onsdag den 31. marts 2021

 


HVORFOR IKKE SENDE ROSA LUND OG RESTEN AF VENSTREFLØJEN PÅ BETALT STUDIETUR TIL MOZAMBIQUE.?

Medens hele venstrefløjen stråler af godhed og kæmper for at få endnu flere medlemmer af Islamisk stat til Danmark, er der nu en mulighed for, ved selvsyn, at få bekræftet de gode intentioner og ved selvsyn få klarlagt hvad det er for et skræk scenario man har gang i.

Almindelig sund fornuft har for længst sagt farvel og nu kæmpes der fra ”hus til hus” med partiets ideologi og mangel på almindeligt overblik, det hele handler nu om følelser og intet andet.

Giv de pågældende partier en frirejse til det nye kalifat i Mozambique, det er tilsyneladende de rene facts der skal på bordet for at banke sund fornuft ind i hovedet på venstrefløjens amatør politikere.

Rigtig god tur.

Islamisk Stat har taget kontrol over olierig by Palma i Mozambique

Professor kalder kontrol over Palma i Mozambique »strategisk ganske forfærdeligt«.



 

Halshugninger, belejrede hoteller og angreb på bilkonvojer. Scenerne fra byen Palma i det nordlige Mozambique ligner et regulært blodbad, efter at hundredvis af militante islamister knyttet til Islamisk Stat onsdag i sidste uge angreb byen.

Mandag erklærede de væbnede oprørere kontrol over banker, regeringskontorer, virksomheder og militære barakker i byen i den olierige provins Cabo Delgado. Hundredvis af mennesker er flygtet ind i skoven til nærliggende landsbyer eller er blevet fragtet væk.

https://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE12866206/islamisk-stat-har-taget-kontrol-over-olierig-by-palma-i-mozambique/

 

 

 


  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...