lørdag den 14. august 2021

 


MEDIERNE BERETTER OM CORONAVARIANTER OG SNARLIGE KLIMAKATASTROFER: SAMTIDIG FORTIES DE 15.000 EKSTRA IKKE – VESTLIGE UNDER METTE FREDERIKSEN..

 


Antallet af ikke-vestlige er steget med over 15.000 personer, mens Mette Frederiksen har været statsminister. Det viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. Tallene kan hentes frem her:

 

 https://www.statistikbanken.dk/FOLK1C

 

Det hører man imidlertid ikke noget om i de landsdækkende medier. De har travlt med at skræmme danskerne ved at berette om dødsensfarlige coronavarianter og snarlige klimakatastrofer.

Der er ingen tvivl om, at den muslimske indvandring er langt farligere end klima og corona, men den danske befolkning bliver holdt hen i uvidenhed.

Førsteprioriteten for magthaverne er at beholde magten. Man ønsker derfor at bevare status quo, der inkluderer EU, retten til asyl, konventionerne og Marrakesh-aftalen.

Men de kulturradikale politikere og journalister går også rundt med et rødglødende had til danskheden. Den almindelige dansker anses som primitiv, provinsiel og som et laverestående væsen, hvis kultur og levevis skal afvikles hurtigst muligt.



Redskaberne til dette projekt består blandt andet af løgne, fortielser, mere EU og mere indvandring.

https://ksdha.wordpress.com/2021/08/14/medierne-beretter-om-coronavarianter-og-snarlige-klimakatastrofer-samtidig-forties-de-15-000-ekstra-ikke-vestlige-under-mette-f/

Kommentarer:

Det er en meget trist udvikling som efterhånden er blevet synlig og mærkbar alle vegne, og med en u-integration der øges og øges.


Og alligevel bliver folk ved med at stemme på de samme ødelæggende partier.




Jeg, og andre med mig, spørger sig selv om hvad i alverden man dog kan gøre, for blot at medvirke til at bremse denne negative spiral en smule?

Man støtter lidt her og lidt der, og skriver nogle små fortvivlede indlæg; ikke fordi man tror at det hjælper noget, det er snarere i ren afmagt.

Alle partier har store vidtløftige planer og forslag til hvad målet skal være midt i 2030’erne, men fortsætter alt som nu indtil da, så er “løbet kørt”.

Der er ikke brug for disse fremtidsfjerne visioner, men for et parti som i det små og mærkbare og her og nu, vil arbejde for blot at forsinke vanviddet og sætte det hele lidt på pause.

Og som ikke mindst vil begynde en reel debat med os alle sammen om hvad vi vil med fremtiden.

At der vil dukke et bedre nyt parti op, er utopisk, og her er i forvejen uduelige nok at stemme på. Så et fromt ønske kunne være, at et af bestående partier kunne få sat en ganske normal person i toppen. Én som ikke er så navlebeskuende, og som vil gøre noget godt for vælgerne og ikke kun for sig selv.

Mette Frederiksen siger igen og igen en ting, men holder den danske befolkning i uvidenhed. 15000 nye indvandrere er der blevet til indtil nu og der kommer så nu ca. mindst 500 oveni når nu afghanerne hentes hjem, jo det går bare derudaf med at gøre Danmark til er muslimsk land.

Corona og Klima er vand ved siden af.!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...