onsdag den 22. juli 2020




KROKODILLETÅRER FRA ISLAMISK TROSSAMFUND..

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.



Jeg advarede for nylig fra Folketingets talerstol om, at islam er ugræs i vores samfund.

Danmark er en lille, grøn have, og islam er frø fra ørkenen, der er føget ind over hegnet. Og der, hvor det får lov at brede sig, kommer friheden under pres.

Nu har Islamisk Trossamfund været så venlige netop at illustrere min pointe. Denne samling langskæggede skriftkloge, der knap taler dansk og ellers ikke går op i det danske samfund, har ikke været sene til at klage over min bemærkning, som de fandt 'krænkende'.

Klagen har de sendt til Folketingets forretningsudvalg – altså det Folketing, der ifølge deres egen guds love skal afskaffes og erstattes med et præstevælde. Det er typisk for muslimske minoriteter i Vesten, at de bruger demokratiets institutioner som våben og vender dem imod deres værtsland.



Og samtidig er der deres krokodilletårer, som smelter hjerter på venstrefløjen.

I Europa ser vi i disse år islamister lave alliancer med venstrefløjspartier, der som nyttige idioter hjælper til med at udbrede islam. Herhjemme har vi set eksempler på imamer, der uden for valgstederne fortæller muslimer, hvem de skal stemme på. 

Så længe muslimer er en minoritet, har organisationer som Islamisk Trossamfund ikke noget imod en alliance med venstrefløjen. Selvom de naturligvis foragter den frigjorte levevis, som Venstrefløjen står for.

Men hvis de nogensinde får magten til det, skal Alternativet, Enhedslisten og SF bare se friheden og tolerancen blive afskaffet hurtigere, end de kan nå at sige 'gay pride'. 



Overalt i Mellemøsten forfølges kristne for deres tro – noget venstrefløjen ikke går op i. Og herhjemme har vi allerede set flere eksempler på, at danske skikke hurtigt får trange kår, når der kommer muslimsk flertal i beboerforeningerne.

Ugræs er noget, der skal bekæmpes. Den formulering faldt Islamisk Trossamfund for brystet.

Men her er det vigtigt at skelne mellem mennesker og ideer. For det er ikke menneskene, men ideologien og normerne, der er min fjende i denne kamp. 

Derfor vil jeg fortsætte med at kritisere islam. 

Jeg vil fortsætte med at påpege hykleriet i Islamisk Trossamfund og naiviteten på Venstrefløjen. Jeg vil bekæmpe muslimsk bønnekald, halalmad i institutionerne, kønsopdelt svømning og alle andre små og store angreb imod de danske normer og skikke.



Kommentar:

Levebrødspolitikere har over nogle få årtier ændret Danmark fra at være et af de fredeligste og sikre lande i verden til et land med bandekrige, eksplosioner, voldtægter, hadforbrydelser, lovløse enklaver ect.

Deres løsning - på de problemer de selv har skabt - er belejligt nok at vi alle sammen skal observeres og Danmark omdannes til et Orwell'sk overvågningssamfund! 

Det er bindegalt og de fleste i folketinget og EU er ikke løsningen på problemet. 

De er problemet! 



Her er en god start på at løse problemerne:

1. Stop øjeblikkeligt med at give asyl og uddele statsborgerskaber
2. Udtræd af konventioner og send alle kriminelle og uønskede udlændinge ud af landet
3. Indvandrere der aldrig har forsørget sig selv sendes hjem til oprindelsesland

Når det er gennemført er der overhovedet ikke behov for overvågning!
Det er nu snart 60 år siden, at de første gæstearbejdere fra Mellemøsten trillede over grænsen for at søge arbejde i Danmark. Antallet af migranter voksede støt gennem de næste årtier også, fordi vi tillod familiesammenføring.

Der blev slækket på kravene til selvforsørgelse med en stigende import af svage og besværlige klienter til følge. Det var hensigten og forventningerne, at migranterne i løbet af en generation eller to ville tilegne sig danske værdier, levevis og klikke glat på plads i det samvirkende Danmark.

Integration betyder, at man skal beherske det danske sprog i skrift og tale, at man er selvforsørgende, og at man anerkender det danske demokrati og den danske retsstat.

I Danmark ser vi det som samfundets ansvar at integrere indvandrere, ligesom vi gør folkeskolen ansvarlig for, at vore børn lærer at læse og skrive.

Vi har derfor etableret et vældigt migrantindustrielt kompleks med tusindvis af konsulenter, tolke, arbejdsformidlere, sproglærere og sociale sagsarbejdere.

Men slår vi hele bonen op efter næsten 60 års integrationsarbejde, må vi konstatere, at hvad angår migranter med arabisk kulturbaggrund, er integrationen en total fiasko uden udsigt til forbedring.

De fleste muslimer henter ægtefælle i muslimsk hjemland ved generation 2, men fandme om de ikke gentager og næste generation 3, også henter primitiv muslimsk ægtefælle til Danmark … Tror da fanden at, integration står i stampe og krisecentre er fyldt med muslimske kvinder og fængsler med muslimske mænd..

Hvornår accepterer de en sød dansk kristen lyshåret svigersøn med forhud ?

Hvornår vajer Dannebrog foran moske og ghetto i respekt og som tak ? 

Måske i fjerde generation muslimer i Danmark, blander sig med kristen eller herfødt dansk muslim light ..?

Se Sharia og Islam sande ansigt .. Muslimer i 2-3 generationer, med dansk pas har ikke forstået, eller accepteret Danmark – At de stadigvæk i 2-3 generation går med tørklæde, er en katastrofe.. og giver stof til eftertanke og muslimsk undergrundshær, som hader Danmark og EU..

Det er utrolige kræfter i deres ghetto og lukkede miljøer .... Det må give politikkere et wake up Call … 

Hvis vi bøjer os for Hitzb ut tahir og kriminelle muslimer, så vil de først vokse som en grim kræftbyld ..

Naturligvis skal islamismen og ideologiens støtter - islamisterne - tåle modsigelse i et moderne, dynamisk demokrati. Ja, endog hån, spot og latterliggørelse der af gode grunde også må indbefatte islamismens chefideolog.

Sidst vi havde besøg i forrige århundrede af apartheidbestræbende, totalitære kræfter fra syd, påbød regeringen os et samarbejde med det monstrøse uhyre. Vi skulle føje os på enhver måde  - afstå fra at tirre nazisterne.

Sådan er det heldigvis ikke lige for tiden... Vi får se om Det radikale Venstre, hylekoret i de statsbetalte medier og resten derude i hampen får held med deres samarbejdspolitik endnu en gang...

Lighederne mellem islamisme og nazisme er i øvrigt så åbenbar, så Stormuftien af Jerusalem foranledigede en grundig undersøgelse af, om hr. Hitler eventuelt skulle være den længen ventede sidste profet!

Så - det er den slags afskyelige, totalitære idioti vi er oppe imod - og det synes jeg da ubetinget skal modsiges. Og gerne modvirkes udbredelse af fra Folketinget. Islazisme bliver aldrig et hit herhjemme, om fornuftens stemme omsider oplader sin fyndige røst. 

Vi oplever hele tiden, at Danmarks myndigheder og autoritet ikke bliver anerkendt af muslimer.

Det er ghetto områder med en høj arabisk og tyrkisk befolkningsandel, De indvandrere, som vi taler om her, foragter Danmark.

De mener simpelt hen, at deres boligområde også er deres territorium, hvor de bestemmer.

Det tilkendegiver de med skældsord som ”dumme dansk politi, dumme danskere, dumme kristne.

Hvis politiet så prøver at sætte sig igennem, jamrer de stakkels ”ofre”, hvis de har fået selv den mindste blå plet.

Det er muslimske tøsedrenge som elsker de bløde røde humanistiske værdier, så de kan være grænseoverskridende og ubehagelige uden konsekvens overfor danskere, politi og myndigheder.

Myndighederne må til at stå mere fast, man fornemmer en afmagt, ja næsten desperation indenfor politi og myndigheder overfor de uregerlige muslimer bander, som kun lever efter gadens parlament.

Problemerne er ved at vokse det danske samfund fuldstændig over hovedet, og at en beslutsom indsats fra ordensmagten ikke er nok.

Man skal gå hårdere til værks, og politi og myndigheder skal kunne sætte sig respekt.
Vi skal have styr på disse muslimske vildhunde, straffe og smide ud.

De skal ikke ødelægge det Danmark som er bygget op gennem generationer, vi vil ikke finde os i det mere...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...