søndag den 28. juni 2020




 Kommentar


torsdag den 18. juni 2020





Afsløring: Jurist hos Udlændingestyrelsen er statsborger i Afghanistan


Kan man være ansat i Udlændingestyrelsen, hvis man er afghansk statsborger?
Svaret er et klart ‘ja’! I Udlændingestyrelsen sagsbehandler udlændinge andre udlændinges asylsager.
Muslimske asylansøgere søger i stor stil til Danmark, og hos udlændingemyndighederne er medarbejderlisterne fyldt med nuværende og tidligere ansatte med rødder i islamiske lande. En del af disse har selv været klienter i asylsystemet, men sidder i dag på den anden side af skrivebordet.
En af de ansatte hos Udlændingestyrelsen er muslimske Soma Mayel, der vokset op i Afghanistans fjerdestørste by.
Soma Mayel er i dag med til at afgøre om, andre udlændinge kan få opholdstilladelse og familiesammenføring. Det kommer frem, da en række jobprofiler og CV-oplysninger fra Udlændingestyrelsens medarbejdergruppe bliver offentliggjort på Facebook i sommeren 2020.
En af medarbejderne, der får sin ‘LinkedIn-profil’ fremvist på Facebook, er den 26-årige karrierejurist Soma Mayel. Hun er statsborger i Den Islamiske Republik Afghanistan, men hun skilter ikke med sin tilknytning til det konfliktfyldte land på CV’et.


Soma Mayel har arbejdet i Udlændingestyrelsen siden sommeren 2015, hvor de syriske migranter gik på motorvejene. Soma Mayel begynder sommeren 2015 at arbejde på Udlændingestyrelsens kontor i et nordsjællandsk asylcenter.
Center Sandholm er Danmarks modtagecenter for alle nye asylansøgere, så Soma Mayel er i første geled, da sagerne fra de velfærdshungrende migranter samler sig i bunker.
I 2015 blev der givet 84.693 opholdstilladelser i Danmark – det højeste antal i ti år.
Soma Mayel er stolt af sit islamiske hjemland, og hun fremviser sit dybblå afghanske pas på de sociale medier i 2015.
Det afghanske pas regnes for at være blandt ‘verdens værste pas’, fordi det kun giver fri indrejse til 25 af klodens 195 lande.
“Kan man have en fod i to verdener?...Det er jeg ikke i tvivl om, at man kan,” lyder det retoriske spørgsmål og svar fra Soma Mayel.


Soma Mayel træder sine barnesko i den nordafghanske by Mazar-e Sharif. Hun og familien rejser til Danmark i 2001. Den syv personer store familie ender, efter en rum tid i asylsystemets kringelkroge, i et ghettoområde i Nordsjælland. En bydel, der er berygtet for indvandrernes bandekriminalitet og arbejdsløshed.
Andre medlemmer af den afghanske Mayel-klan følger efter og bosætter sig i Danmark, Skandinavien eller andre europæiske lande. I Mayel-familien betyder børnenes uddannelse alt. Og med et gratis dansk uddannelsessystem, der er finansieret af danske skatteborgere, er asylvalget ikke svært.
Soma Mayel vokser op med gratis velfærdsgoder, som man kun kan drømme om hjemme i Afghanistan. Moren og faren arbejder som henholdsvis frisør og buschauffør, og den pligtopfyldende datter ender med at studere jura på Københavns Universitet.
Et populært uddannelsesvalg i indvandrerkredse, hvor en gruppe studieretninger går under tilnavnet ‘ALI-uddannelser’. Der er tale om uddannelserne til advokat, læge og ingeniør. For indvandrerforældrene er der ingen status i at tage en erhvervsfaglig uddannelse, og de stiller ofte urealistiske krav til deres børn.
Trods de mange velfærdsgoder bliver Soma Mayel i de sene teenageår overvældet af tanker om uretfærdighed og diskrimination fra danskernes side.
“Jeg har aldrig følt mig som en fremmed. Ikke indtil jeg blev 18 og skulle tage den test,” fortæller Soma Mayel om statsborgerskabstesten, hvor ‘præmien’ er et rødebedefarvet pas.


Det går op for Soma Mayel, at hun er afghansk statsborger - og ikke dansk. Det kommer bag på den unge kvinde, at hun ikke automatisk har fået tildelt et dansk statsborgerskab. I Danmark er reglerne således, at asylansøgere kan få det eftertragtede danske pas, bare de opholder sig længe nok i landet:
“Jeg synes, det er problematisk at fremmedgøre unge mennesker, som føler sig danske, på den måde,” siger Soma Mayel, der føler sig diskrimineret på grund af det danske samfunds regler.
I statsborgerskabstesten undersøger man udlændinges viden om Danmark. Men det er for stærk vandpibetobak for den afghanske kvinde.
Soma Mayel forstår ikke, hvorfor udenlandske statsborgere ikke bare får tilsendt et dansk pas med posten - som en selvfølgelighed.
Den afghanske kvinde melder sig ind i Det Radikale Venstre. I det regeringsbærende parti kæmpes der for åbne grænser og endeløse statsborgerskaber til de tusindvis af migranter, der vandrer over de pivåbne danske grænser.
Da Soma Mayel fylder 18 år, begynder en indædt jagt på det eftertragtede danske pas. Det vil sikre hende, og eventuelle fremtidige børn, en guldrandet fremtid i velfærdssamfundet.
Ansøgningsprocessen hos Udlændingestyrelsen er mere krævende, end den afghanske kvinde har regnet med:
“Alle der kender mig ved, at jeg og mange andre unge i min situation, der er kommet til Danmark som børn, ikke fortjener at gå denne proces igennem,” lyder klagesangen fra Soma Mayel.
I vinteren 2015 dumper det danske pas ned i Soma Mayels favn, der nu kan bryste sig af at være statsborger i to lande - et muslimsk og et kristent.
"Nu er mine to verdener forenet på papir også! Og det føles sgu intet mindre end RIGTIGT,” jubler Soma Mayel på de sociale medier.
Den intense jagt på et dansk pas inspirerer den afghanske kvinde til en karriere med udlændingerettigheder, familiesammenføringer og asylansøgninger.
Blækket på det nyerhvervede danske pas er knap tørt, da den jurastuderende Soma Mayel, efter få måneder, bliver tilbudt et studiejob i Udlændingestyrelsen.
Soma Mayel får sit danske pas i februar 2015 og begynder hos Udlændingestyrelsen i august 2015. Det er åbenlyst, at udlændingemyndighederne headhunter medarbejdere med udenlandske pas og fremmede kulturer i bagagen.
Udlændingestyrelsen rekrutterer en indvandrerkvinde med et afghansk pas - samt et dugfrisk dansk statsborgerskab. Et statsborgerskab, der er leveret og administreret af selv samme styrelse.
Udlændingestyrelsen uddeler statsborgerskaber med den ene hånd, mens den anden giver de samme indvandrere en karriere i asylsystemet. Der er tale om en cirkulær tankegang, hvor Udlændingestyrelsen fodrer sig selv med sin egen logrende hale.
Få danskere er klar over, at statsborgere, fra eksempelvis Afghanistan, bestrider disse vitale samfundsposter.
I de seneste år er der sket en mindre stigning i antallet af godkendte asylansøgere i Danmark. De flygtninge, der de seneste år er tilvandret til Danmark, kommer i høj grad fra Mellemøsten og Afrika. Særligt eritreanere og syrere tegner sig for en stor del af asylansøgerne. Andre er kommet hertil fra Somalia, Marokko, Iran og Irak.
Mange indvandrere kommer fra islamiske lande og har en kulturel baggrund som Udlændingestyrelsens karrierejurist kan spejle sig i:
“De her mennesker flygter jo fra nogle omstændigheder, hvor de ikke har tag over hovedet, måske har de ikke engang nok mad,” lyder det fra Soma Mayel.
Soma Mayel arbejder i dag som fuldmægtig i Udlændingestyrelsen. En karrierevej, der indtil nu har varet i knap fem år.
Ved siden af asyljobbet forfølger Soma Mayel en politisk karriere hos Morten Østerggard i Radikale Venstre. Og den afghanske statsborger lægger ikke skjul på, at hun håber, at endnu flere migranter vil søge mod de danske grænser:
“Mange (migranter, red.) vil kunne give så meget til samfundet, hvis der blev taget ordentligt imod dem,” siger Soma Mayel.
Danskerne skal bare gøre, som de får besked på, så skal de ikke-vestlige indvandrere nok bidrage til samfundet, lyder irettesættelsen fra den afghanske kvinde.



Læs mere om asyljuristen Soma Mayel fra Udlændingestyrelsen, der forfølger en politisk kometkarriere hos Det Radikale Venstre:


mandag den 15. juni 2020




Knivangrebet i Gellerup: Muslim på førtidspension står bag politisk attentat


Der er kommet nye afsløringer frem om det islamiske knivangreb mod Rasmus Paludan fra Stram Kurs under et grundlovsarrangement i Gellerupparken. Et angreb, der kulminerer med, at politiet affyrer skud mod gerningsmanden.

Det viser sig, at to palæstinensere, der ikke er ubekendte med sociale ydelser i Danmark, spiller hovedrollerne i det rædselsvækkende anslag på demokratiet.

De muslimske mænd, på henholdsvis 52 og 40 år, er varetægtsfængslet ved retten i Aarhus. Den 52-årige ("knivmanden", red.) er sigtet for forsøg på manddrab. Den 40-årige for medvirken til samme forbrydelse.

De to mænd ønsker – mener politiet – at slå Rasmus Paludan ihjel under Stram Kurs’ demonstration i Gellerupparken på grundlovsdag.



“Han skal ikke komme her til os. Jeg slår ham ihjel,” lyder det fra den 52-årige mand, der åbenbart mener, at Gellerupparken er islamisk område, hvor danskere ikke længere har adgang i forbindelse med politiske demonstrationer.

Den midaldrende muslim går under kælenavnet ‘Nour Antar’, der betyder ‘den arabiske ridder’ - en reference til den arabiske helteskikkelse Antarah ibn Shaddad.

Drabstruslerne falder få timer før, at Rasmus Paludan og andre medlemmer af Stram Kurs har annonceret deres ankomst.

Ordene er ikke til at misforstå. Den vantro partileder skal slås ihjel, fordi han viser sig i et islamisk domineret boligområde i Danmark.

Der er trængsel i det mellemøstlige indkøbscenter Bazar Vest, der ligger et intifada-stenkast fra Gellerupparken. Duften af mellemøstlige krydderier blander sig med de arabiske toner i højttalerne i handelsgaderne.



Danskerne fejrer deres nationaldag, men blandt araberne i bazaren er det store samtaleemne Rasmus Paludans politiske arrangement senere på dagen.
Den 52-årige ‘Nour Anta’ er stærkt ophidset, mens han messer sine politiske dødstrusler i den menneskefyldte bazar.

‘Nour Anta’ har tidligere boet i flygtningelejren Nahr Al-Barid, der ligger 16 kilometer fra byen Tripoli i det nordlige Libanon. Han kommer til Danmark i begyndelsen af 1990erne og bor først på Sjælland, men flytter siden til ghettoen Gellerupparken i Aarhus.

Det meste af sit liv i Danmark har ‘Nour Anta’ været førtidspensionist som følge af psykisk sygdom. Det afholder ham ikke fra at stifte familie, og indvandreren får flere sønner.

Den 52-årige er afhængig af nervemedicin, og han har flere gange været indlagt på psykiatriske afdelinger. Tidligere på året var han indlagt på sengeafsnit 10 for psykose på psykiatrisk afdeling ved Aarhus Universitetshospital.

Under sin indlæggelse kontakter den 52-årige araber en ven, der ringer til en kvindelig psykiatrisk patient og udsætter hende for telefoniske sextrusler:

“Det eneste, jeg kunne høre i røret, var mandlige vejrtrækninger og en stemme, der sagde, at han havde lyst til mig. Jeg fandt bagefter ud af, at Nour (den drabssigtede, red.) havde sagt til sin ven, at han kunne ‘ordne’ mig, hvis han ville,” fortæller den chokerede kvindelige patient.

Selv på psykiatriske hospitalsafsnit mærker patienterne den særlige dominerende og truende kultur, der er fulgt i hælene på masseindvandringen.

I dag er den 52-årige palæstinenser fraskilt, og han bruger al sin tid i Bazar Vest ved Gellerupparken. Den palæstinensiske mand lever af danskernes skattepenge, og han har derfor god tid til at hygge sig i det mellemøstlige miljø.



“Alle folk (muslimske migranter, red.) kender ham. De kender ham på hans tøj og de skøre ting, han siger,” fortæller en ven til ‘Nour Anta’.

Den 52-åriges stamsted i Bazar Vest er en falafelrestaurant, der ejes af den medsigtede i sagen om knivangrebet på Rasmus Paludan.

Der er tale om et mindre arabisk spisested med en træbeklædt facade. Her kan man få en ‘rulle falafel’ med sodavand til 40 kroner, der kan indtages ved de små caféborde med hvide træstole.
På grundlovsdag er stemningen på kogepunktet i den arabiske bazar i Danmarks andenstørste by. Det politiske had breder sig blandt de muslimske bosættere.

Der er cirka fem timer til, at Rasmus Paludan ankommer til ghettoområdet. En muslim fortæller, at han prøver at tale den 52-årige ‘Nour Anta’ fra at udføre dødstruslerne:
“Lad være med at gøre noget,” formaner vennen.

Selvom den 52-årige muslim tydeligt udtaler, at han vil dræbe en dansk politiker, bliver myndighederne ikke kontaktet. Mordtrusler mod vantro danskere er ikke noget, man giver myndighederne besked om i Gellerupparken.

Klokken cirka 12.45 går den 52-årige ‘Nour Anta’ til fredagsbøn i den lokale moské. Fredens Moské er et radikaliseret samlingssted, hvor imamen rådgiver kvinder til at finde sig i flerkoneri, og de belæres om, at de ikke må nægte at have sex med deres mænd.

Bønnen i Fredens Moské varer omkring en time, og den 52-årige ‘Nour Anta’ vender derefter tilbage til den travle Bazar Vest.

“Jeg tror, nogle har provokeret ham fremad og tilskyndet ham til at slå Rasmus Paludan ihjel,” fortæller en mangeårig ven til den 52-årige. Om tilskyndelsen er foregået i Fredens Moske fremgår ikke af vennens udsagn.

Klokken er omkring 14. Der er kun en time til, at Rasmus Paludan ankommer til ghettoområdet sammen med livvagterne fra Politiets Efterretningstjeneste.

Det er uklart, hvad, der sker i den aarhusianske bazar i timen op til Paludans ankomst. En kilde mener, at det er i dette tidsrum, at det politiske attentat planlægges:
“De har dummet sig. Nogle af vores venner i bazaren har dummet sig,” fortæller manden, der kender til forholdene omkring Bazar Vest.

Det er ikke slået fast om, den 52-årige ‘Nour Anta’ går direkte fra moskéen til falafelrestauranten i Bazar Vest, hvor han, ifølge politiet, bliver opildnet til at dræbe Rasmus Paludan.



Faktum er, at den 52-åriges stamsted i Bazar Vest, falafelrestauranten, er ejet af den selvsamme mand, den 52-årige nu sidder varetægtsfængslet med.

Den 40-årige restaurantejer, med initialerne ‘AM’, beskrives som en ‘meget stille og rolig person, der ikke hilser, medmindre man hilser på ham’.

Den 40-årige ‘AM’ har en fortid i flygtningelejren Al-Jalil i Baalbek i det østlige Libanon, hvor han har opholdt sig, inden han kom til Danmark.

Efter ankomsten til Velfærdsdanmark har den 40-årige palæstinenser været på kontanthjælp i flere år, og han bor i Gellerupparken med sin kone og små børn. Senere køber han spisestedet i bazaren.

Flere oplysninger peger på, at den 40-årige restauratør leverer stikvåbenet, som den 52-årige ‘Nour Anta’ angriber Rasmus Paludan med.

De to mellemøstlige migranter, der kender alt til kontanthjælp og førtidspension, planlægger angiveligt det voldsomme knivangreb i fællesskab. Mistanken går på, at den 40-årige restaurantejer overrækker gerningsvåbenet, den skarpe kniv, inden Rasmus Paludans ankomst lidt efter klokken 15.

Det er slået fast, at 52-årige ‘Nour Anta’ mødes med den 40-årige ‘AM’. Kort tid efter står den muslimske førtidspensionist foran Rasmus Paludan med en kniv hævet over hovedet.
Flere kilder hører, at den 52-årige ‘Nour Anta’ råber: “Allahu akbar” på klingende arabisk.

Den 52-årige ‘Nour Anta’ svinger med kniven, og han bryder igennem politiets afspærring i form af en blafrende rød-hvid plastikstrimmel. Rasmus Paludan løber ind i en ventende bil med PET-vagter og bliver evakueret fra stedet.

I sekunderne efter trækker betjente fra Østjyllands Politi deres pistoler og beordrer libaneseren til at smide kniven. Den 52-årige ignorerer ordren, og politiet affyrer et varselsskud.

Den muslimske mand er rasende og vifter med kniven. Han råber flere arabiske gloser ud i luften:
"Fjern ham herfra eller jeg slår ham," lyder det fra den muslimske trusselmager.

Politiet handler hurtigt. Få øjeblikke efter ligger den 52-årige ‘Nour Anta’ på jorden – skudt i højre ben.

Myndighederne har mørkelagt det politiske attentat med de islamiske undertoner. Ifølge anklagemyndigheden er der ‘visse detaljer i sigtelsen, som vil skade efterforskningen’. De to sigtede palæstinensere er foreløbigt varetægtsfængslet i fire uger.

Danskerne er endnu engang blevet beriget med voldsparate indvandrere. Det er oven i købet slået fast, at de to drabssigtede muslimer har fået bevilget kontanthjælp og førtidspension.
Men den store regning med læssevis af vold og trusler samt sociale ydelser til kriminelle velfærdsmigranter ser ud til at blive videresendt til de næste generationer.

*
Mere om terrorangrebet på Rasmus Paludan og Stram Kurs på Frihedens Stemme

https://tv.frihedensstemme.dk/2020/06/06/knivangrebet-mod-rasmus-paludan-og-stram-kurs-gerningsmanden-raabte-allah-er-stor/?fbclid=IwAR0Tx0AbRqWcFXRUpr1925-zfNNro0qJTtFqgEP8CR9FOD3hLVDEWVheMmM


  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...