin til, spørger Muhammed, der ikke er helt tilfreds med den ' ramadan-hilsen der kom fra integrationsministeren.



- Kære Mattias Tesfaye
- Tak for din besked om god ramadan og bekymring for herboende danske muslimer.

En samtale til andenrangsborgere

- Men jeg sad ikke med fornemmelsen af, at det var af ren bekymring eller sympati, det blev skrevet.
- Det kan måske skyldes, at sådan en besked til ’danske muslimer’ kommer fra en ’integrationsminister’ og ikke selve statsministeren.
- Som var det en samtale til andenrangsborgere, som statsministeren var for fin til.

Mindre huse og mere udsatte jobs



Sådan indleder Muhammed S et debatindlæg, skrevet som svar til integrationsminister Tesfayes Facebook-hilsen om ramadan og corona forleden. Muhammed synes nemlig der var en del slet skjulte budskaber i ministerens hilsen - budskaber som slet ikke var positive. Hans brev fortsætter nemlig således:

- Det virker, som om du, Mattias Tesfaye, ’spinner’ undersøgelsen om, at indvandrere i højere grad bliver ramt af covid-19, til, at det var deres egen fejl, da folk ikke er ’kloge nok’ til at vide, at man ikke bør samles i større forsamlinger.
- Det kan måske også skyldes, at undersøgelsen i virkeligheden viser, at ikke blot bliver indvandrere hårdere ramt af covid-19, men også at de er en mere sårbar gruppe.
- Ikke fordi man ikke kan finde ud af at have samfundssind, men af helt praktiske årsager, f.eks. at man ikke har så store huse, så man kan holde større afstand i husstanden.
- Og mange har jobs, som bare ikke kan klares ved at arbejde hjemmefra.

Problematisk symbolpolitik

- Det er, som om man prøver på at tegne et billede af, at danske muslimer vil bryde den sociale distancering i ramadanen og ikke adlyde myndighedernes retningslinjer, selvom alt andet modsiger dette.

- Men det kan egentlig også skyldes, at du igennem coronakrisen næsten ikke har udtalt dig om grundlæggende problemer medført af fastholdelsen af symbolpolitik og først har ændret nogle ting efter voldsom kritik.

- Hvor det bare virker mærkeligt, at du så giver sådan en udtalelse i sammenhæng med ramadanen. Et par få eksempler:
1. Håndtryksloven, der forhindrede folk i at blive statsborgere.
2. Ghettoloven, der som yderste konsekvens kan gøre folk hjemløse i sådan en krisetid. (ikke ændret)
3. 225-timers-reglen der har betydet, at folk, der har mistet jobbet på grund af krisen, ikke har kunnet få mad på bordet og betalt deres udgifter, da de ikke bare kan søge hjælp fra staten.
4. Indvandrere, der arbejder for at opfylde kravene eller venter på godkendelse af statsborgerskabet, og som har mistet jobbet, kan simpelt ikke søge økonomisk hjælp. For hvis de gør det, så mister de rettigheden til at søge om statsborgerskab.
5. Når man opfordrer indvandrere med medicinsk baggrund til at hjælpe til i sundhedsvæsnet, men på samme tid nægter at behandle dem på lige fod med sundhedspersonalet ved at kræve, det skal være ulønnet.

- Jeg beklager, men når man fastholder symbolpolitik i sådan en krisetid, og næsten undgår journalister, for ikke at konfrontere ens handlinger.

- Og når man ikke løser problematikker, der sætter borgere i umenneskelige situationer, så er det virkelig svært at modtage din besked,  på en korrekt måde, skriver Muhammed til ministeren, men hvad tænker du?

Skal Mette Frederiksen sende en 'god ramadan'-hilsen?


22% Nej, det er fint nok at det er Mattias Tesfaye, der gør det
2 % ved ikke

Kommentar:



Jeg forstår ganske enkelt ikke Mohammeds "fine fornemmelse" og utilfredshed med "Ramadan hilsen fra integrationsministeren".

For det første var det ikke en hilsen. Det var en formaning eller opfordring til, at man også under Ramadanen skulle overholde Sundhedsmyndighedernes retningslinier. Noget som man f.eks. i Aarhus med et stort udendørs arrangement allerede har vist, at man har umådeligt svært ved at overholde.

Dernæst mener Muhammed, at overrepræsentation af muslimer med Corona skulle være at de arbejder hårdt og har de dårlige og udsatte jobs. Dem som arbejder har fået retningslinier indskærpet af arbejdsgiver, men de arbejdsløse i ghettoerne har gennem Al Jazeera mere styr på Corona situationen i deres arabiske hjemlande end i Danmark, og mange er desuden ligeglade. Det er der overrepræsentation får næring, som ganske godt er beskrevet i artiklen i BT

Slutteligt så bør Muhammed forstå, at der ikke skal komme en "ministeriel" hilsen i anledning af Ramadanen. Det gør der heller ikke ved kinesernes nytår, jøderne Sabbat, buddisternes Sangha dag, Hinduisternes Holi osv. Der kommer ind i mellem en hilsen ved kristne højtider, for Danmark er faktisk et kristent land.  



Er flere indvandrere indlagte og døde af coronavirus end etniske danskere? Det spørgsmål ønsker debattør og socialrådgiver Ali Aminali svar på. Med hans indgående kendskab til de udsatte boligområder er han nemlig bekymret for, at der bag sløret og vandpibens damp gemmer sig det, han kalder 'en tikkende coronabombe’. »Det ligger kulturelt i indvandrermiljøet, at man er mere skeptisk over for de meldinger, der kommer fra myndighederne. Derfor bliver rådene fra Sundhedsstyrelsen ikke på samme måde taget for gode varer,« siger han.



Jeg er sikker på at du og dine ligesindede ville opnå en helt anden form for respekt, hvis i gjorde som nedenstående

1. Stillede op som vidner når indvandre bander skyder til højre og venstre
2. Stopper med at kaste diverse genstande efter politi og brandfolk
3. Forklare jeres unge mennesker at de skal respektere lærerne i skolen også de kvindelige
4. Stoppe med at belemre andre med jeres tro
5. Stoppe med altid at føle jer krænket over snart sagt alt
6. Acceptere at der er religionsfrihed, men ikke religionslighed (vi er i Danmark)
7. Arbejd aktivt for at jeres unge mennesker ikke går med i bander og i det hele taget respektere almindelige Danskere
8. Overholde den danske skatte og momslov
9. Sørg for at ALLE indvandre kvinder forbereder sig på arbejdslivet og også aktivt søger arbejde
10. Stopper med at lade Danskerne forsørge jer (husk på at det er de etniske danskere der sikre at i kan overleve selv om i sikkert kommer fra svære kår)

ovenstående er kun et lille udpluk at ganske almindelig pli, når man kommer til landet som gæst, hvis du har været her i en årrække eller er født her, burde ovenstående ikke komme som en overraskelse.



I hører ikke til i Danmark tag dog hjem til jeres elskede lande hvor jeres tro er lov nåe ja glemte lige der er ikke gratis læge hjælp gratis hospitals ophold og intet bistandskontor så hellere komme her til og ødelægge det vi har kæmpet for i flere hundrede år syntes helt ærlig i skulle tage hjem og gøre det samme men det kræver selvfølelig i gider at arbejde og betale skat så det er nok ikke så interessant så hellere blive her og brokke sig føj.




tirsdag den 21. april 2020



Kendt journalist: “Folk i muhamedansk uniform bliver aldrig danskere”



24NYT har interviewet historiker og journalist, Lars Hedegaard.

24NYT: Lars Hedegaard, du har skrevet, at “Danmark er ikke noget for Berlingske” i et temmelig vredt opslag på Facebook. Hvorfor?

“Fordi Berlingske, der vist nok stadig kalder sig borgerlig, har fundet det nødvendigt at hænge ungdomsbevægelsen, Generation Identitær, ud i forbindelse med et interview med to af bevægelsens talsmænd. Den onde hensigt fremgår allerede af rubrikken: 

‘De ser sig selv som “spydspidsen” i Europas kamp. Men på Nørrebro ulmer hadet til dem’.”

24NYT: Hvad er der galt med det?

“Hvorfor skal hadet til Generation Identitær fremhæves, når forholdet er, at hadet på Nørrebro også retter sig mod politiet og alt andet, der påminder om Danmark?” svarer Hedegaard.
Han peger på, at Nørrebro er hjemsted for to identiteter, der ikke “giver fem flade øre for Danmark”: Dels den muhamedanske identitet og dels gruppen af velbeslåede tilhængere af Enhedslisten og De radikale, der elsker islam og foragter den danske almue. 
Samtidig med, at de sender deres børn i privatskole, så de slipper for at skulle omgås alt for mange kulturberigere.
“Men det kunne aldrig falde Berlingske ind at gøre disse identiteter til et problem”, siger han.
24NYT: Skeptikerne siger, at den tyske efterretningstjeneste har sat Generation Identitær på overvågningslisten, og i Østrig taler man om et decideret forbud, fordi en terrorist har givet penge til en af Generation Identitærs østrigske aktivister?

“Ja, som skatteborger har jeg også givet penge til Berlingske, uden at nogen af den grund har gjort organet ansvarligt for mine handlinger og meninger”, svarer Lars Hedegaard.

Berlingske finder det også for galt, at Generation Identitær øver selvforsvar, og spørger de to talsmænd for bevægelsen, om det ikke vil tiltrække voldsparate.
Den betragtning giver Hedegaard ikke meget for:

 “Hvis voldsparate ved, at deres ofre kan forsvare sig, vil de naturligvis tøve med at gribe til vold.”
Ifølge Lars Hedegaard er Berlingskes artikel “lirum-larum med årtiers henkogte dumheder”.

Hvad er danskhed?

Til sidst i interviewet stiller Berlingskes kvindelige reporter, til Hedegaards irritation, det obligatoriske spørgsmål om, hvad danskhed er.

“Det er som bekendt svært”, bemærker Lars Hedegaard. “Danskhed er noget man føler, og man kunne lige så godt bede de to unge fra Generation Identitær definere, hvad kærlighed er.”

“Så er det”, siger Hedegaard, “meget lettere at definere, hvem der i hvert fald ikke er og aldrig bliver landsmænd: 

Folk, der har inviteret sig selv til landet for at påtvinge os en blodtørstig retsorden, som iklæder sig muhamedansk uniform, bliver ved med at give deres børn islamiske navne – og som i øvrigt kan kendes på deres konstante brokkeri over danskernes ondskab.”

“Hvad helvede laver de i Danmark? slutter Lars Hedegaard.




https://24nyt.dk/kendt-dansk-historiker-folk-i-muhamedansk-uniform-bliver-aldrig-danskere/?fbclid=IwAR1itsvzPZuiY6GGOM3NkaDgG9TmfZlnctM8vBRV9_4xycLclhklqnFdz14

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...