lørdag den 31. august 2019


DANMARK HAR IKKE BRUG FOR BROBYGGERE  DER UDELUKKENDE STØBER FUNDAMENTER FOR ISLAM..
Så mangler det tyrkiske tågehorn, den selvskabte brobygger Özlem Cekic igen noget at beskæftige sig med, denne gang har hun fundet sig nogle af sine trosfæller og et par afdankede pladderhumanister, der for længst har passeret sidste salgsdato. Hele projektet bliver solgt med de sædvanlige Cekic flokler, der spares ikke på krudtet:
I Bent Christensens film »Naboerne« (1966) følger vi, hvordan to tilsyneladende velfungerende mænd i skikkelse af John Price og Ebbe Rode bekriger hinanden på den mest infame måde. Den ene norm for civiliseret samkvem efter den anden krænkes. Grænserne for, hvad man kan sige og gøre, flytter sig scene for scene. Først i det små, senere på mere ondskabsfuld manér, og til sidst forvandles naboernes huse og haver til en krigsskueplads, hvor gravkøer på larvefødder, dynamit og forhammere anvendes som våben i en stadigt vildere eskalering. Til sidst står en rygende ruinhob tilbage, mens naboerne godt forslået går hver til sit, og den lokale købmand, som undervejs har opildnet kamphanerne, kigger ind i kameraet og spørger: Hvorfor?
Filmen er et sindbillede på den tilstand, man fra tid til anden kan finde på de sociale medier, hvor flokmentaliteten trives, og vores værste instinkter stilles til skue.

Ikke desto mindre er Danmark et samfund, hvor tilliden til institutioner og til medborgere på tværs af sociale og politiske skel traditionelt har været høj. Derfor har vi haft gode rammer for at håndtere vores uenighed og forskellighed.” Citat slut
Özlem Cekic, generalsekretær i Foreningen Brobyggerne – Center for Dialogkaffe, m.fl.

Når vi danskere bare siger nej til flere migranter /flygtninge er det jo typer som dig,Özlem Cekic; der pisker en stemning blandt andre migranter/flygtninge der ikke har ret til at være her og får deres indre svinehund op i dem, og beskylder os danskere for at være racister., længere er den ikke.


Nok er nok og jeg tror vi er mange der har nået den grænse nu. Det er IKKE racistisk eller fjendsk at man vil forsvare sin egen kultur. Vi har i xx antal år hørt den ene efter den anden minoritet kæfte op om hvor dårligt de har det. Men så flyt da! Vi skal “rumme” folk, være tålmodige, eftergivende og huske deres baggrund.


NEJ! Det har vi prøvet nu, det virker ikke. Er du dansker eller vil være det, så bliv endelig. Hvis man mener at vi er undertrykkende og vil man have en anden kultur, så flyt ud. Og det er da lidt mystisk hvor lidende en person kan være hvis de kan tage turen fra Syrien til Europa.
Det er helt afgjort ikke nogen tilfældighed at det lige netop er Özlem Cekic (Fattig Karinas Mor) og Poul Madsen der normalt ynder at drikke "dialogkaffe" sammen. Begge er de alen langt fra at have fattet, at danskerne, i lighed med de øvrige vesteuropærer, er og længe har være dødtrætte at stakkels forfulgte muslimer.


Stakkels forfulgte muslimer der nærmest fra dag et fremkommer med særkrav i enhver tænkelig afskygning og iøvrigt straks trækker racismekortet, når det mindste går dem imod. Til Özlem Cekic som til Poul Madsen. I kan ligeså godt stoppe her og nu. Det store flertal af befolkningen, ikke mindst Poul Madsens egne læsere, gider simpelthen ikke mere snak om en integration der er ikke-eksisterende og aldrig bliver det.
Det er ikke os og resten af de vestlige lande der er problemet. Nu har vi prøvet det her siden 2. verdenskrig og de hader os jo mere og mere, klynker mere og mere og i til trods for at flere har været her 4-5+ generationer, er der sgu stadig noget der formår at vokse op uden at kunne dansk. Men så smut da hjem til det land hvor i kan det sprog i så gerne vil lære.
Der går ikke én dag uden at en med en bleg hudfarve skal have racekortet kastet i hovedet fordi man har turde kritisere en lidt solbrun type. Det er som om at hvis man er en “minoritet” skal man have ret til alt.


Mærkelig at det er mest mænd der er luksus immigranter der kommer til Danmark? Ville det ikke være rigtig at sende kvinder og børn væk og så mændene blev tilbage og hjalp deres landsmænd?
Nej ikke dem fra ideologien islam hvor kvinder og åbenbart også børn må blive tilbage i krigens/fattigdommens skygge og klare sig selv, med alt det der sker. Man burde afvise størstedelen af disse selvglade individer og sende dem retur øjeblikkelig så de kan sørge for deres efterladte.


Når nu vi taler om menneskesyn, så lad mig gøre dig opmærksom på, at du er muslim og at Islam ikke ligefrem er ligestillingens religion. Tværtimod er det en ideologi der er alt ødelæggende for andre kulturer en dens egen.

Når man taler om sociale, kriminelle og kulturelle problemer i vesten, så er det pr. automatik muslimer vi taler om, så hvem "menneskesynet" er vel egentlig bare et råb om, at vi har fået nok!

Flugt er når man flygter fra noget, om hjælp er en nødpakke med mad, tag over hovedet og lægehjælp. Men vi har valgt at hjælpe en dråbe i havet med berigelse i vores samfund, og takken er en diskriminerende og racistisk tilbagemelding fra herboende muslimer der kalder os vantro og begår bedrageri og kriminalitet. 



Danmark tager gerne imod flygtninge, men vi forlanger også at de skal hjem igen år der er fred, og det er der flere steder blandt andet i Somalia og Syrien.

Integration skal give det modtagene samfund gavn og fordele på sociale, økonomiske og kulturelle områder, men det har fuldstændig været det modsatte med muslimer i Danmark og Vesten.


Vi har INTET at bruge Özlem Cekic`s aktiviteter til, det handler udelukkende om forsøg på at udbrede islam og få et sugerør ned i statskassen til unødvendige arrangementer. En af mine Facebook venner beskriv er det således :

Citat :” Danmark har brug for brobyggere.
Der er næppe nogen der har brug for de to vrøvlehoveder.
I øvrigt vil Özlem Cekic ikke dialog. Hun vil kun agitere for islam.
Jeg har flere gange prøvet at komme i dialog med Özlem, - både på hendes væg og på private beskeder. Hun undgår mig panisk. Özlem vil kun i dialog med retorisk svage mennesker, som hun kan påvirke med sit bullshit.” Citat slut.







onsdag den 28. august 2019


IMAMER SKAL HJÆLPE POLITIET I KONFLIKT MELLEM KLANER I KORSØR..
Korsor.News – Politiet vil have hjælp fra imamer og gadeplansmedarbejdere i konflikten i Korsør, som indtil videre har ført til anholdelse og sigtelse af to mænd for vold, knivstik og slag.

Mandag aften rykkede politiet massivt ud i områder omkring Tyreengen i Korsør Sydby og Motalavej på Halsskov.
Et opgør mellem to indvandrergrupper på Tyreengen havde resulteret i, at en person blev stukket i ryggen med en kniv eller en anden skarp genstand. Det skriver Sjællandske og TV2 ØST.

Kultur og klaner i voldelige uoverensstemmelser


Der er angiveligt tale om en konflikt mellem to indvandrergrupper. Politiet ved ikke meget andet, end der er tale om, at kultur og klaner er kommet uoverens.
»Vi er midt i en undersøgelse af, hvad der egentlig foregår. Vi ved ikke ret meget andet end, at nogle har et horn i siden på hinanden. Det er alene ikke etniske danskere, som gennem kultur og klaner er kommet uoverens,« siger politikommissær Flemming Jensen ved lokalpolitiet i Slagelse til TV ØST.
Konflikten mellem de to indvandrergrupper har stået på i flere dage, men politiet har vanskeligt ved at få oplysninger. En bilbrand på Solens Plads i Korsør Sydby sættes dog ikke i forbindelse med urolighederne.
Politiet søger nu hjælp og information fra ressourcepersoner såsom imamer og gadeplansmedarbejdere. Det skriver TV2 ØST.

To mænd er anholdt og sigtet for vold, knivstik og slag



Politiet startede allerede med at jagte personer på Motalavej i weekenden, og mandag var dusinvis af beboere i færd med noget på gaden. De var primært af anden etnisk herkomst end dansk.
Knivstikkeriet mandag aften har nu ført til anholdelse af to mænd på henholdsvis 18 og 26 år.
De blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved tirsdag eftermiddag, hvor de er sigtet for vold, knivstik og slag med en totenschlæger. De nægter sig skyldige. Det skriver Sjællandske.
Aktuelt har politiet intensiveret patruljeringen i de førnævnte områder, da politiet er opmærksom på, at grupperingerne tydeligvis ikke skyr nogen midler.
KOMMENTAR :
Er det politiet eller er det muslimske imamer der skal styre retssystemet i Korsør ?

Nej Imamer skal ikke involveres i at løse politiets arbejdsområde.
Bruger I også præster når der skal løses konflikter mellem etniske danskere ?

Disse klaner må lære at de befinder sig i Danmark og her råder retstilstande, som er vedtaget af vores lovgivende forsamling.

Det er ikke Mellemøsten, vi befinder os i. Endnu da.

En af mine Facebook venner beskriver situationen på Motalavej således :

Citat : ”Politiet mister kontrol i berygtet indvandrerkvarter – muslimsk leder får mere magt over området Indvandring, august 28, 2019



Tirsdag aften opstod der slagsmål ved det berygtede indvandrerkvarter Motalavej i Korsør. En mand blev stukket med en skarp genstand i ryggen. Det lyder måske som en banal og tilfældig hændelse. Men det er det langt fra. Tværtimod er det udslag af en langt mere grundlæggende og forfærdelig ændring af det danske samfund.

Området kan siges at være et eksempel på et muslimsk dominerede parallelsamfund med sin egen kultur og egne ‘love’ og regler. Her har politiet og det øvrige danske samfund svært ved at trænge igennem.

Kamp mellem klaner:



Slagsmålet på Motalavej var således en kamp mellem to grupperinger af indvandrere i det, man må kalde et regulært parallel samfund. Politiet udtaler: “

”Vi ved ikke ret meget andet end, at nogle har et horn i siden på hinanden. Det er alene ikke-etniske danskere, som gennem kultur og klaner er kommet uoverens.” (TV2 ØST) Konflikten mellem de to grupperinger eller klaner af indvandrere har stået på i flere døgn.

Men i et parallelsamfund kan politiet meget sjældent få nogen form for hjælp eller oplysninger. Set udefra får man det indtryk, at politiet bliver betragtet som en fjende, og dem, der taler med politiet, kan blive hårdt straffet. I et parallelsamfund er politiet reelt ved at tabe magten.

Derfor føler de sig tvunget til at søge hjælp hos de muslimske autoriteter i området.



“Vi får en henvendelse om, at flere personer er i slagsmål, men når vi er dernede, er der ikke nogen, der ønsker at fortælle os ret meget. Nu skal vi have fat i ressource personer, der kan fortælle os noget om det. Det kan være imamer og gadeplans medarbejdere”, siger Flemming Jensen, der er politikommissær til TV2 ØST.

Man har kendt problemerne i årevis: Allerede i 2014 var imamen på banen for at lægge en dæmper på muslimske drenge og unge. Den lokale imam, Mohamad Abdulraman, blev gjort til en slags talsmand for områdets muslimer – fædregruppen og forældrene til de ´adfærdsvanskelige´ unge. De muslimske drenge og unge på Motalavej udøvede trusler, lavede hærværk og angreb på politi, brandfolk, naboer og butikker.

Et værested for psykisk sårbare borgere måtte midlertidig lukke på grund af omfattende problemer med chikane af værestedets brugere. Mohamad Abdulraman gik på TV Øst, hvor han fortalte, at alle forældrene tager afstand fra de unges adfærd, og at det nu vil blive stoppet. Ifølge imamen er der tilsyneladende ingen, som har vidst, hvad de unge gik rundt og lavede:

Men urolighederne i området fortsatte. Værestedet for psykisk sårbare mennesker blev fortsat chikaneret. Flere af brugerne med Henrik Skov i spidsen forsøgte at råbe myndighederne op. De ønskede et nyt sted væk fra Motalavej og chikanen.

Men urolighederne fortsatte: I 2016 blev Hotel Cromwell nærmest kapret af en gruppe unge fra området. De benyttede hotellet uden at betale og krævede betaling af gæsterne. Problemerne fortsatte og voksede.



I 2017 blev det rigtig slemt. Flere butikker havde problemer med ‘unge indvandrere fra området. De chikanerede de ansatte og var under mistanke for at tage varer uden at betale. Dengang lød en overskrift:

Butiksejer om Motalavej: “I området går man ikke alene” – indvandrer-bøller gør, som det passer dem, og ødelægger for hundredetusindvis af kroner.

I samme periode blev en 65-årig mand slået ned og en Securitas-vagt blev angrebet. Vi kan ikke løse problemerne ved at give imamer ig islam mere magt – det gør dem kun værre.

 Det er forståeligt, at et lokalt politi gør alt hvad de tror kan afhjælpe et problem. Og det er prisværdigt at politiet i Korsør er så åben om, hvor dybt problemerne stikker. Men vejen frem er ikke at give imamer mere magt.



Hvis muslimer – unge som gamle kan se at politiet og det øvrige danske samfund lytter til imamer og giver dem indflydelse, så får de endnu større indflydelse på muslimers adfærd. Det vil føre til flere krav om at følge islams regler, sharia:



Tildækkede kvinder, kønsadskillelse og halal-slagtet mad i boligområder og institutioner. Politiet må informere politikere om deres viden om, hvordan det danske samfund er ved at udvikle sig. Politikerne må tage ansvaret på sig og stoppe islamiseringen.



Gør de ikke det, så vil imamer og andre muslimske autoriteter får mere magt, sådan som det er ved at ske ved Motalavej.” Citat slut

Øverst på formularen
Nederst på formularen


onsdag den 21. august 2019


TOVE FRYGTER DET "MUSLIMSKE MØNSTER."
Kære muslimer - vis, at det er os, Danmark, I vil! F.eks. ved at smide tørklæderne, undlade at kræve bederum, kønsadskilt svømning og ramadan-sange i vore danske sangbøger etc., skriver Tove, der er bange for Europas fremtid.



- Vejen til islam er altid den samme

1)  Etabler en moské. 
2)  Skab en enklave.  
3)  Bliv mange, skab et (parallel)samfund.
4)  Spil ofre.
5)  Tal værtslandet og myndigheder efter munden.
6)  Brug international lov til at angribe og fordømme værtslandet/rivalen.
7)  Indfør sharia.
8)  Løsriv jer.
9)  Tag kontrol.
- AFGHANISTAN var engang BUDDHISTISK! (Nu, i armod og ufred.)
- PAKISTAN var engang HINDUISTISK! (Nu, i armod og ufred.)
- LIBANON var KRISTENT! (Nu, i armod og ufred.)

- Nu er de alle islamiske nationer!




Måske er det ikke muslimernes intention
Sådan indleder Tove H. et brev til nationen!, som hun virkelig gerne vil have bragt. For Tove synes, udviklingen i Danmark og adskillige andre europæiske lande er på vej den gale vej - og hun vil gerne have, at de muslimer, der faktisk er glade for at Danmark, som det er, begynder at overveje, hvordan de gerne vil have, Danmark skal se ud om 50 år. Hendes brev - som hun også har ringet til redaktionen om MANGE gange - fortsætter nemlig således:
- Hvis vi (bliver ved med at tillade) fortsættelse af dette muslimske mønster, bliver Europas lande de næste, der overgives til islam! 
- Måske er ovenstående ikke lige nu, de fleste herboende muslimers bevidste intention!



De henter mange ægtefæller i hjemlandene
- MEN! Muslimer vil automatisk samle sig i muslimske grupper, og så vidt muligt, undgå samvær med landets beboere - de vantro!
- Muslimerne vil også automatisk, som vi har set, blive flere og flere ved at føde mange børn og ved at hente mange ægtefæller i hjemlandet!
- Når eller hvis de med tiden bliver mange nok, vil de rabiate og deres 'religiøse' (læs: Ideologiske) ledere slå til og have meget, meget nemt ved at presse dem yderligere, i den retning de ønsker; Koranens love og adfærdsstyring etc!
- SÅ: ISLAMISERINGEN ER ET AUTOMATISK SYSTEM!




Danmark ender som Mellemøsten
- Et system, der - uden muslimerne selv opdager det - fører dem hen, hvor de ikke vil være - i et grusomt og forarmet samfundssystem lig det, de er rejst fra!
- Min mening er, at muslimer ofte er utrolig store kujoner.
- Vi ser, at de angriber i flok - f.eks. op til 13 muslimske drenge om at gennemtæske en tynd 12-årig dansk  knægt - der hele sit liv har lært, at han ikke må slås, osv osv osv!
- Og på deres bedetæpper tigge 'den flyvende tekande' om at skabe et godt samfund til dem, frem for selv at tage ansvar etc!
- Når det ikke virker, at flytte til andre folks lande, hvor befolkningerne HAR gjort arbejdet, og HAR skabt gode samfund!



Hvor kvinder ikke må bestemme
- Ikke turde give deres kvinder og pigebørn selvbestemmelse i skræk for, at kvinder og piger ikke har hjerne til at tænke selv, og agere fornuftigt!
- Ikke tage ansvar for egne handlinger! Ikke tage ansvar, og bidrage til fred og lovlydighed!
- Ikke tage ansvar for det samfund de befinder sig i! Ikke turde tænke selv, men søge styring fra Ideologien!
- Fastholde sig selv i et helt åbenlyst barbarisk 600 tals 'tanke'sæt!
- Ikke turde gøre oprør mod forfædre, og forældres gammeldags indstillinger!
- Ikke turde udvikle sig selv, og den Ideologi de er slaver af!



Islam skal forbydes
- ISLAM SKAL FORBYDES! Troen SKAL adskilles fra Statsformen, Lovsystemet og Adfærdsstyringen!
- Så ALLE Islams frihedshæmmende, og undertrykkende etc skikke FORBYDES!
- F.eks Islamistisk indgåede ægteskaber, barnebrude, flerkoneri, social kontrol, muslimsk klædedragt, islamistisk indoktrinering, Koranskoler, et utal af Moskeer osv osv osv.
- KUN muslimerne selv, kan redde sig fra sig selv, og alle de barbariske forhistoriske uhyrligheder!
- SÅ KÆRE ALLE MUSLIMER! VÅGN DOG OP! REJS JER! TÆNK SELV!
- KÆMP dog lidt for Danmark!



Vis, at I vil Danmark - smid tørklædet
- GÅ dog lidt ind på vore betingelser!
- VIS at det er os, Danmark, I vil!
- F.eks. ved at smide tørklæderne, undlade at kræve bederum, kønsadskilt svømning, ramadansange i vore danske sangbøger etc!
- I bør kunne indse, at I med kravene går de forkertes ærinde, slutter Tove. Men hvad tænker du?

Er der er et 'muslimsk mønster', der ender med at gøre Danmark til et islamisk land?



Kommentar:



Tove har ret. Man kan jo se det ballade der er her i Danmark og i de nordiske lande af bander det er jo muslimer. Jeg har skrevet før at de muslimer som laver noget lort i vores land skal sendes retur hvor de kommer fra og så skal hele familien udvises selv om de er født her og har dansk statsborgerskab .
Helt konkredt er muslimerne bl.a årsag til at vores danske børn ikke kan have et normalt institution liv i en børnehave, skolerne har aldrig haft så store problemer med udenlandske unger som saboterer undervisningen konstant, i mange kommunale skoler er muslimerne overrepræsenteret og danske børn i undertal og de danske børn bliver dermed terroriseret og bange for at gå i skole.



Der er unger helt ned til 8 års alderen der går rundt i vores kvarter og vil have en smøg, det får de selvfølgelig ikke, men deres reaktion er udskældsord eller endda kaste med sten efter én, Ungerne går så hjem til faderen (som åbenbart er en stor mand) som jagter os fordi hans unger selvfølgelig har fortalt historien så den passer ind i deres kram.

Det er bare én historie fra det virkelige liv.
De her problemer har noget at gøre med at vi er kristne og de er muslimer og vi kan altså bare ikke sammen.


.
Men politikerne vil have flere af dem til landet, HJÆLP.

Jeg har det helt fint med indvandring i alle farver, uanset om det er fra Indien, Vietnam, Kina eller Thailand ... men .. Islam har intet at gøre i Danmark, da integration af tilbedere af islam er umulig.
Koranen regner kvinder for kun det halve værd end en mand, også retslig set, og forbyder alle former for venskab med ikke muslimer, hvilket er grunden til at muslimer samler sig i ghettoer, som så kræver at leve efter egne love og regler, og ingen respekt har for ikke-muslimsk politi eller lovgivning når de er i overtal i et område, uanset hvor stort eller lille et område vi taler om ... når antallet af muslimer vokser i et område eller landsdel, så vil der komme krav om selvstændighed og sharia lovgivning som totalt bryder med alle ligheds-principper, friheds- og menneskerettigheder. 



Det er et faktum alle steder i verden hvor islam har fået fodfæste. Det handler ikke om hvor mange muslimer der tror, men at der er dødsstraf for at ikke at gøre som der bliver sagt og, at de dermed er tvunget til at følge sharia lovgivningen uanset om de vil det eller ej, og derfor findes der heller ikke, rent officielt, ateister eller homoseksuelle i den muslimske verden, da de vil blive henrettet, hvis de springer ud.



Er jo så forrygende nemt for dem at oversvømme Danmark - vi betaler dem faktisk penge for at de gør det.. Sgu lidt dumt, at betale en fjende for at invaderer dit hjem.. Men sådan er det. Muslimske kvinder der går hjemme og får penge fra staten. De føder 7 børn, som staten også betaler.. 
Havde vi været i dyreverdenen, så var Islam en “invasiv art”, som man formentligt ville forsøge at udrydde - men her vælger man at uddele foder.. 



Dette har jeg, og andre vel-oplyste individer agiteret i årtier - blot for at blive fordømt og gjort grin med!
Man behøver blot at studere de sidste 1000 års historie for at se mønsteret. Det er altid det samme: I alle lande hvor islam får fodfæste ender det altid med trusler og anklager, og hvis det ikke hjælper så starter myrderierne og grusomhederne for at udrydde al modstand og landene bliver derefter ændret til sharia hvor alle andre trosretninger end islam bliver behandlet som slaver for overmenneskene!

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...