søndag den 23. maj 2021

 


Mikael Jalving

LOKALE PROTESTER MOD UDREJSECENTER PÅ LANGELAND ER EN RINGE TRØST..

Socialdemokrater og liberale borgerlige lader kun til at ville bekæmpe den symbolske indvandring. Den virkelige sender de videre til børnene.



Der er noget glædeligt ved at se langelændere gå ned til gadekæret i protest over, at den socialdemokratiske regering vil placere et såkaldt udrejsecenter til knap 150 udvisningsdømte kriminelle fremmede, heriblandt den kulturberiger, der for 11 år siden forsøgte at slå avisens tegner Kurt Westergaard ihjel med en økse i hans eget hjem. Danskere, der siger stop – hvornår han man sidst set det?

 

Protesten kommer som bekendt ikke ud af det blå. Sporene fra andre ”udrejsecentre” taler deres tydelige sprog fra Sandholm i Nordsjælland til Kærshovedgård i Midtjylland.

Siden det sidste åbnede i 2016, har politiet ifølge en optælling i JP rejst i alt 763 sigtelser for blandt andet vold, trusler, narko og en lang række tyverier. Kriminaliteten foregår ikke kun i nærområdet, men også i Herning, Aarhus og København.

 

De udviste, der nægter at forlade landet, dækker øjensynlig det meste af landet som et omrejsende cirkus. Alene i 2020 blev der konstateret lige knap 38.000 overtrædelser af opholds- eller meldepligten i politikredsen.

 

De udviste er ikke spærret inde, men bevæger sig frit rundt som charlataner for andre folks penge. Jeg kan i skrivende stund ikke give et mere himmelråbende eksempel på dansk naivitet og dumhed.

 

"Udrejsecentrene” er en logisk følge af flere generationers grænseløshed, særligt i Socialdemokratiet og på venstrefløjen, men sandelig også blandt borgerlige politikere og liberale meningsdannere.

Når de lokale protester mod ”udrejsecentret” på Langeland alligevel er en ringe trøst, så skyldes det forhistorien. Som er, at skiftende regeringer gennem de seneste 40 år har gjort Danmark til ét stort indrejsecenter og hotel for fremmede mennesker fra hele kloden.

”Udrejsecentrene” er en logisk følge af flere generationers grænseløshed, særligt i Socialdemokratiet og på venstrefløjen, men sandelig også blandt borgerlige politikere og liberale meningsdannere. Som den modige skønlitterære forfatter Birgithe Kosovic understregede for nylig i selveste Politiken og gentog i et interview med netmediet Kontrast, lever vi nu i en stat med flere folk, og multikulturen ser kun ud til at blive mere konfliktuel med tiden.

Fordi vi i alle disse forbandede år har sagt ja og amen til den tiltagende immigration fra kulturfremmede områder og afvist at smide kriminelle udlændinge ud på røv og albuer, vokser problemerne eksponentielt fra skole over parallelsamfund til vold og terror.

Den multikulturelle skade er sket. Nu handler det i bedste fald om at få en lille smule kontrol med fremtidsscenariet og begrænse den ulykkelige udvikling for Danmark. Her spiller de magtfulde socialdemokrater på to heste.



Den ene hest er venstrefløjen, der med typer som Rosa Lund og Mai Villadsen i spidsen nok er for unge til at have lært noget af det immigrationspolitiske eksperiment og ikke aner hvad Islamisk Stat er. De er simpelthen flasket op på multikulturalisme.

 

På den anden side forsøger Socialdemokratiet at trække roret i mere national retning og sluge Dansk Folkeparti, skønt det sejler internt, fordi Socialdemokratiet nu engang har en broget historie, når det gælder indvandringspolitik.

 

Mette Frederiksens manøvre er lykkedes indtil videre, men spørgsmålet er hvor længe. Vist luner det på en regnvejrsdag, når den socialdemokratiske folketingskandidat Malthe Johan Poulsen fra Gentofte gør grin med krealækre skuespillere som Pilou Asbæk og tweeter under hashtagget #FlygtingeFritSommerhusPåMallorca: »Husk nu, at når Pilou Asbæk og andre velstillede fra den kreative klasse siger, at vi godt kan tage imod flere flygtninge, så mener de, at I godt kan tage imod flere flygtninge«.



 

Lige så befriende er det, når han tilføjer, at »Langelandsdebatten viser, hvilke humanistiske fjer folk pynter sig med. Behagelige enkeltsager og floskler om medmenneskelighed klinger hult, når konsekvensen af asylmigrationen og en liberal udlændingepolitik bliver til virkelighed«.

 

Men når Poulsens parti og regering alligevel ikke har viljen til at løse problemets rod – et fejlslagent asylsystem og internationale konventioner – så kan det alt sammen være lige meget.

Da bliver det til symbolik, satire og ”udrejsecentre”. Socialdemokrater og liberale borgerlige lader fortsat til kun at ville bekæmpe den symbolske indvandring. Den virkelige sender de videre til vores børn.



Kommentar:

Hvem har lyst til at lukke et hav af muslimer ind i Dk - der aldrig har villet DK - bortet fra Socialkontoret ?

Men man skal nok også lige være klar over, hvad hele denne dygtigt inscenerede ballade skal dække over. Hvor bliver kovendingen i spørgsmålet om IS-brudene og deres yngel af i det her? Står vi i virkeligheden ikke over for et spin stunt af sjælden professionel karakter? Over nattet render selveste Mette Fredriksen fra alt, hvad hun hidtil har sagt om "hjem"tagelse af IS-krigere. Dagen efter diskuterer vi så alle meget ophidsede Holmegård, som allerede nu - det er lidt for tidligt i forhold til drejebogen - ikke bliver til noget. Jeg synes ikke fokus fra de islamiske krigsdeltagere skal have lov at forsvinde i det her. Som selvfølgelig også er alvorligt nok.

Flertallet af politikerne i lange tider har svigtet og med åbne øjne skabt denne kompromissituation.
Nu må de tage sig sammen - støttet af befolkningen - og fjerne denne uholdbare tilstand - fjerne uhensigtsmæssige konventioner.
Enten ud og mene UD, eller blive, som accepterede borgere.
Så er disse mellemstationer midt i vadestedet overflødige, og politikerne kan igen respekteres.
Find sammen inspirationen i denne aktuelle sag og negliger de åbenlyse tåber, der ødelægger landet uden at ville det.

Generelt er det opløftende, at de såkaldte "venligboere", der for år tilbage ville have været til stede på Langeland med skilte " velkommen", og "vi har ventet jer med glæde", i dag er fuldtstændigt fjernet fra jordens overflade, ikke blot der, men overalt i landet ! Lad os håbe de har stukket hovedet så lngt ned i busken, at de ikke kan få det op igan, for hvor har de skabt megen sorg i vort land !

Mon ikke Danskerne er ved føle, hvad et ræverødt styre betyder af ødelæggelser for vort land, for hvem har reelt magten i landet i dag, med et stigende antal jihadblokke og et stigende antal under PET beskyttelse ? "regeringen" ? mon de selv tror på det ?

Fakta er at langelænderne ligger som de har redt! De stemte på en borgmester fra SF som i 2019 bad regeringen om at få et udrejsecenter til Langeland! Ellers placer centret på Ærø hvor de lokale socialdemokrater de sidste uger qua div. udtalelser har kæmpet for at beholde afviste syrere i Danmark. Men nu er der snart kommunalvalg og så udstiller alle de røde borgmestre deres enorme hykleri og vil lige pludselig ikke kendes ved de enorme problemer som disse ikke-vestlige indvandrere afstedkommer i danskernes hverdag!
Den røde løftebrudsregering forhandler p.t. med Rwanda og andre afrikanske lan
de om asylcentre i Afrika. Når Danmark bidrager med ca. 5 mia. kr. p.a. til Grønlands økonomi - hvorfor kan vi så ikke placere asylcentre/udrejsecentre på Grønland som har så meget plads? Det vil også give en naturlig løsning på problemet da langt de fleste så vil rejse hjem frivilligt!
Hvorfor har afviste asylansøgere forøvrigt ikke fået en fodlænke på - eller det må man heller ikke - selv om de ikke overholder vores lovgivning?

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE12998698/lokale-protester-mod-udrejsecenter-paa-langeland-er-en-ringe-troest/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...