torsdag den 20. juni 2019


PERNILLE SKIPPERS HYKLERI….




Hvad skal vi med partier i det danske folketing der konstant modarbejder det danske samfund ? Derfor er det ret og rimeligt at man forbyder både Enhedslisten og det Radikale Venstre. Som etnisk dansker agter jeg ikke at betale til min egen udryddelse.

Jeg medgiver derfor også højrefløjen, at det har været patetisk at overvære den yderste venstrefløjs magtsyge hykleri og kujonspil fra galleriet.Føler du dig truffet, Pernille Skipper?


Han er imam og tidligere talsperson
 for islamisk trossamfund. Han går ind for stening af kvinder. Kort inden valgdagen figurerede du og kvindehaderen smilende på et billede fra hans Facebook-profil. Her opfordrede Kasem Ahmad alle muslimer til at stemme på dig og dit parti. Det gjorde han i øvrigt under hele valgkampen. Og du tog glædeligt og ukritisk imod hans opbakning, jævnført jeres fælles-selfie.



Hvad ville en kvindelig politiker, der ikke bare foregiver at have ligestilling og kvinders rettigheder som mærkesag, gøre?
Hun ville selvfølgeligt, utvivlsomt og til enhver tid tage totalt og aktivt afstand fra en imam, der forsøger at skaffe hende stemmer, når imamen, for et par år tilbage, har siddet på landsdækkende tv og forsvaret, ja nærmest pralet med, stening af kvinder:

'Vi kan forhindre, at folk har sex udenfor ægteskabet. Hvad er straffen for det i Danmark? Der er ingen straf for det. Hvordan skal vi ellers holde familierne sammen? 

Jeg er stolt af stening som en del af sharia-lovens straffesystem.' (Deadline, 2016).

Tænk at tage ligestillingen som gidsel for at få flere mandater. Tænk at udnytte voldtægtsofrenes desperate kamp mod gerningsmændene og retssystemet for at få mere magt. Tænk at foregive at kæmpe udsatte kvinders kamp, når det efterfølgende viser sig at være tomme ord, varm luft og intet andet end et politisk spil, hvor man rotter sig sammen med imam, der ikke en gang forsøger at skjule sit had til kvinder eller for den sags skyld behovet for at undertrykke dem.



Måske skyldes det Enhedslistens sædvanlige berøringsangst. Da Blågårdsplads på Nørrebro, i midten af april måned, stod i flammer på grund af utilpassede og udemokratiske muslimer, sad Pernille Skipper i sit gatet community og lavede statusopdateringer om søde rap-ænder et andet sted på Nørrebro.



Man fristes jo på samme måde til at tro, at Skipper ikke tør konfrontere muslimske mænd, der prædiker frihedsberøvelse og stening af seksuelt frigjorte kvinder. Hun har hvert fald ikke haft det fjerneste problem med at benytte sig af Kasem Ahmads hjælp til at skaffe flere stemmer og mere magt.

Pernille Skipper,du foregiver at gå forrest i kampen for kvinders rettigheder. Du foregiver at gå forrest i forsøget på at indføre en samtykke-lov, der skal sikre voldtægtsofrenes retssikkerhed. Du foregiver at være ligestillingens vogter.
Men kort før valget afslørede du dig selv i at være fløjtende ligeglad med netop kvinders rettigheder.

Du afslørede, at dit partis valgresultat var vigtigere end undertrykte kvinders kamp mod undertrykkelse. Du afslørede, at du sætter politisk magt og popularitet over principper, værdighed og kvindekønnet.

Navnet Kasem Ahmad siger dig måske noget?



Prøv at Google: palæstinenserloven. Og læs hvad der kom ud af at venstrefløjen skulle pudse GODHEDENS GLORIE. Det kom skatteborgerne og ofrene for deres handlinger til at betale for.

Karl Marx kaldte religion for opium for folket. Enhedslisten har fuldstændig glemt venstrefløjens rødder. Det næste bliver vel at de tropper op til dronningens næste gallamiddag.

Religion er magt. Selv i deres tempel / minaret / kirke arkitektur afspejles magtens sprog. Store imposante bygningsværker der "trykker" den troende allerede ved indgangen.
Magt over små børn som kan følge i forældrenes fordummende hjulspor.



Men i Danmark er opgøret med eviggyldige "sandheder" for længst taget. Fat det nu politikere.
Enhedslisten er en samling psykopater, der med alle midler vil til magten. Det forfærdelige er titlerne andre vil opnå ved at lade sig forføre af de folk. Der er kun en løsning, socialdemokratiet og venstre, så behøver der ikke blive imamer og radikale svinehunde indblandet.

Vi har desværre en mangfoldighed af tossehoveder i dansk politik. Politikere, der skamroser multi kulti samfundet, men selv bor langt fra multi kulti bydelene. Senest er der ofret milliarder på at nedrive bydele og bygge nye bydele for at fjerne ghettoerne.



Århus internationale by er et eksempel. Men ingen “normale” danskere vil bo der. ElendighedsListen og ghettopartiet De islamiske Radigale er de bedste eksempler på selvfede, verdensfjerne og tomhjernede partier. En Rasmus Paludan var et forfriskende indslag, der med knivskarp tydelighed viste, hvor voldelige, uopdragne, utaknemmelige og hadske tilbederne af “fredens religion” er. Men han skulle af medierne fremstå som nazist. 

De største af den slags findes i ghettoerne og ikke hos en enkelt frihedskæmper.

Efter min mening er "tomhjernerne" på Christiansborg hverken naive, godtroende eller dumme. De seneste 30-40 års ødelæggelse af nationalstaten Danmark kan (desværre) kun forklares med en ret bevidst og planlagt ødelæggelse. Her et citat der er værd at have i tankerne:

Franklin D. Roosevelt Quotes. In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.


Er Pernille Skipper ikke bare en tankeløs, populistisk gås, der til enhver tid vender ansigtet med vinden, uanset hvor hun befinder sig ?


Jeg tror faktisk ikke at hun gør sig ret mange dybere tanker om tingene, når det er populær tale, så er hun imod forældrekøb lejligheder, men er taknemmelig for sin egen, bare det ikke breder sig, og hun smiler dumt, ligegyldigt hvor hun er og hvad anledningen er.



Hvad mon hendes kernevælgere synes om at de nu skal have mindre i hjælp, når de skal dele med en stort antal velfærds immigranter ?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...