mandag den 27. juni 2022

 


KLUMME : PALUDAN VS SIKANDER..

26. juni 2022 Klaus Ewald Klummer




I HBO-serien Vikings kan man følge hverdag, fest og krig blandt vore skandinaviske forfædre for 12-1.400 år siden. Serien var oprindelig planlagt af canadieren Michael Hirst som en dramadokumentar om vikingernes liv og levned, og blev så i sin endelige udformning til en føljeton med den historiske person, Ragnar Lodbrog, og hans ætlinge. Skuespillerrækken er allerede nu ikonisk med hovedpersonen Ragnar i skikkelse af den australske skuespiller, Travis Fimmel. Ragnar gik fra at være fattig agerbruger i den næstlaveste ende i hierarkiet efter trællene til at blive en kriger og siden hen konge over bygden Kattegat.

Man følger ham i vesterled til England på togt, og hvor han siden ender sine dage efter at have raidet klostret Lindisfarne i år 793. Det første kendte vikingeangreb beskrevet i The Anglo Saxon Chronichle. Siden hen som den, der fik etableret Danelagen, den danske provins i nutidens England. Ragnars sønner, der også er historiske personer, som bl.a. Ivar Benløs, huserede langs den spanske og nordafrikanske kyst, i østerled i Rusland og helt over til Vinland, dagens New Foundland.

Det var dengang man ikke var nærig og tilbageholdende i sin udenrigs- og angrebspolitik. Det var før bureaukrater i Bruxelles havde kastreret Danmark og danske mænd. Det var, da den danske jord blev forsvaret med blod og stål.




 

Når jeg reflekterer over min yndlingsserie, hænger det sammen med at sammenligne dengang med nu. Vikings er så tæt på samtiden som tænkes kan. Nutiden oplever vi selv. Den er endnu mere grum og forfærdelig end den, der udspandt sig på Ivar the Boneless og Bjørn Ironsides tid.

Vi er gået fra et asatro (dyrkelsen af de gamle nordiske guder – red.) macho-samfund, vores oprindelige stammefællesskab, til kristendommens svøbe og så nu til et afkristnet og degenereret woke og islamiseret samfund baseret på politisk korrekthed.

Der er intet i dagens samfund, som blot i uddrag minder om fortidens glorie og krigerkultur.

Dagens høvdinge og ledere i Kattegat er for mændenes vedkommende født kønsløse. De er bange for deres egen skygge, og den presse, som nidkært vogter over en afdød nidding, Karl Marx, hvis eftermæle og åndelige udøvere ligger lige så langt fra mindet om vikingernes dåd og virke som afstanden mellem månen og jorden.

Parfumerede svæklinge huserer i overført betydning på træmurene af det, der i fordums tid husede krigere og skjoldmøer som Ragnars første ægtefælle, Lagertha.




Som eneste minde om fortidens høvdinge og skjoldmøer ser jeg Rasmus Paludan, Martin Henriksen, 4-banden fra Nye Borgerlige og Inger Støjberg. Mænd og kvinder, der trodser enhver modstand og trussel og giver sig ud i en nærmest umulig kamp mod tidens største trussel mod Kattegat i skikkelse af Danmark islam.

Fortæl hvem eksempelvis af dagens jarler, høvdinge og konger som turde tage på togt blandt udefrakommende fjender af Kattegat andre end Paludan? Fortæl mig, om Ragnar eller hans ætlinge havde lukket udefrakommende fjender ind i Kattegat, fordi nogen syntes, at det i år 800 var politisk korrekt at åbne byporten?. At det var racistisk ikke at gøre det. En høvding skal altid være parat til at træde fra slagmarken ind i Valhalla, hvis det gælder forsvaret af hans land og kæreste, og de tapreste af hans krigere vil altid følge ham. Det ved han.

Kun et degenereret samfund som vores, der er dømt til undergang, ville lade islamister og fjender af vores eget folk få opholdsgrundlag inden for palisaderne.

Som et af de bedste og måske værste eksempler på fjender af bygden, folket og dagens Kattegat befinder sig niddingen og pakistaneren Sikander Siddique.

Kun tåber og trælle ville i fordums tid have ladet en fjende som ham komme ind. En ynk er han, men farlig en af slagsen. Han indtager kontinuerligt offerrollen præcis som koranen tilsiger. Han venter blot på, at hans ånds- og stammefæller bliver mange nok til, at de kan komme ud af den trojanske hest og banke os ud af vort elskede Kattegat. Dagens Danmark.


Trods at hans tankesæt og ideer fortaber sig i sandstorme syd for Sahara, så formår han ustraffet og nærmest upåagtet at ture frem med krav og beskyldninger mod os efterkommere af Ragnar Lodbrog. Vi lader det ske i den politiske korrektheds navn. Havde dagens ånd hvilet over Kattegat på Ragnars tid, havde vi ikke som efterkommere levet i 2022. Så havde byen været jævnet med jorden og vores forfædres hoveder hængt på stager oppe på bymuren. Stav til skik-følge-eller-land-fly og forsøg ikke at kolonisere dansk jord som var du en invasiv art, Sikander og ligesindede. Vi har kigget jer ud, vi vogtere over Danas have.

Mit budskab er, at vi aldrig må glemme, hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og hvem vi er. Hvis dagens Danmark, og fortidens Kattegat, skal overleve fordrer det, at vi fostrer flere krigere som Rasmus Paludan. Det fordrer også, at vi viser fjender af bygden som Sikander Siddique vintervejen. Landsforvisning har altid været et konsekvensmæssigt begreb, der virkede over for ransmænd, tabere og landstrygere som ham.

Glem aldrig de kinesiske visdomsord om, at i fredstid skal man forberede sig på krig. Thi kun en tåbe ser ikke en fjende i et kvindagtig, kaglende fjols som Sikander. Ragnar havde på en hverdag gjort ham et hoved kortere og på en festdag givet ham en blood eagle.

https://24nyt.dk/klumme-paludan-vs-sikander/?fbclid=IwAR3LKZTkRCduHAw1iaYebLMdkYhdzKnt3u3xRKHS4U5zYhoSGKYy3UQzc8A



lørdag den 11. juni 2022

 

Artiklen er fra DR den  09. Aprtil 2019.

METTE FREDERIKSEN  VIL IKKE VÆRE STATSMINISTER, HVIS DET KRÆVER UDLÆNDINGELEMPELSER..

- Der kommer ikke til at blive lempet i udlændingepolitikken efter folketingsvalget, sagde oppositionslederen efter spørgetime.




Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet kan godt glemme alt om, at der skal ske lempelser i udlændingepolitikken, hvis oppositionen vælter blå blok af pinden ved det kommende folketingsvalg.

 

Sådan lød det fra Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, efter dagens spørgetime i Folketingssalen, hvor partilederne på skift havde mulighed for at stille spørgsmål til statsminister Lars Løkke Rasmussen.

 

Og her omhandlede store dele af debatten et pressemøde, hvor tre Venstre-ministre tidligere i dag langede kraftigt ud efter Socialdemokratiets udlændingepolitik. De mener, at Danmarks udlændingepolitik vil blive lempet kraftigt, hvis magten skifter ved valget.

 

Det afviser Mette Frederiksen dog pure efter spørgetimen:

 

- Den stramme udlændingepolitik, som er fastsat af et bredt flertal i Folketinget, står fast.

 

Jeg fik anledning til det i spørgetimen, og jeg vil gerne gentage det nu: Der kommer ikke til at blive lempet i udlændingepolitikken, og der er ikke noget parti eller nogle partier, der kan stille ultimative krav om det her, sagde hun.

 

På Venstre-pressemødet i formiddags lød det fra blandt andet udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), at Socialdemokratiet ville være nødt til at lempe deres udlændingepolitik, hvis Socialdemokratiet skal have de resterende partier i oppositionen til at pege på Mette Frederiksen som statsminister.

Frederiksen: Ingen kan true os

 

Det er dog ren og skær skræmmekampagne, siger hun, for Socialdemokratiet kommer ikke til at rykke sig en tøddel, selvom blandt andet Radikale Venstre gentagne gange har stillet krav om, at der skal ske markante ændringer i udlændingepolitikken.

 

- Der skal selvfølgelig ikke være et parti, som ikke har mandaterne til at omgøre beslutningen, der skal kunne true sig til en anden udlændingepolitik end den, som danskerne bakker så aktivt op om, siger Mette Frederiksen og fortsætter:

 

- De Radikale må gøre op med sig selv, om de ønsker en situation som i Sverige, i Tyskland og i Italien, hvor man ikke kunne danne en regering. For jeg kommer ikke til at danne en regering, der lemper på udlændingepolitikken.

 

Så du undlader hellere at danne en regering end at gå med på krav om lempelser i udlændingepolitikken, som Radikale Venstre for eksempel er kommet med?

 

- Ja, for jeg er af den klare overbevisning, at vi er nødt til at få strammet op på udlændingeområdet, ellers kan det her samfund ikke fungere i fremtiden, siger hun.

 

Så du har en ultimativ besked til de andre partier i rød blok, at hvis de prøver at presse dig på udlændingepolitikken i forbindelse med en regeringsdannelse, så vil du ikke være statsminister?

 

- Fuldstændig klart, så derfor skal Radikale Venstre allerede melde ud til sine vælgere, at en stemme på Radikale Venstre måske er en stemme på Lars Løkke Rasmussen, siger hun.

Løkke: Oppositionen vil presse S på ydelserne




Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) udtrykte efter spørgetimen bekymring for, at Socialdemokratiet vil hæve ydelser for blandt andet flygtninge, hvis magten skifter.

 

Her hentydede han blandt andet til, at en flygtningefamilie vil få 10.000 kroner ekstra om måneden, hvis de fire partier i oppositionen får presset Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen til at lempe ydelserne ved at fjerne 225-timers reglen og kontanthjælpsloftet.

 

- Mette Frederiksen siger, at der skal nedsættes en ydelseskommissionen. Men hvor stor bliver lempelsen så?

 

Er det 7.000 kroner? Er det 8.000 kroner? Det svarer Socialdemokratiet ikke på, sagde statsministeren.

 

Netop Ydelseskommissionen har været det svar, der er kommet hver gang, Socialdemokratiet er blevet spurgt om de forskellige ydelser.

 

Og netop det svar gentog Mette Frederiksen, da hun blev spurgt ind til statsministerens udtalelser.

 

- Vi kan se, at der er nogle børn, som er udfordret af, at ydelserne er sat ned, og vi ønsker selvfølgelig ikke, at der skal være børnefattigdom. Så vil skal finde en måde at hjælpe de børn på, men vi går ikke til valg på at sætte ydelserne op.

 

Kan de her børn se frem til højere ydelser?

 

- Nej, det kan de ikke.

 

Hvis vi gik til valg på højere ydelser, så ville vi sige, at vi gik til valg på det.

 

Ydelseskommissionen skal finde en bedre balance i ydelserne og se på, at der ikke er børn, der kommer i klemme. Det kan for eksempel være et tilskud til huslejen.

 

Ydelseskommissionen skal senest 12 måneder efter valget komme med bud på, hvordan ydelserne skal være i fremtiden. De skal blandt andet se på kontanthjælpsloftet og 225-timers-reglen.

 

Kommentar:

 

Man savner simpelthen ord. Mette Frederiksen er desværre så fuld af løgn og hendes vælgere burde for længst have sat hende stolen for døren og bedt hende om at leve op til  sine valgløfter.

 

Med baggrund i artiklen fra DR er det simpelthen det rene striptease og det bør virkelig få konsekvenser for Statsministeren.

 

https://www.dr.dk/nyheder/politik/mette-frederiksen-vil-ikke-vaere-statsminister-hvis-det-kraever-0?fbclid=IwAR2rZLmVxhow4Pk9wgEr-8qZj2AMFj4JX5sRGkNnzrFuRnNct_wWt3zhsT0

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...