søndag den 25. april 2021

 

Mikael Jalving

MELLEMFOLKELIGT SAMVIRKE ER VENSTREFLØJENS FORLÆNGEDE ARM – OG ALLE FINDER SIG I DET..

Engang var organisationen noget med udviklingen i de varme lande. I dag handler det om udviklingen i de kolde lande.



Når der i disse dage lyder kritik af Danmarks Naturfredningsforening for at være venstrefløjens forlængede arm, kan man passende rette præcis samme kritik mod Mellemfolkeligt Samvirke.


I gamle dage, da jeg var ung, interesserede Mellemfolkeligt Samvirke sig for udviklingen i de varme lande, ulandshjælp, Opration Dagsværk og den slags. Sådan er det ikke længere. I dag er fokus drejet over mod udviklingen i de kolde lande. Helst noget med de kolde landes mangler. Det er vores samfund, der skal forandres eller skamme sig.

Det kan man forvisse sig om ved at læse den kronik, som organisationens generalsekretær Tim Whyte forleden skrev i asylavisen Politiken. Her gør han sig til talsmand for det synspunkt, at Danmark er ved at udvikle en brun underklasse.


Den pæne mand må have slugt en kamel eller to. Danmark er ikke ved at udvikle en brun underklasse. Danmark har importeret en brun underklasse, særligt fra muslimske lande, igennem snart 40 år, altså næsten lige så længe som Tim Whyte har levet på denne klode.


Hvordan det er forbigået hans opmærksomhed, er lidt af et mysterium, men måske skyldes det, at aktivisten, der blev generalsekretær, er vokset op på Østerbro i København og vistnok i dag bor i en husbåd ved en fashionabel bådebro, hvor man ikke behøver forholde sig til globaliseringen af den danske velfærdsstat. Eller også skyldes det, at han er sådan en, der ”vil verden”.


Derfor vil han da også have »samlet en handlingsplan mod diskrimination uanset ofrenes hudfarve, tro eller etniske herkomst«, altså i Danmark, ikke i Tyrkiet, Irak, Libyen eller Somalia. Hvis du synes, det lyder bekendt, så tager du ikke fejl. Thi sådan et fjoget-aktivistisk forslag kunne lige så godt komme fra Det Radikale Venstre, Enhedslisten eller Frie Grønne. Det er politik, dvs. uvirkelighed.

Som om diskrimination er problemet. Danmark er sammen med få andre vestlige lande blandt verdens mest åbne og privilegerede lande at vokse op i og indvandre til. Aldrig nogensinde før i verdenshistorien har indvandrere og efterkommere haft bedre udfoldelsesmuligheder end i de vesteuropæiske liberale demokratier. Aldrig. Alligevel himler den skatteyderfinansierede indvandringsindustri rituelt op om rettigheder, diskrimination og handlingsplaner hele vejen til Mars ved enhver given lejlighed.

Nej, problemet, hr. Whyte, er ikke sproget, tonen eller den ”strukturelle racisme”, men derimod, at årtiers vanvittige asylindvandring er ved at sprænge den sammenhængskraft, som tidligere generationer møjsommeligt har bygget op.

Her er jeg enig med statsminister Mette Frederiksen, som under en debat i Folketinget i januar udtalte følgende:

»Jeg vil være helt ærlig og sige, at handlingsplaner har jeg helt principielt utrolig stor modstand imod. Jeg er så træt af handlingsplaner.«

Så er vi to.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE12919667/mellemfolkeligt-samvirke-er-venstrefloejens-forlaengede-arm-og-alle-finder-sig-i-det/

Kommentar:

Det danske tillidssamfund er afgået ved døden. Det forstår man tydeligt når man bevæger sig rundt i f. eks. København. Her er der ingen sammenhængskraft at spore. Der er det alle mod alle. 

Hvide gammeldanskere kigger mistroisk mod indvandrerkvinder i flagrende gevanter med en hale af børn efter sig, og tænker at her forsvinder mange af deres skattekroner hen. Langskæggede fundamentalister skuler mod de vantro i en blanding af underlegenheds- og overlegenhedsfølelse. 

Tiggende romaer får Danmark til at ligne et tredieverdensland. Illegale migranter, der lever af flaskesamling og smårapserier uden for samfundet, skaber utryghed blandt bedsteborgerne. 

Underbetalte pizzabude på turistvisum, der knokler for at dovne danskere kan slippe for selv at hente mad, håber på en bedre fremtid. Narkohandlere i dyre, sorte muskelbiler gasser larmende op, og skræmmer fredelige mennesker ind på fortovet i stor hast. 

Unge idealistike venstreorienterede studerende demonstrerer for et regnbuefarvet, mangekulturelt land, hvor alle taler hvert sit sprog. Travle erhvervsledere ønsker Danmark omdannet til et internationalt luksushotel, og må kigge på GPS-en for at finde ud af hvor i verden de nu er.

Hvor længe endnu vil skatteyderne blive ved med at indbetale deres skat frivilligt til dette dysfunktionelle samfund igang med en opløsningsproces.

Mellemfolkeligt Samvirke burde ikke tage sig af at bekæmpe diskrimination i Danmark. Det burde være en samfundsopgave. Diskrimination koster penge og strider mod de principper vores samfund er bygget på. (Jeg nævner pengene først, da de nok er vigtigere end principper for dem der ikke kan lide indvandrere.)

Argumentet om at der ikke er diskrimination i Danmark holder ikke. Det er veldokumenteret at elever med udenlandsk baggrund bliver diskrimineret i folkeskolen og at ansøgere med udenlandske navne bliver diskrimineret, når de søger arbejde. Hvis der er nogen som ønsker det, vil jeg gerne både forklare og komme med dokumentationen.

Til gengæld er jeg glad for at Mikael Jalving bruger udtrykket "har importeret en brun underklasse". Det dækker faktisk udmærket over, hvad der var formålet da de borgerllige partier for fyrre år siden var ivrige efter at få dem der dengang blev kaldt fremmedarbejdere til Danmark.

De " iih så humane" organisationer Mellemfolkeligt Samvirke og Læger uden Grænser er udpræget højrøde, frelste og yderst vensreorienterede - - de udmærker sig i MS ved udpræget kammerateri, ansættelser af ligesindede personer o.s.v.
- Læger u. Grænser hiver ligefrem afrikanske lykkeriddere op på eget betalt skib - til videresendelse til Europa og til evig forsørgelse !
-Galskaben er grænseløs i de 2 organisationer !

torsdag den 15. april 2021

 

OPINION

GE: CORONAHÅNDTERINGEN ER DEN STØRSTE SUNDHEDSSKANDALE I MIN LEVETID..

SKREVET AF INDBLIK OPINION.15.04.2021

 



Det her forløb og regeringens politiske håndtering er den største sundhedsskandale og den største politiske skandale, jeg har oplevet i min levetid, skriver Søren Schifter i dette debatindlæg.

 

Af Søren Schifter, læge, dr. med.

 

Der er gået et år siden coronaepidemien startede, og den politiske håndtering er bare blevet værre og værre i løbet af året.  

 

Fra starten skræmte statsministeren på pressemødet den 11. marts 2020 befolkningen fra vid og sans med dommedagsfantasier og paniknedlukning. 

 

De værste skrækscenarier blev stillet i udsigt, medmindre der blev handlet resolut med nedlukning og restriktioner. Også selv om den type indgreb aldrig tidligere har været anbefalet, selv fra WHO, og selv om indgrebene var og er uden videnskabelig evidens. 

 

Mange borgere blev skræmt fra vid og sans, og man må gå ud fra det har været formålet. I modsat fald har alle de ansvarlige brug for intensiv kommunikationsuddannelse. 

 

Coronaepidemien er den eneste erklærede pandemi i denne sammenhæng, men i Danmark og internationalt har politikernes og sundhedsmyndighedernes kontinuerlige skræmmekampagner oven i coronaepidemien induceret en slags pandemisk massepsykose, som specielt har ramt de autoritetstro og derfor modtagelige, skræmte borgere. 


Skadevirkningerne vil det i bedste fald tage mange år at få repareret blot nogenlunde og en del af skaderne er irreversible. 

 

Pressen har igennem det år, der nu er gået, overvejende været understøttende for regeringens historiefortælling om, hvor godt nedlukninger og restriktioner virker.

 

Det bidrager til at holde den forfejlede håndtering af epidemien i gang. 

 

I denne sammenhæng har begrebet kritisk journalistik været svær at få øje på det seneste år, med enkelte undtagelser. 

 

Et eksempel på ukritisk journalistik er en artikel, der for nylig blev delt bredt i pressen. Den viderebragte en af regeringens “eksperters” historiefortælling om, at restriktionerne har afværget 35.000 dødsfald. Det er ca. 2,6 gange det antal dødsfald med en positiv coronatest, der indtil nu er registreret i Sverige. 

Hvor havde det været nærliggende og en god idé, hvis nogle journalister havde overvejet, om det lød realistisk. 

 

Et andet eksempel, der for nylig er viderebragt uden nogen form for kritisk journalistisk interesse, er en modelberegning foretaget af regeringens “eksperter”. 

Den finder, at der med de planlagte genåbninger må forventes 870 indlagte med COVID-19 medio april. Pr. 15. april 2021 er der 191 indlagte med en positiv coronatest.

 

Og som det må formodes bekendt har langt fra alle af dem COVID-19. 

Selv hvis der var 870 indlagte, kan det aldrig være argument for at gennemføre samfundsskadelige restriktioner, som ikke virker.

 

Ingen beregningsmodeller er bedre end deres forudsætninger.  ”Garbage in, garbage out”. Hvorfor lader den danske presse den form for skræmmekampagner passere ukritisk, når det er helt åbenbart, at forudsætningerne for beregningerne i bedste fald er at sammenligne med gæt, og at man med modelberegninger kan få et hvilket som helst resultat, man ønsker? 


Det eneste formål, jeg kan forestille mig med modelleringerne, er, at de skal bruges til legitimering af regeringens politik. Det er ikke en opgave for “eksperter”, og det burde journalister og pressen generelt se kritisk på.

 

Men intet sker.  

 

Der er absolut ingen evidens for, at nedlukninger af samfundet virker. Det var der ikke for et år siden, og det er der ikke i dag. Alligevel tog man dette yderst samfundsskadelige indgreb i brug, og man fik endog de sundhedsfaglige myndighedspersoner til at legitimere det. 

 

En af de seneste videnskabelige artikler, hvor problemstillingen er undersøgt, er publiceret i Nature, 5. marts 2021. Heri undersøges “the association between staying at home (%) and the reduction/increase in the number of deaths due to COVID-19”. 

 

87 lande/regioner over hele verden er undersøgt med i alt 3.741 parrede sammenligninger. I 98,4% af sammenligningerne fandtes ingen signifikant sammenhæng. Og det her drejer sig vel at mærke om objektive data – ikke mere eller mindre subjektive modeller. 

 

Adskillige andre videnskabelige artikler finder lignende resultater uden holdepunkt for effekt af nedlukninger. 

 

Der er heller ingen evidens for effekt af ansigtsmasker ved luftbårne virusinfektioner. De 15 randomiserede undersøgelser, jeg har kendskab til, er alle uden signifikant effekt. Randomiserede undersøgelser er det højeste kvalitetsniveau af kliniske undersøgelser. 

 

Men et bestillingsarbejde fra WHO, som organisationen fik publiceret i The Lancet uden inklusion af én eneste af de randomiserede undersøgelser og udelukkende baseret på observationsstudier – det laveste kvalitetsniveau af kliniske undersøgelser – er af Sundhedsstyrelsen brugt som legitimering for brug af ansigtsmasker. 


Heterogeniteten imellem de inkluderede undersøgelser er så stor, at forfatterne selv beskriver validiteten i beregningerne som lav. Desuden fremgår det, at sponsor, WHO, helt usædvanligt har foretaget review af manuskriptet, før det blev indsendt. 

 

Søren Brostrøm kaldte undersøgelsen evidens. Men artiklen er ikke i nærheden af begrebet evidens. I bedste fald ved Søren Brostrøm ikke, hvad man forstår ved evidens, og i værste fald taler han mod bedre vidende. 

 

Evidens for en hypotese opstår ud fra den akkumulerede viden fra pålidelige undersøgelser, som ikke forkaster hypotesen, sammenlignet med de undersøgelser der forkaster den. WHO-artiklen er da også efterfølgende blevet mødt af faglig kritik, bl.a. her.

 

Det værste i alt det her er imidlertid, at regeringen og sundhedsmyndighederne med skræmmekampagne strategien har ødelagt tillidsforholdet imellem politikere, myndigheder og store dele af befolkningen. 

 

De skader er for mange borgere uoprettelige, eller de tager i bedste fald mange år at genoprette. -“Trust takes years to build, seconds to break”.

 

Hvordan burde coronaepidemien så håndteres? Det er glimrende beskrevet i The Great Barrington Declaration, som er formuleret af tre top-epidemiologer fra universiteterne Harvard, Oxford og Stanford. Du kan læse deklarationen her, hvor du også kan skrive under, hvis du er enig.

 

Det her forløb og regeringens politiske håndtering er den største sundhedsskandale og den største politiske skandale, jeg har oplevet i min levetid. Aldrig, mig bekendt, har en regering på så kort tid gennemført så mange meningsløse og virkningsløse foranstaltninger med så store samfundsskadelige effekter. 

 

I mange år fremover vil vi alle komme til at slæbe på denne klods om benet. Det er en regning, vi overlader til de næste generationer at betale. 

Tænk engang, hvad vi kunne have investeret i, i stedet for denne meningsløse nationale selvdestruktion. Hvis du altså kan holde tanken ud. 

 

Vi kunne have fået veldimensionerede, apparaturmæssigt up to date og personalemæssigt velnormerede nye “supersygehuse”.

 

Vi kunne have igangsat tiltrængte infrastrukturprojekter. Vi kunne have finansieret grøn omstilling.

 

Og vi behøvede ikke engang at vælge imellem investeringerne, hvis vi havde disponeret over de eksorbitante beløb, der nu fuldkommen meningsløst er smidt ud ad vinduerne.   


https://indblik.net/laege-coronahaandteringen-er-den-stoerste-sundhedsskandale-i-min-levetid/





Kommentarer:


Jeg er slet ikke i tvivl om, at denne artikel fortæller sandheden om de sidste 13 måneder. Men det er ufatteligt for mig, at så få kan se det. 


Mange der nu må erkende ...HVEM var det der fik ret ??? man glemmer vist at disse såkaldte sølvpapirs hatte ikke kommer sovende til detes viden .. de undersøger tingene ebdda HELT tilbunds netop fordi regeringen og myndighederne Kan man ikke ha tillid til .... så snart man kommer lidt ned i overfladen..så begynder man at kunne se og gennemskue eb hel masse ting. og Jeg vil gerne personligt give DIG garanti for ar vores samfund her i Danmark hele vores system lige fra enhver kommune ..en hver borgmester post og HELE vejen op til vores såkaldte RETS system er så bund hamrende råddent og KORRUPT ..der er


MANGE mange mennesker der burde få sig en forstyrret nattesøvn ... de BURDE skamme sig for de må ha solgt deres sjæl til Danmark . og jeg Vil også garantere dig at Danmark er færdig som velfærds samfund vi kendte INDEN Corona ankom ..der er mange der glæder sig til vi får hverdagen tilbage .danskeren er NØDT TIL AT INDSE intet BLIVER som før det der var før ER og bliver fortid ... Den er ikke rar nej ikke for nogen af os men det er sandheden . Jeg håber ikke at man har ladet sig vaccinere fordi man er i den tro at vi kommer tilbage det det gamle .


Dejligt at der stadig er læger der tør komme med deres mening om det unødvendige KAOS Mette har bragt os i..
Som du skriver har jeg også undret mig over hvor de ellers kritiske journalister var blevet af.
Men de var tavse underlag censur.


torsdag den 8. april 2021

 

»Tosprogede« står ifølge borgmester bag høje smittetal i Ishøj: »Mange af dem forstår heller ikke engelsk. Det er et stort problem«

Borgmesteren i Ishøj, Ole Bjørstorp, har i mere end et halvt år kæmpet for at få kommunens borgere med indvandrerbaggrund til at forstå alvoren i covid-19-pandemien og de tilhørende retningslinjer. Ishøj har gennem hele anden bølge været den kommune i Danmark, der har været hårdest ramt.



Der er efterhånden ikke nogen vej uden om. Siden anden bølge ramte Danmark, har boligområder med en høj andel af beboere med anden baggrund end dansk været overrepræsenterede i statistikkerne.

Især i Ishøj er smitten konstant høj. Lige nu er den rekordhøj.

Styrelsen for Patientsikkerhed har i samarbejde med kommunen gået fra boligblok til boligblok, men lige lidt hjælper det, og borgmester Ole Bjørstorp og Ishøj Kommune har i mere end et halvt år forsøgt at rulle en kæmpe sten op ad et bjerg. Den kommer ingen vegne, men det er ikke en mulighed at indstille sisyfosarbejdet.

»Men vi er nødt til at mase videre. Der er ikke andet at gøre. Vi har rigtigt mange tosprogede, og selvom de siger, at de overholder retningslinjerne, så må vi konstatere, at det kan ikke være rigtigt, for smitten bliver ved med at være høj. Som det ser ud nu, så kommer vi ikke til at åbne skolerne på den her side af sommerferien,« siger borgmesteren.

»Vi kan se på smittetallene, at de fleste af dem, der er smittede, er de tosprogede befolkningsgrupper. Vi har 125 forskellige etniciteter. De forstår ikke de ting, der bliver sendt ud på dansk – heller ikke når de indkaldes til vaccination – og mange af dem forstår heller ikke engelsk. Det er et stort problem,« siger Ole Bjørstorp.

Hvad gør I ved det? Har I været ude og ringe på døre? Har I været opsøgende nok?

»Ork ja. Og nu genoptager vi de her spildevandsprøver, så vi kan se, præcist hvilke områder der er specielt inficerede, og så kan vi sætte en speciel indsats ind i området. Det har virket meget godt tidligere,« siger Ole Bjørstorp.

»Men det der med at ringe på døre er ikke altid sagen. De tager ikke så godt imod det. De bliver irriterede og afvisende, så vi prøver at finde en måde at kontakte dem på. Vi ringer oftest til dem,« siger borgmesteren.

Hvor længe har I gjort det? Smitten har jo været høj meget længe. Ishøj har i et halvt år suverænt været den kommune med mest smitte, og det ser ud som om, at det bliver ved og ved?

»Jamen, det har vi gjort i et halvt års tid efterhånden, men det bringer jo ikke smitten ned. Der må være et eller andet specielt i luften blandt forskellige befolkningsgrupper, som gør, at smitten spredes mere, end hvis det kun var danske statsborgere. Jeg kan ikke give dig anden forklaring. Vi kan se, at det er blandt de tosprogede, at smitten breder sig. Vi er i en speciel situation, og vi vil altid ligge højt i smittetal, fordi vi er et meget koncentreret område med mange tosprogede mennesker, som bor tæt sammen, og som ikke overholder retningslinjerne, og det gør selvfølgelig, at vores incidenstal har ligget højt. Det har været højt hele tiden, og nu ligger det ekstraordinært højt.«

Imamer prædiker retningslinjer

Ishøj er ikke den eneste kommune, som har problemer med »tosprogede« og covid-19. Vollsmose i Odense har også været hårdt ramt, og allerede i maj kom det frem, at smitten var tre gange så høj blandt yngre med indvandrerbaggrund. Problemet er ikke nyt.

Og Danmark er ikke det eneste land, hvor borgere med indvandrerbaggrund driver smittetallene i vejret. I Norge kunne Aftonbladet for nylig fortælle, at 57 procent af de indlagte på landets covid-19-afsnit havde indvandrerbaggrund.

Kombinationen af covid-19 og borgere med indvandrerbaggrund har givet problemer mange steder – også i andre lande. Har I i Ishøj afsøgt erfaringer fra andre lande?

»Ikke fra andre lande, men vi følger meget med i, hvad man gør i andre områder i Danmark, og vi ved lidt om, hvad der virker. Vi har været helt nede på 150 per 100.000 på et tidspunkt, men problemet er, at så går det op igen. Så det, der virker, virker desværre ikke særligt længe,« siger borgmesteren.

Det aktuelle incidenstal er 411,2 per 100.000 indbyggere, og det redskab, der virker bedst, er desværre ude af kommunens hænder.

»Det virker rigtigt godt, når et højtstående medlem af familien eller af miljøet bliver rigtigt syg. Så kan folk godt forstå, at de skal passe på, og at det her altså er alvorligt. Men så glemmer de det igen,« siger borgmesteren og sukker.

»Vi holder møder med de forskellige grupper, og vi taler også med imamer. Jeg ved, at imamerne fortæller om retningslinjer til fredagsbønnen. Vi gør virkelig, hvad vi kan,« siger han så.

Styrelsen for Patientsikkerhed tager hjem igen

Nu er skolerne lukkede, og du siger, at de nok ikke åbner på denne side af sommerferien. Tosprogede har vel også en interesse i, at deres børn går i skole. Har I prøvet at forklare det?

»Jamen, det har vi da. Men vi har jo nærmest ikke haft nogen smittede skolebørn, og hvis man mest reagerer på, hvad der sker i sin egen familie eller inden for sin egen gruppe, så kan det jo være svært at forstå. Det er det faktisk også for mig. Vi kunne sagtens åbne skolerne, for i Ishøj er det jo ikke børnene, der bliver smittet,« siger Ole Bjørstorp.

Borgmesteren kæmper videre, for han har ikke noget valg, men han føler sig ikke særligt godt hjulpet af de nationale myndigheder. På de store pressemøder er der tegnsprogstolke på, men der er ingen oversættelse til de tosprogede i Ishøj, og det er der heller ikke i de officielle breve fra de danske myndigheder.

»Vi har vel omkring 20-30 forskellige sprog herude, så jeg kan godt forstå, at man nogle gange bare sender breve ud på engelsk. Men det hjælper ikke, for vi har mange, der ikke engang forstår engelsk,« siger Ole Bjørstorp.

»Styrelsen for Patientsikkerhed har været her med en indsats, og så går vi fra dør til dør sammen. Det hjælper i en periode, men så tager Styrelsen for Patientsikkerhed hjem igen. Jeg synes ikke, at vi er særlig godt hjulpet af de nationale myndigheder,« siger borgmesteren.

»Men vi må bare blive ved med at prøve. Der er ikke andet for. Lige nu er det et stort problem, at vores tosprogede borgere ikke forstår deres indkaldelses til vaccination, så det skal vi hjælpe med,« siger han.

Kommentar:

Danmark og ikke mindst den danske befolkning er rent til grin. Medens vi kæmper en kamp for at komme Covid19 til livs, sidder en stor flok indvandrere i deres parallelsamfund og gør nøjagtig hvad der passer dem. De lader hånt om alle de tiltag der gøre, bliver ovenikøbet smask fornærmede hvis man ringer på deres dør for at hjælpe og vejlede.

Vi er efterhånden så langt ude at det kun kan være et spørgsmål om kort tid før man  skal opleve en reaktion fra etnisk danske borgere, INGEN, absolut ingen vil, på hverken kort eller langt sigt blive ved med at finde sig i at vi har en stopr befolkningsgruppe der absolut INTET bidrager med.

En stor del af dem arbejder ikke, de taler ikke dansk, de gør kun hvad deres imamer siger de skal, de bidrager absolut ikke med noget som helst til det danske samfund. Giv dem 3 måneder til at finde et arbejde - både mænd og kvinder - efter 3 måneder bortfalder ALLE sociale ydelser og de må enten klare sig selv eller forlade landet.

Nok må være nok. Danmark kan ikke brødføde alverdens velfærds migranter, hvis ikke de vil arbejde, skal de ikke være her.

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...