lørdag den 25. juli 2020





HVAD VED HUN OM FLYGTNINGE..?


Nima Zamani. Jurist og tidl. vært på Radio24syv

Denne klumme er ikke et råb om medlidenhed. Denne klumme er ikke en offergørelse af min familie samt øvrige flygtninge i Danmark. 

Tværtimod er disse mennesker mentalt mere robuste end de politikere, jeg nu har tænkt mig at udstille. Det er disse politikere, der er de ægte ofre. Ofre for deres egen ignorance og afstumpethed.

Jeg taler blandt andre om Pernille Vermund fra Nye Borgerlige og Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti. 



Mange flygtninge, herunder min familie, har oplevet tortur, bomber og henrettelser. 

Lad mig for et øjeblik tage dig, kære læser, med tilbage til 70erne og 80erne i Iran. Så går det måske op for dig, hvor vanvittigt det er, når vores politikere taler om mennesker fra Mellemøsten, som var de ukrudt. 

Min allernærmeste familie oplevede - i deres kamp for demokrati og frihed - at blive spærret inde, få bind for øjnene og høre deres bedste venner blive torteret. 

Min allernærmeste familie oplevede - i deres kamp for demokrati og frihed - at deres venner blev henrettet ved hængning i kraner lige udenfor deres lejlighedsvinduer, midt inde byen.

Min allernærmeste familie blev også torteret med pisk, knivstik og i flere tilfælde henrettet, fordi de kæmpede for demokrati og frihed.

Efter at have væltet Shahen, derefter forsøgt at vælte det islamistiske styre og slutteligt befinde sig midt i en luftbombekrig mellem Iran og Iraq, blev den endelige beslutning om at flygte truffet. Først dér. Ikke før.

Hvis man i Danmark ikke rigtig kender nogen af de flere tusinde ikke-vestlige mennesker med disse skæbner, er det klart, at man kommer til at fremstå både ignorant og afstumpet.

Tænk engang, at nærmest hele den ydre højrefløj plaprer uvidende løs om, at disse mennesker da bare skal blive i deres hjemland og kæmpe.

Tænk engang, at Pernille Vermund sidder på sin rige ægtemands luksusyacht og nærmest omtaler disse mennesker som ukrudt, der bare skal tage sig sammen og/eller rejse hjem. 

Tænk engang, at Martin Henriksen og resten af Dansk Folkeparti ikke vil acceptere mennesker med ovennævnte skæbner, hvis ikke de fejrer jul og spiser svinekød. 

Flere tusinde af nutidens flytninge i Danmark har rent faktisk kæmpet med livet som indsats. Det er mere at prale af end Pernille Vermund, der hovedsageligt kæmper for Danmark gennem selfies på de sociale medier og Martin Henriksen, der hovedsageligt kæmper for Danmark gennem stegt flæsk. 

Jeg har lavet rigtig mange timers samtaleradio, hvor blandt andre danske jøder, der oplevede og overlevede besættelsen har ringet ind. 

De måber, ligesom jeg, også over Nye Borgerliges og Dansk Folkepartis ignorance og afstumpethed overfor nutidens flygtninge. 

Ja, et sådant menneskesyn kræver enten, at man er komplet usmagelig eller totalt frakoblet virkeligheden. Begge dele er også en mulighed.



Kommentar:

Nima Zamani – du må være den mest uønskede gæst der nogensinde har sat sine ben i Danmark.



Hvordan kan du sidde her at pege fingre af danskere (som du som flygtning i øvrigt burde møde med noget mere taknemmelighed og ydmyghed,) der er bekymrede for Danmarks fremtid?

Og der er da ikke meget machismo i, eller noget at prale af, at stikke af fra problemerne, undskyld, udfordringerne i Iran, for så at give sig til at skrive om indbildte og/eller selvforskyldte problemer her til lands. 

Er der ikke større behov for en "intellektuel kapacitet," ja, en sand "problemknuser" som dig i Iran, end her i Danmark?

Og, bemærkelsesværdigt nok, bruger du ordet "afstumpet" om kritiske danskere - den betegnelse passer betydeligt bedre på mange af dine trosfæller. Se blot på Nørrebro, og lignende steder.



Hvor er det dog trættende at opleve al den krævementalitet - og det fra folk der hævder at være flygtet fra tortur og den visse død.

Et gammel ordsprog siger "nissen flytter med" og i det her tilfælde er det så himmelnissen der flytter med når de "flygter fra deres problemer" og flytter til det sted med den største gavebod... de tager deres himmelnisse med, den der står bag alle de problemer de havde i deres egne lande.

Pernille Vermund og Martin Henriksen  er begge Danskere, der er del af et meget lille - og skrumpende - folk i en meget stor verden.



Vi er mange, der har det som de to.

Jamen det er da trist med din familiehistorie, og der skal da nok være en del, der har haft det ligesom jer - ingen tvivl om det.

Men det er så underligt, at folk som jer ofte direkte modarbejder Danmark som tak for, at vi tog imod jer, gav jer penge, boliger - ofte for næsen af Danskere, der havde stået i kø i årevis - lægehjælp, tandlægehjælp, uddannelser.

Nu ser vi så, at mange af jer ønsker at indføre jeres hadreligion islam her. I kræver særrettigheder - og får dem ofte.

Når I har fået dem, kræver I flere.

I hyler "racisme", når I en sjælden gang ikke får, hvad I vil have.



Man ser jer som 5. kolonnefolk - du og harun demirtas, ütku, øzlem m fl, der evig og altid agiterer for at vi skal tage flere "flygtninge", og at vi skal synes, det er synd for dem, når vi bliver vrede over, at endnu en bestialsk forbrydelse er begået af en af is lams raske svende.

Imens vokser jeres modbydelige ideologi i slam ukontrolleret.

For hver gang, der bliver 1 dansker mere, bliver der 6 af jer.....

DERFOR vil PV og MH sammen med et voksende antal Danskere ikke have flere af jer. 

Hellere færre.

I er utaknemmelige, arrogante, uforstående overfor VORE problemer.

Danmark er et meget lille land med ca 5 mio mennesker.

Der er nu op imod 800.000 med i slamistisk baggrund her i landet - voksende.

Muslimer har masser af lande, I kan flytte hen - vi har KUN Danmark!



At folk som dig og de andre 5.kolonne islamister i Danmark bliver ved at agitere for og udskamme et lille folk på 5 mio for ikke at tage nok af 1 ½ milliard menneskers fødselsoverskud - det gør bare, at vi afskyer folk som dig endnu mere.

Fat det nu - I er SELV skyld i, at vi ikke kan lide jer.

Så stik piben ind.

Du er uhæderlig i din argumentation. Som du siger:  ".. at Pernille Vermund sidder på sin rige ægtemands luksusyacht og nærmest omtaler disse mennesker som ukrudt, der bare skal tage sig sammen og/eller rejse hjem". Rigtig smart at starte med ordet "nærmest". Så kan ingen jo beskylde dig for at lyve. 

Men, du misser the point. Pernille m.fl. har intet imod folk udefra, der tilslutter sig de danske værdier, altså forsørger sig selv, ikke pådutter andre deres religion, ikke overtræder landets lovgivning. 

Det er vel ikke for meget forlangt.

Alligevel skal vi lide under (bare den sidste uge) Skuddrab, knivdrab, knivstikkerier, neger amok med machete, vanvidskørsel, rekordsvindel og hvidvaskning, ja, man kan blive ved. Og den altovervejende del laves af de under 10% "berigere", og ikke af danskere.

Samtidig lyver og fortier politiet og medierne sandheden om gerningsmændene. I Sverige (og måske også herhjemme): Wiki: "Kode 291" er en kode, som svensk politi anvender for at skjule politisager som involverer nyankomne migranter i Sverige. Koden påføres rapporter om sådanne ..."

Er der noget at sige til, vi har fået nok og siger fra?

Hold dig til fakta, du fordrejer historien.

Det er jo ikke det de mener, at man ikke skal hjælpe flygtninge.

Du kan bare ikke lide dem, fordi de stiller spørgsmålstegn for den måde vi hjælper flygtninge på.

Tværtimod burde du være taknemmelig for at danskere hjælp dig og din familie til Danmark og betalte for dette, som vi betaler over 30 milliarder hvert år, hvis det kan gøre det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...