torsdag den 29. juli 2021

 


KRONIK

GENERATION IDENTITÆR : BEKYMRING FOR BEFOLKNINGSUDSKIFTNING I DANMARK ER IKKE EN KONSPIRATIONSTEORI..

I Information beskrives ideen om ’den store udskiftning’ af europæere med ikkevestlige indvandrere som en konspirationsteori. Men tallene viser noget andet, og der må være plads til at diskutere landets demografiske udvikling i den demokratiske samtale, skriver Daniel Nordentoft og Christian Grann Johansen fra Generation Identitær i denne kronik.

 

 


DEBAT

29. juli 2021

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribenternes egne holdninger

 

 

I artiklen »Ny forskning: Konspirationsteori om muslimsk befolkningsudskiftning kan føre til vold og had« fra den 8. juni viderebringer Dagbladet Information påstået forskning, der proklamerer, at ideen om ’den store udskiftning’ er en konspirationsteori, og at blot det at tro på den kan føre til voldelig adfærd og forfølgelse af etniske minoriteter.

Hverken forskerne eller Information formår imidlertid at tilbagevise det, ’den store udskiftning’ grundlæggende handler om, nemlig at de indfødte, europæiske befolkninger svinder ind, mens andelen af befolkningsgrupper med rødder uden for Europa vokser inden for vores egne grænser.

Beskyldningen om, at det skulle være en konspirationsteori, er derfor blot et forsøg på at delegitimere de mange mennesker, der er bekymrede over udviklingen i Europas befolkningssammensætning.



En konspiration uden konspiratorer

Ifølge den danske betydningsordbog forudsætter en konspirationsteori, at man har en »forestilling om, at andre har indgået en skjult alliance for at modarbejde nogen« – altså, at man tror, at nogen står bag en slags sammensværgelse.

Men den igangværende befolkningsudskiftning er ikke systematisk iværksat af ondsindede magtmennesker. Den er et resultat af årtiers tankeløs masseindvandring, som et kulturelt selvhad og en velmenende humanisme har forhindret os i at gøre op med.

Begrebet ’den store udskiftning’ blev i sin tid opfundet af Renaud Camus, der har skrevet en bog med samme titel i 2012, og dets formål er at beskrive, hvad der demografisk er i færd med at ske i Europa. Andelen af den oprindelige, europæiske befolkning er faldende, mens de øvrige befolkningsgrupper er i hastig vækst.

Resultatet kan konkret ses ved, at vi i dag allerede har områder i vores land, hvor majoriteten af befolkningen er af anden etnisk herkomst end dansk, og hvor danskerne er blevet fortrængte fra de lokalområder, der tidligere var beboet af os.




 

Udviklingen er endda sket på få årtier. I Tingbjerg Sogn er 79 procent af beboerne eksempelvis indvandrere eller efterkommere, mens andelene i Gellerup Sogn og Vollsmose Sogn begge er 67 procent.

 

Ikke kun dér er danskerne en minoritet i eget lokalområde. Vi har med 2660 Brøndby Strand og 5240 Odense NØ fået vores første postnumre, hvor majoriteten af befolkningen er indvandrere og efterkommere, og det er kun et spørgsmål om tid, før vi får flere.

De 50 procent er desuden ikke et magisk tal, der afgør, hvorvidt områder kan siges at være ’udskiftet’ eller problematiske. Allerede ved langt mindre procentsatser kan problemerne i form af kultursammenstød erfares.

’Den store udskiftning’ – aflyst eller udskudt?

I sit forsøg på at tilbagevise befolkningsudskiftningen tager Information udgangspunkt i fremskrivninger fra Danmarks Statistik, der viser, at antallet af herboende ikkevestlige indvandrere og efterkommere vil stige til 732.820 – svarende til 11,5 procent af befolkningen – i 2060.

Baseret på at Danmarks Statistik for nylig har nedjusteret denne fremskrivning, konkluderes det, at befolkningsudskiftningen er aflyst, på trods af at den nærmere er udsat. For sagen er den, at fremskrivninger jævnligt justeres frem og tilbage.

 

Eksempelvis nåede Danmark i 2018 allerede den mængde af indvandrere og efterkommere, som Danmarks Statistiks fremskrivning fra 2008 vurderede, vi ville have haft i 2050.

 

Hvad man heller ikke nævner i artiklen er, at andelen af ikkevestlige tilbage i 1980 kun var en procent, og at den primært blev udgjort af gæstearbejdere, som desværre ikke rejste hjem som lovet af politikerne.

 

Der er derfor tale om en historisk stor stigning i befolkningsandelen på ganske få år.




Hvis man synes, at indvandring fra Mellemøsten og Afrika er forbundet med integrationsproblemer nu, så tænk på, hvor store problemer det giver, hvis vi ikke får vendt den demografiske kurs, og befolkningsudviklingen fortsætter, som den har gjort siden masseindvandringens begyndelse.

Vil man tage et kig i spåkuglen, kan man blot kigge til den anden side af Øresund, hvor granatkastgadeskyderier og bilbrande efterhånden hører dagligdagen til.

 

I Informations artikel påpeges det også at: »Kvinder med ikkevestlig oprindelse i dag får stort set lige så mange børn som kvinder med dansk oprindelse«, hvilket isoleret set er korrekt.

 

Problemet er blot, at begrebet »ikkevestlig« også inkluderer indvandrere fra eksempelvis Ukraine og Vietnamsom får få børn i Danmark, hvilket skævvrider statistikken.


Kigger vi på de tre indvandrergrupper, der får flest børn, kan det ud fra et fem-årigt gennemsnit ses, at migranter fra Syrien i gennemsnit får 3,8 børn, mens indvandrere fra Pakistan og Somalia får henholdsvis 3,0 og 2,7 børn.






 

Læg hertil, at den gennemsnitlige alder for førstegangsfødende er lavere for særligt indvandrere fra muslimske lande, hvilket betyder, at der er kortere mellem generationerne, samt at relativt få ikkevestlige indvandrere og efterkommere – sammenlignet med den danske befolkning – er over 60, hvormed flere indvandrere fortsat befinder sig i den fødedygtige alder.

Når Information skriver, at der er »ingen udsigt til, at den muslimske befolkning i Danmark vil komme til at udgøre en majoritet i nogen overskuelig fremtid«, hviler det derfor i bedste fald på en kortsigtet definition af »en overskuelig fremtid«.

Hovedsagen er ikke tidshorisonten for, hvornår danskere og europæere bringes i mindretal; hovedsagen er, at det kun er gået én vej siden masseindvandringens begyndelse, og at vi skal gøre noget aktivt for at bremse udviklingen.

Vi tier ikke

Med dette tvivlsomme stykke »forskning« i hånden – som forskerne selv deklarerer for ikkegeneralisérbart, idet undersøgelsen er baseret på 380 personer fundet på universiteter og internettet – sætter Information efterhånden gængs udlændingepolitik på højrefløjen i forbindelse med terrorister som Brenton Tarrant.

Man forsøger at mistænkeliggøre alle, der sætter fokus på de demografiske forandringer, ved at koble dem til nogle få voldelige individers handlinger.

Vi må kunne finde plads i det demokratiske rum til også at tage de svære diskussioner om vores fælles fremtid som folk, uanset at det giver feelgoodsegmentet en dårlig fornemmelse nede i maven.

 


Alternativet er at udelukke meget store dele af vælgerne fra den demokratiske proces, hvilket kan få dem til at miste troen på demokratiet, og det er vel det sidste, man ønsker?

Vi insisterer på at italesætte problemet, fordi det vedrører vores egen og vores efterkommeres fremtid. Emnet er for vigtigt til, at vi kan lade os intimidere til at holde mund.

Masseindvandringen er ikke et fænomen, der er opstået ud af det rene ingenting, men et resultat af politiske beslutninger.

På samme måde er det en politisk beslutning, om de indfødte folk i Europa skal erstattes af nye tilflyttere eller ej. Af den grund skal befolkningsudskiftningen være på vores fælles, demokratiske dagsorden.

Vi mener, at den danske kultur er bevaringsværdig og har en selvstændig værdi. Ikke fordi vi er bedre end andre folkeslag, men fordi det kun er kontinuiteten i vores kultur, der sikrer, at Danmark forbliver dansk.

Daniel Nordentoft og Christian Grann Johansen er aktivister i Generation Identitær.

 

https://www.information.dk/debat/2021/07/generation-identitaer-bekymringen-befolkningsudskiftning-danmark-konspirationsteori?lst_mst



søndag den 18. juli 2021

 


HAR VI DEN PRESSE OG DE JOURNALISTER VI FORTJENER ?



Igen og igen forsøger den kritiske del af den danske befolkning at angribe MS Medierne fordi de’ direkte og indirekte, medvirker til at beskytte en stenalder religion, en religion der målrettet arbejder med en magtovertagelse og en befolkningsudskiftning.

En god Facebook ven har sendt mig dette indlæg skrevet af Pernille Birkler.



Læs og prøv at forstå:

Citat:”

HVORFOR SKJULER MAINSTREAMMEDIERNE SANDHEDEN OM ISLAM?

Journalistik kan vel godt kaldes en form for gravearbejde.



 

Der graves efter nyheder, og der graves efter fakta om et valgt emne, som derefter bearbejdes og serveres for læsere og seere.

 

I mainstreammedierne (MSM) er der imidlertid ét stort emne, som spaden aldrig kommer i nærheden af. Den stigende islamisering af Danmark er ikke noget, MSM ønsker at beskæftige sig med, skønt det er et emne, der berører alle os danskere – og ikke mindst hele Danmarks fremtid.

 

I årevis har den muslimske indvandring hængt over os som en kulsort sky, der når som helst kan åbne sluserne og sende et voldsomt uvejr ned over os. Men det emne er censureret bort i MSM.

 

I stedet er indtoget af Islam blevet fremstillet som et skønmaleri, der blot får et nyt lag glade farver, efterhånden som billedet begynder at krakelere, og den underliggende grimme farve skinner igennem.



 

Men skønt bagsiden af Islams medalje bliver mere og mere vanskelig at skjule, så fortsætter MSM deres skønmaleri – nu med velvillig assistance af Facebook, der ikke tåler kritik af Islam.

 

Enten er mainstreammedierne både blinde og døve, eller de skjuler bevidst, hvor Danmark er på vej hen, og hvad der sker, når den etnisk danske befolkning er kommet i mindretal – og sandsynligvis længe før, eksemplerne er legio.

 

For nylig var der et kort indslag i vores stats-tv om de arme jordemødre, der i den grad er overbebyrdede, men ikke et ord om hvorfor antallet af børnefødsler er på himmelflugt.

 

Svaret ligger ellers lige for med tanke på alle de tilhyllede muslimske kvinder med en barnevogn foran og en hale af småbørn i kølvandet. For det er jo ikke etniske danskere, der giver jordemødrene overarbejde, det er de næste generationer af Islams krigere.

 


Hvorfra kommer diktatet om denne tavshed, eller er det journalistisk venstreparti, der blot fremmer egen politik. Marxismen vinder frem overalt i den vestlige verden, men MSM tier og begynder i stedet at gå i takt.

 

Selv Ekstrabladet, der ellers engang turde, hvor andre tav, har ingen tænder tilbage, når det handler om islamiseringen af Danmark. De skal ikke have noget klinket ved at pege på, hvad der foregår.

 

Så modig er selv Ekstrabladet ikke.

 

Men det mest græsselige eksempel er vores stats-tv, der også holder meget af skønmalerier. Hvis der en sjælden gang bringes noget ufordelagtigt om den muslimske del af befolkningen, så får det lige et drys sukker på toppen til at tage den grimme smag. I vores stats-tv findes ordet islamisering ikke.


 


Men at undlade at nævne troldens navn får ikke trolden til at forsvinde. Han sidder tværtimod og hygger sig og spiser sig stor og fed, mens alle i lutter politisk korrekthed har travlt med at kikke den anden vej og først opdager, at huset Danmark står i lys lue, når ilden har fået så godt fat, at den er umulig at slukke.

 

Når det handler om Islam, har de danske mainstreammedier kun gravet et enkelt spadestik ned. Historien om Islam er alt andet end et eventyr, det er tværtimod den grusomme historie om en politisk ideologi, der ønsker at underlægge sig hele den vestlige verden og afskaffe demokrati og frihed.

 

Den stigende vold, det stigende antal voldtægter, den stigende kriminalitet, det stigende antal drab, kun meget lidt får lov til at slippe gennem MSM’s nåleøje, skønmaleriet må ikke ødelægges af den barske virkelighed.

 

Ikke alle danskere er dog så dumme, at de ikke kan finde disse oplysninger andre steder, men det store flertal er desværre.

 

De er enten ligeglade, eller de aner ikke, hvad der venter forude, sluger blot, hvad de får serveret om den ”vellykkede” muslimske integration og den uundværlige ”arbejdskraft” – eller de ønsker måske denne befolkningsudskiftning?



 

Nyhedsstof kan bringes på flere måder. Der er de rene fakta, og så er der det, som lige får en lille politisk drejning i den retning, pgl. journalist ønsker, og som man skal være vågen for at opdage.

 

Men der er også en tredje måde, ikke-informering, hvor man bevidst holder de oplysninger ude af syne, som man ikke ønsker, at den brede befolkning får kendskab til. Her er vores stats-tv et glimrende eksempel.

 

Selvom tv-2´s udsendelse ”Moskeerne bag sløret” var et vink med en vognstang om, hvad der foregår i de kredse, fik det ikke MSM til at grave dybere i emnet, det blev hurtigt fejet ind under gulvtæppet til alt det andet snavs, der har med Islam at gøre.

 

Og at en dansk journalist på vores stats-tv for åben mikrofon kalder sine landsmænd grisefarvede, uden at det får konsekvenser, er at vrænge af os danskere.

 

Kunne man forestille sig en journalist samme sted kalde den muslimske del af befolkningen abefarvede? Dødstruslerne ville stå i kø, og en undskyldning ville løbe over skærmen i båndsløjfe i flere dage – og mon hun beholdt sit job.

 

Den stigende terror i Europa er ikke noget, MSM interesserer sig for. Der skal i bogstaveligste forstand rulle hoveder på åben gade, før det blilver omtalt, og i så fald slipper vi sjældent for historien om enlige ulve eller det kærlige Islam, som er blevet misforstået.

 

Der kan som regel også findes en hjernedød politiker til at lire flosklerne af for at berolige befolkningen.

 

Og hvor længe kan de danske mainstreammedier vende ryggen til, hvad der foregår i vores naboland Sverige, der er ved at bukke under både menneskeligt og økonomisk pga. islamisering, og hvor flere områder nu har muslimsk flertal og bliver styret derefter.

 

Ikke et ord i mainstreammedierne om, at Islam nogle steder er i gang med etnisk udrensning af kristne.

 

Ikke et ord i mainstreammedierne om de tidligere fredelige områder, hvor Islam har taget magten, og freden og friheden forsvandt for stedse.

 

Hvorfor bliver de danske mainstreammedier ved med at skjuler den grusomme sandhed om den politiske ideologi Islam.” Citat slut.



 

søndag den 4. juli 2021

 

Morten Uhrskov Jensen

DEN SVENSKE TRAGDIE…

Det er snart længe siden, at politisk korrekte i Danmark har rost det svenske eksperiment – det er der en forklaring på.



En 33-årig svensk politimand skydes ned på åben gade i Gøteborg, og en 17-årig er mistænkt for drabet.

 

Ifølge Berlingske har svensk politi beskrevet ham som ”mørk i huden”.

 

Den 17-årige har tidligere fået ”en mild dom” for drabsforsøg på et andet bandemedlem. Strafrabatten i Sverige er særdeles betydelig, hvis man begår endog meget grov kriminalitet og er under 20 år.

 

Det kan kun ske ud fra devisen om, at man kan blive et bedre menneske ved kun at få korte domme for mord og den slags.

Det står efterhånden klart for enhver, der vil vide det, at Sverige er et land hærget af voldsom kriminalitet, som politiet langt hen ad vejen står magtesløs overfor.

 

En grædende politimand kunne for ca. en uge siden til svensk tv fortælle, at politiet i Gøteborg ikke kan beskytte ofrene for kriminalitet, når de trues af banderne.




 

For godt tre år siden kortlagde den ellers særdeles politisk korrekte avis Aftonbladet, hvem der stod bag gruppevoldtægter. 82 ud af de seneste 112 dømte var født i lande uden for Europa. Bemærk at vi ikke ved, hvor mange af de resterende 30, der også har rødder i den tredje verden, men er født i Sverige.

 

Man skal være villet døv, blind og stum på samme tid for at fornægte, at Sverige som følge af enorm indvandring fra den tredje verden er blevet et dårligere land at bo i.

Man skal dog ikke tro, at det standser på dette niveau. Det kan nemlig altid blive værre, og værre vil det blive i Sverige, så længe de svenske eliter får lov at lade Sverige ødelægge.

Og imens sidder jeg i det smukke Skåne langt ude på landet og kan lade mig nøje med at konstatere, at en voldsom befolkningsforandring er i gang, nemlig når jeg skal handle ind i selv de mindre byer.

Nordens engang rigeste land er blevet en tragedie.



Kommentar:

Sverige har for længst passeret "the point of no return". Sverige er et skoleeksempel på hvordan man på få årtier kan ødelægge et velfærdsparadis.

Hvordan kunne det gå så galt, burde historikere og politologer spørge sig selv. Det må skyldes at demokratiet på en eller anden måde har et indbygget selvmordsgen.

Det drukner i vellevned og tankeløshed, og degenererer med tiden hvis befolkningen opnår for stor velstand.

I Sverige har en elite uden jordforbindelse kunnet sætte sig tungt på meningsdannelsen, og har via ensrettede medier vildført en hel befolkning. Når den enøjede fører de blinde, ender de alle i grøften, som der står i biblen.

Problemet stikker jo dybere end som så. Skuddrabene er en del af et langt større problemkompleks, der består i at større og større kolonier i Sverige er uden sammenhæng med det øvrige svenske samfund og uden for myndighedernes kontrol.

Opsplitningen mellem det gammelsvenske samfund og de voksende parallelsamfund af fjendtligtsindede kolonier, er den sikre opskrift på en fremtidig borgerkrigslignende situation.

Politidrabet skal ses som en fjendtlig handling mod det svenske majoritetssamfund, uanset om det er begået af en mindreårig eller ej. Der er ikke noget der tyder på at væksten i parallelsamfundene kan standses og det varsler ilde for fremtiden.

Sverige er da blevet et bedre land at bo i for muslimske klaner, bander og voldspsykopater.

Derfor har Sverige gennem årtier virket som magnet på kriminelle muslimer der her kunne begå deres forbrydelser næsten ustraffet i forhold til de straffe og den brutalitet fra politiet de blev mødt med i hjemlandene.

Når den svenske politiske elite tilmed forklarer den muslimske vold med systemisk svensk racisme og krigstraumer, hvorfor de skal behandles skånsomt og humanistisk, er der så noget at sige til at muslimer føler sig godt tilpas, ja ligefrem respekterede?

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE13107225/den-svenske-tragedie/

 


  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...