tirsdag den 2. juli 2019


DE RADIKALE OG JENS ROHDE HAR MISTET ENHVER FØLING MED VIRKELIGHEDEN..



Man skal være radikal, dum, stære blind og hedde Jens Rohde hvis ikke man kan se at ”fredens religion” er ved at smadre det danske samfund, ødelægge enhver form for samhørighed, den danske kultur og vor kristne religion. Den danske befolkning vil ikke have en invasiv religion i landet, en religion hvis medlemmer over en bred front IKKE bidrager til det danske samfund, men udelukkende sidder som parasitter og suger VELFÆRD ud af landet.

Før man taler om integration skal være være klar over, at stort set alle ikke-vestlige kulturer har intet civilsamfund. Antropologerne Carl Salzman og Charles Lindholm har i hver deres bøger berørt om, der er et civilsamfund i den muslimeske verden. Det er der ikke. De gifter sig ikke med hinanden, de mødes ikke i foreninger med hinanden, de laver intet frivilligt arbejde.

De er altså hverken integreret eller assimileret med hinanden hvor de kom fra, fordi de ser ikke-relateret som fremmede. Harvard prof. Robert Putnam har set på affekterne af multikultur på civilsamfund i USA. Det forsvinder. Folk har ikke tillid til folk, der er forskellige for dem selv.Man vender samfund ryggen i et ikke-familært miljø. Hele ideen med integration er jo påstanden om et civilsamfund på trods af forskellighed. Så, det virker som om det nok aldrig vil lykkes.

Civilsamfund måles på tillid til andre generelt men også på aktiviteter som et foreningsliv, samarbejde mm. Syditalien har ikke et civilsamfund og dette har faktisk relation til, at de har en endogame familietype som mellemøsten.Det er almindeligt i klansamfund,at ikke relateret anses som fremmede. Japan har et civilsamfund og de er også exogame.



Historiske klansamfund/endogame har intet civilsamfund. Indien har ikke har det ikke. Kina har heller ikke et civilsamfund og er et gammelt klansamfund. De stoler ikke på hinanden og er faktisk ligeglade med ikke-relateret. Kineserne er lidt som introverte muslimer hvor der er hensyn mellem dem, men de er ikke inkluderende.

Jeg har hørt om ejendomme i Kina hvor hvor pæren ikke skiftes i en elevator fordi de kan ikke samarbejde om udgiften til en pære. Latinamerika har heller ikke et civilsamfund. Mange lever i gated communites osv, stor etnisk fragmentring. Amerikanerne ser ikke på latinamerikanerne som vestlig indvandring.



Ja, det ville virkelig være befriende, omsider at komme ud af "integrationsjerngrebet", der årligt koster skatteyderne kassen - liv, ære og velfærd for andre - og omsider se egentlig assimilation, ligestilling og ligeværdighed indfinde sig, som noget helt naturligt.

Men det synes især vanskeligt for herboende med forankring i medbragte og helt fastlåste, alternative forestillinger om "ret og rimeligt", der til stadighed udfordrer samfundet. Her i landet, ganske mange andre steder i Europa - og sådan set i resten af Verden. 

Vil man være trekantet, er det selvsagt vanskeligt at passe ind i de runde huller. Og selvfølgelig skal integrationspolitikken holde fokus på de besværligheder der eksisterer, med at få et så åbenbart håbløst projekt til at lykkes. Især når assimilsation på forhånd er så helt og aldeles udelukket som tilfældet er, blandt (alt for mange) ikkevestlige herværende.



Konstant får man den tanke, at medier og politikere over en bred kam har skrevet deres udlændingepolitiske konklusioner på forhånd, og at der aflires en meget simpel politisk drejebog:

1: Pisk en negativ stemning op om borgere der ytrer kulturel og økonomisk kritik af befolkningsudskiftningen!

2: Foreslå på den baggrund en række udlændingepolitiske indrømmelser til velfærdsturismen og agendaen med befolkningsudskiftningen.

3: Gå tilbage til punkt 1.

Desværre er de radikale og ikke mindst Jens Rohde igen ude at føle sig krænket på alle muslimernes vegne - igen, igen, igen.



Hvis alle medlemmer af ”fredens religion” opførte sig med bare en lille smule respekt over de danskere, der der har taget imod dem. Passet og plejet dem og betalt for dem i hoved og r*v, så ville I vinde vores respekt hurtigere end du kan nå at sige krænket.

Vi er trætte af hele det radikale slæng og deres ligesindede. I gider intet, men ødelægger og smadrer vores samfund fuldstændigt.  Alle andre indvandrere kan skabe sig et godt liv her i Danmark.

Bare ikke muslimer. De sidder på deres flade og forlanger og forlanger. Når vi danskere er så forfærdelige, så fatter jeg ikke, i vil være her.

Rejs dog hjem!



Det radikale slæng og specielt Jens Rhode  er bare so yesterday. Han kører stadig efter drejebogen

1. Foregøjl at integration er mulig

2: Brug på den baggrund en masse penge, tid og energi på "integrationsfremmende" politik

3: Gå tilbage til punkt 1

"Integration" er et akademisk sludrebegreb der vandt frem dengang man indså, at der findes visse indvandrergrupper som står i opposition til samfundets herskende orden. I stedet for at erkende at vand ikke løber opad blev begrebet "integration" så opfundet.



Kinesere er t.ex ikke bedre "integreret" end stokkonservative sunniislamister, men ingen taler om integration af kinesere. De glider bare ind, og får lov til at have deres kultur og særheder i fred. Der er gensidig respekt.

Vi er hinsides det punkt hvor typer som Jens Rohde har nogen som helst vægt i deres stemme. Jeres tid er forpasset. At Danmark ikke skal blive et nyt Libanon er der bred enighed om, selv ind i de socialistiske rækker.

Gak hjem hvis ikke du kan lide lugten i bageriet.

Hvis ikke det i forvejen var et håbløst projekt, ville jeg foreslå at Jens Rohde fik et pratik ophold hos den nye ungdomsorganisation Generation Identitæer, men,men det ville næsten være synd og en uoverskuelig opgave for organisationen.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...