lørdag den 14. marts 2020



ÖZLEM ER BUNDEN...


Peter Skaarup fra Dansk Folkepart (DF) skriver i et tweet, at 'coronaen skal bekæmpes hårdt og konsekvent nu via asylstop, udrejseforbud på asylcentre og forbud mod besøgende.'




Hvis man undrer sig over, hvor DF aldrig kom i regering, selv da de var det største parti i blå blok, så er dette tweet et godt eksempel på, hvorfor DF aldrig bliver regeringsduelige. De er virkeligsfjerne. Og de mangler grundlæggende format. 
Coronavirussen kom til Danmark, fordi vores danske borgere tog den med hjem fra deres ferier i Italien og Tyskland. Det har intet med flygtninge fra krigsområder eller asylansøgere fra asylcentre i Danmark at gøre. 

Det, Peter Skaarup indirekte påstår i sit tweet, er direkte løgn. Det er der skrevet hundredevis af artikler om. Statsministeren har sagt det. Sundhedsministeren har sagt det. Udenrigsministeren har sagt det. Myndighederne har stået på den ene pressemøde efter det andet og gentaget det.

Det ved Peter Skaarup godt.

Men hvorfor skriver Skaarup det så? Fordi Peter Skaarup mangler format og ærlighed. Selv i en situation hvor fakta er, at hundredetusindvis af mennesker er ramt af en coronavirus, som har slået flere tusinder af mennesker ihjel i udlandet, holder DF sig ikke tilbage for at manipulere og misinformere den danske befolkning.

Situationen er alvorlig. Ikke kun i Danmark men i alle de lande, hvor coronavirus er tilstede.

Mennesker dør. Gamle, syge og udsatte borger dør på stribe, fordi corona spreder sig hurtigt, og fordi der ikke er en vaccine mod det. Sundhedsvæsenet i Italien er knækket midt over. De mangler respiratorer, og andre syge, der burde få hjælp, kan ikke få det, fordi sundhedspersonalet ikke kan følge med.
Økonomien er hårdt presset. Regeringens vidtgående indgreb i Danmark og regeringernes indgreb i udlandet vil utvivlsomt betyde, at mange folk mister deres arbejde og levebrød. Vi ser allerede nu selvstændige, virksomheder og brancher fortælle om, at uden økonomisk hjælp vil de dreje nøglen om.

Danmark har aldrig før i fredstid lukket sig selv ned på den måde. Aldrig før er der vedtaget så indgribende og omfattende forslag, der sætter hverdagen så lammende i stå. 

Et enigt folketing står bag alle forslagene, fordi de mener, at det er nødvendigt for at stoppe virussen. Danmark er det land, - efter Kina - hvor virussen spreder sig hurtigst.

Situatinen er alvorlig. Det ved Skaarup og DF godt, men alligevel vægter de hensynet til at pleje fremmedhadet højere end at holde sig til fakta og udvise lederskab som folkevalgte. Troede faktisk ikke, DF ville synke så dybt. 

Kommentar :



Du kan hyle, råbe og skrige som du vil Özlem. Vi skal ikke have flere migranter ind i Danmark. Der er ikke en eneste af dem der kommer hertil, der på nogen måde kan betegenes som flygtninge. Hvis du ellers gad læse Dublin konventionen, så ville du vide at det er korrekt. 

At Peter Skaarup så gene vil af med Islam, det er der absolut ikke noget odiøst i. Det vil de fleste mennesker med en bare nogenlund sans for realiter. 

Så hvad er det du brokker dig over? Er det en lille udtaleser fra Skaarup, eller passer det dig bare ikke, at de fleste helst er fri for at vi skal importere flere af dine trosfælleer?

Men du mener måske Özlem, at du skal bestemme hvad der er ret og rimeligt i vores land?

Dublin-forordningen.

Dublin-forordningen (Rådets forordning nr. 604/2013) er en aftale mellem EU-landene, Norge, Schweiz, Island og Liechtenstein, som skal sikre, at en asylansøgning, der indgives i et af disse lande, kun behandles af ét land. Forordningen skal også sikre, at der altid kan findes et land, der er ansvarlig for behandlingen af en asylansøgning.

Forordningen placerer ansvaret for en asylansøgning: 

Dublin-forordningen indeholder først og fremmest en række kriterier for, hvilken medlemsstat, der er ansvarlig for behandlingen af din ansøgning om asyl. Kriterierne angiver i prioriteret rækkefølge, hvilket land der bærer ansvaret for behandlingen af asylansøgningen:

1.  Det land, hvor din nærmeste familie opholder sig.

2.  Det land, der har udstedt en opholdstilladelse eller et visum til dig.

3.  Det første land, som du ulovligt er indrejst i.

4.  Det land, hvor du først har søgt om asyl.

ALTSÅ lyver og manipulerer ex. politikeren Özlem Cekic igen-igen. Hvorfor er TAQIYYA og løgne et must for muslimer ?

Jeg foragter lystløgnere, ja det gør jeg fanme !

Özlem tågehorn som ikke er og aldrig bliver dansk , har misforstået vores gæstfrihed  , nu mener hun igen at have RET til at bestemme hvad der er ret og rimeligt , i vort land. Rejs dog for pokker hjem 
Det har intet med flygtninge fra krigsområder eller asylansøgere fra asylcentre i Danmark at gøre.
Det giver da meget god mening.

De "flygtninge" du selv omtaler er dem der går igennem flere lande så de kan komme herop. Nu må Danmark for éen gangs skyld tænke på vores egne borgere, før en masse folk med en potentiel stor smitte begynder at vade igennem smittede lande så de kan nasse på vores system som lige nu kommer under enormt pres.

En migrant har ikke et anerkendelsesværdigt formål heroppe.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...