tirsdag den 25. maj 2021

 


Marie Høgh

GEM JERES PAPHJERTER VÆK, DER ER INTET AT JUBLE OVER..

Euforien vil ingen ende tage i barmhjertighedsafdelingen af venstrefløjen.




 

Politikernes profiler på de sociale medier flyder over med hjerter, billeder og tilkendegivelser af, hvor lettede og lykkelige, glade og rørte og stolte de er over at få hentet de tre radikaliserede mødre og deres 14 børn hjem fra Syrien.

 

Et billede viser Enhedslistens retsordfører, Rosa Lund, telefonerende, smilende, siddende på sin Børge Mogensen-tremmesofa – forsynet med teksten:

 

»Jeg har lige fortalt mormoren til den fireårige pige med PTSD, at hendes børnebørn og datter kommer hjem til Danmark« og efterfulgt et ”hjertesymbol”.

 

Et andet foto viser Enhedslistens nye darling Mai Villadsen med store våde hundeøjne, holdende et paphjerte med påskriften

 

 »Tak«. Og for at det ikke skal være løgn, er venstrefløjsadvokaten Knud Foldschack, der har kæmpet Syrienbørnene og deres mødres sag, også med på den rørstrømske barmhjertighedsbølge og giver udtryk for at han »aldrig, aldrig har oplevet noget så rørende som dette.

 

Det er ubeskriveligt (…) jeg er sgu lige ved at græde,« siger advokaten til Berlingske og mener, at sagen er en sejr for dansk moral, etik og retssikkerhed.

 

Etik og moral er der vist ingen grund til at rode ind i det.

 

Sagen handler alene om danskernes retssikkerhed og vores forbandede forpligtelse over for egne statsborgere. Vi hænger på dem, når først de er udstyret med et rødbedefarvet pas – medmindre altså de har dobbelt statsborgerskab, og vi kan fratage dem det danske.

 

Politisk skal man altid skelne mellem ”retfærdighed og barmhjertighed".

Det er en fuldkommen lokumskold sag, og enhver politiker burde være bekymret, bedrøvet og beklagende over for landets borgere, fordi det er vores sure pligt at hente livsfarlige, radikaliserede kriminelle mennesker til landet, der med åbne øjne og ved deres fulde fem er rejst til Syrien for at tilslutte sig vor tids blodigste og mest bestialske terrororganisation, der begraver børn levende, hugger hovederne af alle vantro, ønsker Vestens udslettelse og et verdensomspændende kalifat.

 

Kalifatet faldt, men kalifatet lever i terroristernes hoveder. Børnene kan man ikke bare omkode i et antiradikaliseringsforløb. Og mødrene er der ingen grund til at have et romantisk forhold til – stod kalifatet i dag, var Vesten faldet, havde de jublet. Jeg har slet ikke ord for, hvor meget man som politiker burde skamme sig over de lyserøde paphjerter, kyssemunde, hundeøjne og hjerteformede hænder.

 

Politisk skal man altid skelne mellem ”retfærdighed” og ”barmhjertighed”, som tyske Richard Schröder slog fast i Die Welt, da menneskemængderne i 2015 bevægede sig op igennem Europa. Ingen standsede dem, politikerne så til med blødende hjerter, og prisen vil europæerne betale de næste mange generationer.

 

Stik imod den tyske velkomstkultur, ”wir schaffen das”-mottoet og den flygtninge-/indvandringsomfavnende tyske kirke argumenterede Schröder for, at staten skal være retfærdig – også hvis det nogle gange går imod barmhjertigheden.

 

For lidenskaben, som barmhjertighedspolitikken er båret af, »har et blødende hjerte for den elendige uden at spørge hvad det koster.« Og han fortsætter: »Barmhjertigheden kigger nemlig børnene i øjnene og siger: Børneøjne lyver ikke« og tager så børnene til sig.

 

Jeg bliver også rørt over at se børnene i de syriske fangelejre, jeg kan faktisk næsten ikke bære at se dem. Jeg blev rørt over børnene på motorvejen, da de vandrede der.

 

Og børneøjne rører ethvert politikerhjerte, selvfølgelig. Men vedkommende skal tænke på følgerne af de åbne hjerters politik.

 

Og følgerne er grusomme, dyre, uoprettelige, ansvarsløse og faktisk hjerteløse over for landets egne borgere.

 

Kommentarer :

Det er kvalmende at se venstreekstremisterne svømme rundt i tårer over deres egen godhed. Og at se deres jubel over sejren over den retfærdighed som folkets flertal hylder.

Det er i modstrid med vælgerflertallets retsfølelse at disse terrorister nu skal serviceres af danske myndigheder, og hentes "hjem" på første klasse med særfly. Hvor den mest retfærdige straf ville have været en udelukkelse fra det danske folkefællesskab, vil de nu i bedste fald få en nærmest symbolsk straf.

Efter udstået "hotelophold" kan de så nyde det søde liv på skatteborgernes regning resten af livet. Deres hadindpodede børn vil i årtier herefter udgøre en tung byrde for det det danske samfund, sikkerhedsmæssigt såvel som økonomisk.

Og deres hadideologi vil spredes omkring dem i deres parallelsamfund.

Tror mange socialdemokrater havde ønsket Mette Frederiksen havde udskrevet valg til afholdelse sidst i juni, vist venstrefløjen -nok er nok- reduceret radikale til støv, forvist Enhedlisten til grøftekantens regnvåde ukrudt - dannet en regering bestående af Socialdemokratiet-SF - Det Konservative Folkeparti.
Radikale og Enhedslisten bringer alligevel Socialdemokratiet til valgurnerne -lad valget komme snart.

Reichkansler Mette von Aalburg, alias Mette Mink / Mette Makrel / Mette Fup / Børnenes Statsminister / Skrigeskinken / Afrikas dronning / Landets moder - kært barn har mange navne …..... - kan vel udnævnes til Danmarks historiens absolut DYRESTE statsminister inden for hukommelsens årti / århundrede , …...- FISKER nu i oprørte vande efter en redningskrans , der kan bære vægten af alle sine løftebrud – brudte valgløfter , forståelsespapirer m.v.- samt NYE skattepenge for at tilfredsstille sine venstreorienterede og radikale bagmænd / damers trang til brugen af andre folks penge , på for os fuldstændige ligegyldige og uønskede udlændinge, herhjemme såvel som i udlandet.

Hun fortjener måske at blive frataget jernkorset , storkorset og kongehusets fortjeneste medalje , for at forøge Danmarks statsgæld i 1000 milliardklassen ( penge til minkskandalen – ned og opgravninger - unødvendig nedlægning af et helt mink erhverv og dens følge industri - corona nedlukningens øvrige omkostninger - EU`s genopretningsfond , dermed også penge til udlændinge – extra børnepenge og ydelser til de multikulturelles udlændinges multistore børneflokke , samt nye luksuriøse indkvarterings muligheder for afviste asylansøgere og kriminelle udlændinge + desværre med meget mere ).

Husk Mettedamen – og socialdemokratiet - når du står i valglokalet med tomme lommer og en lang næse , måske endda ved siden af fattige folkepensionister og den velpensionerede Arne - omgivet af arabisk og udenlandsk talende personagers tilfredse smil og mangfoldige tungemål.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mariehoegh/ECE12998974/gem-jeres-paphjerter-vaek-der-er-intet-at-juble-over/?fbclid=IwAR2SWAqxCptRew5HarBxpFHkQ2O4LoAI1-Yw4STV-2ksovV5oRQ5Eamg6ME


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...