torsdag den 20. august 2020

 


EN GØGEUNGE I REDEN…



Folketingspolitikeren med den pakistanske baggrund ser racisme overalt, nægter fuldstændig at forholde sig til fakta, hvilket der er en helt naturlig forklaring på. 

Sikkandar Siddique henter sit vælgergrundlag på den mest rabiate del af Nørrebro, en bydel han, om nogen, har været med til at præge udviklingen i.

Sikandar Siddique blev som 19-årig valgt til Københavns Borgerrepræsentation for Socialdemokratiet ved kommunalvalget 2005. Forud under valgkampen havde hans navn været flittigt i medierne, da Venstres overborgmesterkandidat Søren Pind i et åbent brev i Berlingske på baggrund af oplysninger fra anonyme kilder beskyldte Siddique for at have tilknytning til organisationen Hizb-ut-Tahrir.



Siddique udsendte en pressemeddelelse, hvor han anførte, at han aldrig havde været medlem af Hizb-ut-Tahrir, hvis antidemokratiske program han tog afstand fra. Han mente, at misforståelsen var opstået, fordi han fire år tidligere, i oktober 2001, havde deltaget i et åbent møde i Nørrebrohallen, som Hizb-ut-Tahrir havde arrangeret, for at høre, hvad organisationen stod for.

Hizb ut-Tahrirs daværende talsmand Fadi Abdullatif sagde til Berlingske, at han ikke kendte Sikandar Siddique. 


I valgkampen blev det også kendt, at Siddique tidligere som 16-17-årig havde skrevet et debatindlæg, der stillede spørgsmålstegn ved, om al-Qaeda havde stået bag terrorangrebet den 11. september 2001. Siddique udsendte derpå en pressemeddelelse, hvor han skrev, at han nu fandt det bevist, at al-Qaeda stod bag terrorangrebene.

I 2018 blev han opstillet som folketingskandidat for Alternativet i alle opstillingskredsene i Københavns Omegns Storkreds[1]. Han blev valgt ved folketingsvalget i juni året efter med 2.154 stemmer, hvilket var det næsthøjeste personlige stemmetal blandt partiets folketingsmedlemmer.

Efter valget fik han en række ordførerposter i den beskedne folketingsgruppe på fem medlemmer. Således blev han bolig-, rets-, udlændinge-, integrations-, ligestillings- og kirkeordfører.

Som muslim, der deltager i den offentlige debat, har Siddique fortalt, at han ikke kan optræde i medierne eller deltage i en debat uden at blive udsat for hadefulde mails og kommentarer på de sociale medier.

"Jeg får at vide, at jeg skal skride hjem. Jeg bliver kaldt rotte og kræftsvulst, fordi jeg er muslim", fortalte han til dagbladet Politiken i 2019.

Efter kritik af Josephine Fock meddelte Uffe ElbækRasmus NordqvistSusanne Zimmer og Sikandar Siddique den 9. marts 2020, at de forlod partiet til fordel for at blive løsgængere. Dermed gik Alternativets folketingsgruppe fra fem til kun et enkelt medlem.

Det vil gavne både det danske folketing, men ikke mindst det danske samfund, ved at sørge for at Sikkandar Siddique ALDRIG får indflydelse på nogen af delene.

Omstridt kandidat valgt i København

Nyvalgt socialdemokrat er blevet beskyldt for at sympatisere med Hizb-ut-Tahrir.


Trods beskyldninger om, at han støtter Hizb-ut-Tahrir og legaliserer terror, er den blot 19-årige Sikandar Malik Siddique valgt til Københavns Borgerrepræsentation for socialdemokraterne. Endda overbevisende.

https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE5082197/Omstridt-kandidat-valgt-i-K%C3%B8benhavn/

 

Om Sikandar Siddique: “… har aldrig oplevet en person, som var så gennemført uden politisk holdning”

Sikandar Malik Siddique kom første gang i medierne som 19-årig, da han som repræsentant for Siddique-klanen røg i åbent opgør med Khan-klanen, hvad ifølge en lektor var ‘en udløber af nogen af de konflikter, vi ser i Pakistan’. Siddiques far var højtrangeret i ‘den skandinaviske del af det pakistanske parti Muslim League’, og rivaliserede med Khan-familien, der angiveligt havde meldt sig ud. ‘Muslim League’ integreret i Socialdemokratiet.

En bramfri kommentar af Venstre-manden Leslie Arentoft, der kender Sikandar Malik Siddique fra Borgerrepræsentationen i København. Via FSB.

“Malik er en dreng som siddigues- klanen, fik indvalgt i borgerrepræsentationen i en alder af 19 år. Han var spejlblank politisk – alt han var optaget af var biler og burger og intet andet!

Malik Sikkander Siddigues var min kollega i Københavns kulturudvalg og jeg har aldrig oplevet en person, som var så gennemført uden politisk holdning eller ide. Der var absolut ingenting i hovedet på ham – som i tallet 0, zero, nada, notthing!

Det lykkes ham gennem samfulde 4 års sæde i kulturudvalget, ikke at ytre en eneste tanke. Og nu kan man tro at jeg overdriver, fordi at jeg har et politiske modsætnings til Malik – det har jeg ganske vist, men jeg overdriver ikke.

Alternativet er lykkes med at få indvalgt den mest politiskhjernedøde person ind i folketinget, som tinget nogensinde har huset. SUK – Danmark suk!” (Leslie Arentoft, tidl. BR-medlem for Venstre)



http://www.uriasposten.net/archives/102915


torsdag den 13. august 2020

 


SE FOLDER ISLAMISTER DELER UD I POSTKASSER: ”BESKYT MUSLIMERNES VÆRDIER I DETTE LAND.”

'Vi kalder jer til at stå vagt om jeres islamistiske identitet og værne om jeres værdier. Med vores elskede profet som forbillede og læremester.'


Sådan lyder det blandt i et to siders langt dokument, den islamistiske organisationen Hizb-ut-Tahrir Danmark denne sommer har delt ud i postkasser i Århus.

B.T. har fået hele brevet tilsendt af en af de århusianere, der har fået det i sin postkasse den 22. juli.

Det er oplysningerne i netop dette brev, udlændinge og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) i et svar til Folketinget kalder både 'sørgelig' og 'forsøg på at underminere integrationen af udlændinge i Danmark.'

Rækken af kritikpunkter fra Hizb-ut-Tahrir er lang og mangfoldig i brevet.

'Skiftende regeringer har blæst til værdikamp mod Islam, og Folketinget har indført lovgivning rettet mod muslimer på forskellig vis,' skriver Hizb-ut-Tahrir.


Helt konkret er der stærk kritik af den ghettoplan, Lars Løkke Rasmussens regering satte iværk i 2018.

'I, kære muslimer i Århus, har længe fået den diskrimination, utryghed og undertrykkelse at føle, som ghettoplanen medfører for beboere rundt omkring i landet, med tvangsflytninger, nedrivning af boligblokke mm.,' skriver Hizb-ut-Tahrir og kalder direkte ghettoloven for et 'politisk våben.'

'I rækken af politikker rettet mod muslimer, er vi nu vidner til, hvordan ghettoloven udfolder sig i praksis som et diskriminerende våben. Men lad jer ikke bedrøve! For Allah, Den Almægtige, siger til jer og alle muslimer: »Tab ikke modet og vær ikke bedrøvede. I er de overlegne.«'


Politikerne bliver direkte beskyldt for at hade Islam i så høj en grad, at det 'fylder deres hjerter'.

'De voldsomme, fordømmende reaktioner fra politikere over for små og fredelige islamistiske manifestationer i Århus, om end det er adhan (kald til bøn red.) eller bøn i offentligheden, afslører det dybe had til Jeres Islam, som fylder deres hjerter og præger deres politik,' skriver Hizb-ut-Tahrir og tilføjer:

'Alt for længe har I været udsat for uretfærdighed og mistænkeliggørelse i dette land, grundet jeres islamistiske værdier og identitet.'


I brevet opfordrer Hizb-ut-Tahrir direkte til, at muslimer i Danmark vil støtte organisationen.

'Vi, jeres brødre og søstre i Hizb-ut-Tahrir, er blandt jer og en del af jer! Jeres glæder er vores glæder, og jeres sorger er vores sorger! Vi vil altid stå standhaftigt ved vores Islam, fuldt og helt.'

Til sidst i brevet skriver organisationen, at målet er, at alle mennesker forstår Islams 'praktiske retning'.

'Arbejd med os for at beskytte muslimeres værdier i dette land og tag del i det globale arbjede for tilbagebringelsem af hele islam på verdensplan, gennem etableringen af Khilafah Rashidah i muslimernes lande, således Islams praktiske retning, retfærdighedens lys, vil forhindre undertrykkelse og diskrimination, ikke kun af muslimer, men alle mennesker!', slutter brevet.

B.T. har været i kontakt med Hizb-ut-Tahrir Danmarks mediekontor, der bekræfter at have delt løbesedlerne ud i folks postkasser.

Vi har stillet følgende spørgsmål:

Er der ikke en risiko for, at I opfordrer muslimer til slet at ikke ville være del af det danske samfund eller værdier, hvis de følger jeres opfordringer i folderen?

Men det har Hizb-ut-Tahrir ikke ønsket at svare på.


 

Kommentar:



Forbyd Hizb-ut-Tahrir i Danmark, jo før, jo bedre..

HVORNÅR får vi masseudvisninger!

Folk der ønsker at leve som i Mellemøsten etc, skal SELVFØLGELIG bo i Mellemøsten etc!

HVORNÅR slår politikerne fast at dette ÉR Danmark, og at landet BLIVER generobret som DANMARK!

HVORNÅR bliver alle syrerne, somalierne, de uintegrerede, de illegale, flokkene af andre udlændinge osv osv sendt effektivt ud af vort land!

DET HASTER! 

Politikerne har med Corona virussen nu vist, at de KAN handle! 

De manglende udvisninger er dødsens farlige, for os og vort land!

Ubeskriveligt meget farligere end Corona! 




Nemt at svare på, - aldrig! 

Danmark er, i modsætning til dem vi taler om, mit fædreland!

Også i modsætning til dem vi taler om, respekterer jeg med glæde, stolthed og stor passion danske værdier, skikke og lovgivning etc!

Endvidere, igen i modsætning til dem vi taler om, nøjes jeg med at holde min TRO privat, som vi gør her i landet!  

(Islam er I øvrigt ikke en religion, det er en Statsform med altomfattende adfærdsstyring og lovkodeks, under dække af at være religion, som bør forbydes her i landet!) 


Selvfølgelig skal vi ikke, blive ved med at huse, sågar forsørge, andre landes Statsborgere, og Selvfølgelig skal eventuelle Statsborgerskaber fratages udlændinge inkl. Her fødte, der ikke ønsker at respektere vore værdier etc! 

DET ER INDLYSENDE! 

https://www.bt.dk/samfund/se-folder-islamister-deler-ud-i-postkasser-beskyt-muslimernes-vaerdier-i-dette


  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...