fredag den 7. maj 2021

 


Mikael Jalving

HVAD CÆSAR KAN LÆRE OS OM MODTAGERCENTRE I RAWANDA,ETIOPIEN OG TUNESIEN..

Europæerne – og Socialdemokratiet – kan med fordel studere deres egen historie lidt mere.



I den store folkevandringstid omkring år 400 drog hele stammer af germanere og anglere til det, vi i dag kalder England. De var inviteret af de stedlige romere, der havde boet der og koloniseret det sydøstlige hjørne af øen, siden Cæsar og hans hær krydsede Den Engelske Kanal i 55 f.Kr.

Germanerne skulle hjælpe romerne med at forsvare sig mod skotter, irere og pictere fra nord. Hele stammer blev lastet på skibe – våbenføre mænd, kvinder og børn – og sejlet i land i velanlagte romerske havne på den engelske østkyst.

Men det blev langtfra bare ved det. ”Hjælperne” tog nye sprog og vaner med sig, giftede sig indbyrdes og lod sig ikke assimilere i den romano-britiske kultur. Da immigranterne ikke fandt noget, der var værd at efterligne det nye sted, holdt de trygt fast i deres egen kultur og blev flere og flere. Hvad gjorde den gamle elite? Ja, den tilpassede sig de nye tider, opsat på at redde sig selv.

Erobringen var i fuld gang. Det England, vi kender i dag, er grundlagt på masseindvandring. Det – og meget mere – kan man læse om i James Hawes’ glimrende korte og koncise englandshistorie, som jeg allerede har nævnt på dette sted.

Først kom romerne. Så kom germanerne. Så kom danerne. Så kom normannerne. Og derefter opstod der borgerkrig, revolution og alt muligt andet, som var med til at gøre England til Storbritannien.

Som læserne nok har gættet, kan jeg ikke undgå at bemærke en oplagt parallel til i dag, hvor vi som bekendt lever i en ny folkevandringstid, tusind år efter normannernes erobring af England.

Ligesom Den Engelske Kanal ikke ydede nogen som helst beskyttelse mod erobring udefra, beskytter Middelhavet ikke Europa i dag. Tværtimod. Middelhavet er nøglen til asyl og politiske rettigheder i EU.


Det har de europæiske befolkninger opdaget for længst. Nu er politikerne også så småt ved at fatte, hvad der sker år efter år, årti efter årti. Europa bliver koloniseret udefra.

Til trods herfor er det stadig tabu at sige det højt.

Derfor har det også vakt en del røre på venstrefløjen, Facebook og Danmarks Radio, at der øjensynlig foregår visse forhandlinger mellem den danske regering og myndighederne i Rwanda, Etiopien og Tunesien.

På venstrefløjen, Twitter og Facebook vil man hjertens gerne have mere ikkeassimilerbar indvandring, mens Socialdemokratiet har lugtet lunten og forstår, at vi ikke kan blive ved med at tage imod mennesker med helt andre dagsordener, vaner og værdier. Hvad de borgerlige partier mener, står endnu hen i det uvisse, bortset fra Nye Borgerlige, som er grundlagt på en erkendelse af situationens alvor – og til trods for Dansk Folkepartis historiske fortjenester.

Som en konsekvens af den symbolpolitiske virkelighed er regeringen begyndt at tale om at lave nogle ”modtagecentre” i de pågældende lande i stil med Inger Støjbergs planer. Navnet er stærkt misvisende. Modtagecentrene skal netop sørge for, at Danmark ikke modtager flere migranter. Modtagecentrene er afvisningscentre.

Men, altså, når man ikke vil gribe om nældens rod, vil ukrudtet gro. Når man ikke vil lave et moratorium, altså et stop for indvandring sydfra, må man ty til politiske aftaler med menneskeeksporterende lande som Rwanda, Etiopien og Tunesien.

Så længe europæerne ikke vil forsvare sig med mure og militær, må de betale. Enten med mere ødelæggende immigration eller med bestikkelse af eksotiske regeringer som den i Kigali. En slags mening giver det da.

Cæsar ville nok have forstået det politiske dilemma. Men mon ikke, han havde foretrukket at bygge en mur?

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE12955921/hvad-caesar-kan-laere-os-om-modtagecentre-i-rwanda-etiopien-og-tunesien/

Kommentarer:

        

                    Bemærk de mange kvinder og børn på båden....

De sidste 50 års indvandring forårsaget af efter min mening vanvittige politikere, og grådige godhedsindustri vil bringe Danmark ned og forandre befolkningssammensætningen for altid.Men rent demografisk er løbet måske allerede kørt: For 50 år siden i 1971 ca et par tusinde muslimer i Danmark; nu 50 år efter i 2021 ca 650.000 og om yderlige 50 år
flere millioner...Murrays bog Europas Selvmord er fantastisk. Det er verdenshistoriens største eksperiment vi har været vidne til som arme europæere de sodste 40-50 år med en langsom men sikker total udskiftning af en befolkning.Og tempoet vil snart accellerere med den Marrakech lov Løkke skrev under på for et par år siden.Efter min mening:
En forbrydelse mod menneskeheden.

Danmarks politikere kan/vil ikke forhindre, at muslimerne - stille og roligt – overtager regeringsmagten i Danmark. - Indvandrenes andel af befolkningen øges kraftig - især gennem enorme børnefødsler. Denne udvikling vendes ikke – trods spidsbelastninger i de danske fødeafdelinger.

Den islamiske trussel er især en følge af sit enorme befolkningsoverskud. Islams magtfulde våben er fertiliteten som, defineret af den algierske leder Houari Boumédienne, i 1974 i en tale i FN: "En dag vil millioner af mænd forlade den sydlige halvkugle for at tage til den nordlige. Og de vil ikke tage dertil som
 venner. De vil tage dertil for at erobre den. Og de vil erobre den med deres sønner. Vore kvinders skød vil give os sejren."

OG - Den afdøde muslimske diktator oberst M. Gaddafi sagde: "Europa og Vesten skal ikke besejres med krudt og kugler, men med barnevogne"! - ”Fjerner i mig, så fjerner I den sidste bastion mod en voldsom indvandring fra Afrika.

Andreas Kamm, fhv. generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, siger: ”DER ER GRÆNSER FOR, HVOR MANGE FLYGTNINGE ET LAND KAN OPSLUGE, OG VI ER IKKE FORPLIGTEDE TIL AT ØDELÆGGE VORES EGET SAMFUND.”

Dalai Lama: ”DE VESTLIGE LANDE BURDE IKKE SMADRE EGNE LANDE, FOR AT KUNNE TAGE IMOD FREMMEDE.” - Men denne visdom ignoreres eller modarbejdes af de politisk korrekte politikere.

”TAKING CARE OF OUR PLANET IS TO LOOK AFTER OUR OWN HOME”, siger Dalai Lama. - Men de "politisk korrekte" tier.

Under alle omstændigheder så er det jo såre logisk at vi for de penge som vi bruger herhjemme på flygtningeområdet p.t. kan hjælpe langt flere af disse asylansøgere og fattigdomsflygtninge i deres nærområder - men det er hele godhedsindustrien herhjemme jo imod da det jo kan overflødiggøre disse højtlønnede mennesker i branchen....

Politikerne har stadig ikke fattet, at de såkaldte migranter fra Mellemøsten og Nordafrika ønsker at komme hertil for at opnå en bedre tilværelse - i ly af lallegode og naive politikere - og meget gerne uden at yde noget som helst til fællesskabet !
-at det betyder en møllesten om halsen større end Rundetårn på det danske samfund plejer heller ikke at interessere de venstresnoede, radigale og utallige ligesindede !

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...