fredag den 10. september 2021

 


RADIKAL LOGIK

Den radikale Sofie Carsten Nielsen er en af disse overstuderede velmenere, som aldrig har tjent sine penge selv, endsige selv har bidraget med noget til samfundskassen, men som hele livet har levet på en eller anden form for overførselsindkomst, og som bliver fornærmede når virkeligheden går dem på.

Men når virkeligheden er bandemedlemmer ved børnenes skole, så overser den radikale Sofie Carsten Nielsen, at hun selv er blandt de hovedskyldige i, at disse bandemedlemmer overhovedet befinder sig her i landet.

Det er så nemt at udvise stor godhed og hjælpsomhed og “pegen fingre”, når man kan nøjes med at gøre det på andres bekostning – og for andres penge.

Ingen har som de Radikale gjort sig til talsmænd og talskvinder for integrationens velsignelser. Det er tilsyneladende fuldstændig ligegyldigt om de allerede tilflyttede bliver integrerede eller ej, devisen fra de Radikale er konstant: “mere rummelighed” med endnu flere tilflyttere.

Og der er ufattelig nok stadig politikere der er så dumme, at de tror at disse såkaldte “flygtninge” vil blive en gevinst for landet.

Jeg tror at man allerede nu kan forudse, at på et eller andet tidspunkt i fremtiden, vil fru Carsten Nielsen opfinde en eller anden undskyldning, og flytte til et mere muslimfrit område i byen.

En anden af disse højtråbende velmenere fra samme parti var Zenia Stampe.

Jeg skriver var, for der er blevet så underlig tavst omkring Zenia Stampe efter hun blev mor. Har hun bemærket, eller måske endda været så heldig at opleve, integrationens velsignelser?

Daværende leder Morten Østergaard skrev på De Radikales egen webside:
“Vi kæmper for et grønnere, stærkere og mere rummeligt Danmark, hvor vores børn kan gøre drømme til virkelighed. Uanset hvor de bor. Og hvor vi giver alle børn vinger. Uanset hvilken baggrund de kommer fra.”

Man kan kun ryste på hovedet af alle disse tomme floskler.

For hvorfor skal alle børn have vinger? Bilder Morten Østergaard sig ind at børn kan lære at flyve?


Er det ikke først når man kommer i himlen at der uddeles hvide vinger? Og i himlen er det vel egentlig også kun os kristne der modtager dens slags flyveredskaber?


De Radikale er udelukkende vås og vrøvl og indholdsløse utopier – i rigelige og endeløse mængder.

Vil du Danmark noget godt, så stem IKKE på De Radikale.

https://siaddk.wordpress.com/2017/11/22/gaesteblogger-radikal-logik/

I daglig dagens Danmark, finder man dagligt et hav af eksempler på hvordan integrationen, forventninger og ikke mindst eksporten af fremmede kulturer sætter den etniske dansker og hans skattekroner under pres.

Vi har samlet en række eksempler, alle hentet hos Irene Storm på MeWe. Følg hende på denne sociale platform, hun findes IKKE på Facebook.

Næsten alle eksempler har enten direkte radikale politikere involveret eller også optræder de i baggrunden som loyale støtter.



Begge hans forældre er kriminelle og har siddet i fængsel. Nu klager de over, at barnet på billedet ikke får nok broccoli og kartofler.

Barnet og de kriminelle forældre er udvist af Danmark. Men de nægter at rejse!


De Radikale er rasende over at denne 18-årige mand fra Sri Lanka skal rejse hjem. Den sorte mand kom hertil som uledsaget flygtningebarn, og vil nu gerne blive boende…og nyde de mange gratis penge.


Her er et folketingsmedlem fra De Radikale og en syrisk migrant, der nægter at rejse hjem igen.


Rahima Abdullah kom til Danmark som 14-årig, og nægter nu at rejse hjem til Syrien.

“Jeg kæmper for, at alle skal have det godt,” siger hun.

Dette viser, at Danmark ikke skal tage flere flygtninge. I dag er flygtninge automatisk blevet forvandlet til evigheds-indvandrere, der aldrig vil sige farvel til førtidspension, børnepenge og SU.


En ordblind iraker viser sin familie frem. Nu venter børnepenge, SU og gratis hospital i fremtiden. Man forstår godt, at endnu flere irakere vil herop.

PS. Den smilende kvinde til højre er en af Morten Østergaards sexofre.



 

Her er danske Barbara, der har fundet en sort mand fra Sri Lanka. Han tjener ingen penge, og skal derfor måske sendes hjem.

Det er den danske kvinde utilfreds med. Hun mener, at arbejdsløse udlændinge skal have lov at more sig med gratis penge i Danmark. 


 


Københavns Politi på besøg hos en indvandrerfrisør på Nørrebro. Betjentene vil gerne charmere de lokale muslimer, så der ikke bliver smidt sten efter dem. 



 

I 2018 lånt danske Marie 22.000 skattekroner af kommunen som en slags social ydelse - altså alle danskernes fælles penge.

Nu er den samme kvinde rasende over, at hendes afrikanske kæreste ikke må bosætte sig i Danmark. Han kommer fra Tanzania, hvor der bliver begået 60 procent flere drab end i USA.

Den danske kvinde mødte sin afrikanske kærlighed, da hun arbejdede i Tanzania. Hun gad dog ikke at blive boende i Afrika. De mange skattepenge ventede jo i Danmark. 



 

En jordansk mand fra Mellemøsten kan ikke forstå, hvorfor han ikke automatisk får et dansk pas.



Disse tyrkere er blevet familiesammenført i Danmark. Hvem mon får regningen for denne tyrkiske kulturberigelse? 



En politiker og kandidat til det kommende kommunalvalg. Han kommer fra Haiti.



 

 

Manden til højre er en ordblind iraker, der er rasende over, at han ikke kan få er dansk pas.

Irakiske Safaa har dummet statsborgerskabsprøven 6 gange, og forlanger nu at folketinget giver ham dispensation, så han bare får sit danske pas alligevel.

Det er på tide, at danskerne stemmer på nogle andre politikere! Ellers ender det hele i kebab og kontanthjælp.



 


Endnu et eksempel på en ældre dansk mand, der tager til Afrika og finder en sort kvinde, og bagefter forlanger, at hun og barnet kan komme til den danske kontanthjælpshimmel.

Den sorte kvinde kommer fra Ghana.

Det skal nævnes, at det var på præcist denne måde, at den hadske Bwalya Sørensen kom til landet. Da Bwalya Sørensen først var ankommet til alle de gratis penge, så skred manden, og danskerne sad med regningen. Nu har hun været arbejdsløs i mange år.

Kassen må og skal smækkes i. Ellers hænger danskerne på endnu en regning! 

Det er samme historie igen og igen. De ældre mænd gider ikke lave mad og vaske tøj, også henter folk fra den tredje verden. Problemet er, at det er de skandinaviske skatteydere der ofte får regningen i sidste ende. Deres kultur i Afrika er så anderledes end i Norge og Danmark.

For nogle år siden inviterede de danske myndigheder en afrikansk familie til landet. De var så mindrebegavet, at de rendte ud i skoven og spiste tilfældige svampe. To af deres børn døde, og afrikanerne frasagde sig selvfølgelig ansvaret. Deres kultur og begavelse rækker ikke til at kunne begå sig i Skandinavien. Desværre

Vil du Danmark noget godt, så stem IKKE på De Radikale.



 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...