mandag den 20. maj 2024

 

Mette Frederiksen:
DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST.



Man forstår ganske enkelt ikke hvad HR afdelinger i EU bruger deres tid på, fakta må være at de ikke regner kvalifikationer for noget, men man kan mistænke at der ligger helt andre ting bag kvalificeringen.

Det hele bliver endnu mere problematisk fordi man rent faktisk kun behøver at kigge et sted hen – JOURNALISTA.DK – der kan man pille hele hendes CV fra hinanden og få ord på den måde hun håndterer magt.

Ny taktik for at skjule oplysninger om Mette F: Dokumenter arkiveres forkert – i årevis.

Taktikken bruges af Mette Frederiksen tidligere hjemkommune, efter eksempelvis Københavns Universitet tidligere har oplyst at have ”mistet” væsentlige dokumenter, der relaterer sig til statsministerens ulovlig optagelse på en masteruddannelse i Afrikastudier.

Er der én ting der i høj grad klæber til Mette Frederiksen, er det at en lang række vigtige og potentielt skadelige dokumenter og oplysninger på en iøjnefaldende måde forsvinder. Ikke kun i forbindelse med Minkskandalen, hvor sms-beskeder først blev slettet og efterfølgende ikke kunne gendannes, men fx også i relation til hendes master-uddannelse i Afrikastudier.

En deltidsuddannelse over 2 år alene i eksamensmæssig forstand bestående af skriftlige hjemmeopgaver, hvor Københavns Universitet har erkendt, at hun blev optaget i strid med reglerne.

Men hvordan det præcist gik til at statsministeren blev optaget på sin masteruddannelse er dog ikke noget, som universitetet mener at kunne hjælpe med.


Således har det teologiske institut tidligere oplyst, at referatet fra studienævnsmødet hvor Mette Frederiksen blev optaget er forsvundet – men at referaterne fra møderne både før og efter politikerens optagelse omvendt nemt har kunnet findes.


Men indenfor den kommunale verden, har man taget noget anderledes midler i brug for at undgå at andre markante forhold omkring Mette Frederiksen skal nå ud til offentligheden. Forhold der fremgår af en klagesag, som Journalista.dk nu to omgange har vundet over hendes nu tidligere hjemkommune Furesø.

https://journalista.dk/ny-taktik-for-at-skjule-oplysninger-om-mette-f-dokumenter-arkivers-forkert-i-aarevis/


Mette F optaget i strid med reglerne på Danmarks billigste masteruddannelse – som næsten ingen går på.

Bag Mette Frederiksens masteruddannelse i Afrika-studier, gemmer der sig en fortælling om ikke kun forsvundne dokumenter i forbindelse med optagelsen i strid med reglerne.

Men også en særdeles billig uddannelse, som kun meget få ønsker at gå på. Kombinationen af meget få optagne på en efter forholdene ekstremt billig uddannelse, gør de mistede dokumenter endnu mere iøjnefaldende.

Næsten uden undtagelse er det gratis at læse i Danmark, når der ses bort fra udgifter, der knytter sig til bøger, kopiering og andre lignende forhold. Men der er dog minimum én væsentlig undtagelse i form af masteruddannelserne, som indeholder et krav om egenbetaling.

Det skyldes at masteruddannelser er at anse for efteruddannelse, fordi optagelsen kræver erhvervserfaring efter opnåelsen af en bachelorgrad. Efteruddannelsesforløbet gør samtidig, at der normalt heller ikke tale om et fuldtidsstudie, fordi et års fuldtidspensum deles ud over to år – hvilket gør det muligt for den studerende at arbejde ved siden af.



Det gør samtidig at undervisningsformen er meget anderledes, end hvad der kendes fra fuldtidsstudier på eksempelvis kandidatniveau. Ofte vil eksaminerne næsten udelukkende kunne klares i form af skriftlige afleveringer, ligesom modulerne kan tages i et helt andet tempo, end der kendes fra en traditionel to-årig kandidatuddannelse.


Optagelsen af Mette Frederiksen på masteruddannelsen i Afrika-studier skete på trods af, at hun ikke opfyldte en væsentlig forudsætning. En ulovlig optagelse hvis præcise forløb henstår noget i det uvisse, fordi Københavns Universitet på en iøjnefaldende måde, har mistet væsentlige dokumenter.


Af en del af optagelserne der ligger til grund for podcasten du kan hører ved at klikke på playeren over denne artikel, fremgår samtidig at der langt fra er tale om en uddannelse, som ret mange ønsker at tage. Således oplyser uddannelseslederen for Teologisk Institut ved Københavns Universitet, som Mette Frederiksens masteruddannelse i Afrika-studier hører under, at der normalt kun optages 1-2 om året.


Det endda på trods af, at masteruddannelsen i Afrika-studier er den billigste masteruddannelse, der udbydes på Københavns Universitet. Mens MBA-uddannelser alene i uddannelsesgebyrer kan koste op mod 350.000 kroner, løber regningen for Afrika-studierne alene op i omkring 20.000 kroner.


https://journalista.dk/mette-f-optaget-i-strid-med-reglerne-paa-danmarks-billigste-masteruddannelse-som-naesten-ingen-gaar-paa/


Universitet optog ulovligt Mette F – nu er papirerne fra optagelsen pludselig forsvundet.

Ting har det med at forsvinde fra eller omkring Mette Frederiksen, når der er belastende sager på vej. Som det eksempelvis var tilfældet under Minkskandalen, hvor sms-beskeder var blevet slettet.

Nu kan Bjørknæs.dk afslører, at der også er andre vigtige dokumenter, der på lignende måde pludselig synes at være forsvundet.

Universitet optog ulovligt Mette F – nu er papirerne fra optagelsen forsvundet



Fra Københavns Universitets side lyder det, at der ikke umiddelbart er nogen forklaring på, hvorfor det lige præcis er afgørende oplysninger fra Mette Frederiksens optagelse, der pludselig ikke længere kan findes.


I forbindelse med Minkskandalen fik Mette Frederiksen øgenavnet SletteMette af Ekstra Bladet, der ellers tidligere har opfordret sine vælgere til stemme på Socialdemokratiet.

Men det er ikke kun sms-beskeder, som pludselig synes at forsvinde fra Mette Frederiksen i sager, der kan være belastende for den socialdemokratiske statsminister.

Således kan Bjørknæs.dk nu afslører, at det også drejer sig om dokumenter fra hendes uddannelse på Københavns Universitet. Papirer der ellers kunne kaste lys over, hvorfor statsministeren blev optaget på Afrika-studierne i strid med regler, hun selv havde været med til at vedtage.

Lånt hos Facebook ven - sammenfatning:


På journalista.dk har man igennem en lang periode samlet alle Mette Frederiksens udskejelser for danske skattekroner. Ikke mindre end 11 hele sider, hvor den ene sag erstatter den næste. En stor del af problemet har været at mange steder har man simpelthen skjult belastende bilag, men følgende sager kan man bl.a læse om på siden :


JOURNALIST A.DK

Mette F scorede kæmpe fratrædelsesgodtgørelse – men størrelsen holdes skjult. - Mette Frederiksen optaget på Afrika-studier i strid med reglerne – som hun selv var med til at vedtage. - Regningen for Mette Frederiksens brug af privatfly er nu officielt forsvundet. - Mette Frederiksens brors firma støttede hendes valgkamp – nu har det pludselig fået tosifret millionordrer. - Mette Frederiksen får hjælp til at skjule bilag : Sådan ser systemet stort på reglerne – og hvordan borgerne kan tage kampen op. - Mette Frederiksen chokerer : Tog ruteflyet til Paris for at hylde Vingegaard – men prisen holdes skjult. - TV2-stjerne fik VIP-behandling på skatteydernes regning – under lukseriøs Mette Frederiksen-rejse. -

Statsministeriet erkender : Vi har – igen – overtrådt reglerne i sag om udgifter til Mette Frederiksens tjenestebolig. - Mette Frederiksen ansætter valgkampsekspert – på din regning. - Statsministeriet fyldte vinlageret op året hvor Mette Frederiksen blev gift. - Mette Frederiksen gav ministers kæreste kæmpe bonus oven i millionlønnen – på vej ud af døren. - Mette Frederiksen giver sin foretrukne it-rådgiver årsløn på 2.4 millioner kroner – og holder lønforhøjelser og bonusser skjult. - Mette Frederiksen fortsætter lønfesten : Får ny webassistent til 627.028 kroner i årsløn – med mindre hær af kollegaer som løser lignende opgaver. - Statsministeriet under Mette Frederiksens ledelse : Dokumenter eksisterer ikke eller mørklægges. - Mette Frederiksens lønfest fortsætter : Giver sin taleskriver kvart million mere i løn end hvad andre ministre betaler deres. - Dokumentationen er pist væk : Mette Frederiksen fik gratis produceret PR-video for skattekroner – men Statsministeriet aner ikke hvordan det foregik





  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...