lørdag den 11. september 2021

 


Kommentar

NEJ, DE VIL IKKE VÆRE LIGESOM OS..

Af: Asger Aamund   7. september 2021,




Strøget, København. Foto: Steen Raaschou

I Danmark stiller politikere og journalister sig foran spejlet og siger: ” Vi er så heldige, at vi lever i en demokratisk retsstat med lige ret og lige pligt for alle, høj som lav. Vi lever i et tolerant og gæstfrit samfund, hvor alle kan leve i fredelig sameksistens. 

Migranter, der kommer hertil fra tyranniske formynderstater, vil i løbet af en generation eller to lære at værdsætte folkestyret og vores nationale fællesskab og blive lige som os andre.”

Uanset kendsgerningerne nægter medier og politikere at forlade deres overbevisning om den glidende integration ind i det folkelige fællesskab. Det er jo klart for enhver, at årtiers integrationspolitik er en tordnende fiasko, men det skyldes ifølge den officielle forklaring, at vi ikke har været dygtige nok til at sluse de nye danskere ind i samfundet.

På Christiansborg ser man integrationen som en samfundsopgave. I virkeligheden er det ikke samfundets ansvar at integrere indvandrere. Det er indvandrernes ansvar at integrere sig i deres nye hjemland. Danske udvandrere fik ikke modersmålsundervisning i USA eller Australien, hvor de heller ikke kunne forvente, at deres børn kom i danske friskoler og, at de selv kunne leve for andre menneskers penge, hvis de fravalgte arbejdsmarkedet. 

Hvis ikke man hurtigt lærte sig engelsk og skaffede sig et arbejde var der kun tiggerskålen tilbage, en skæbne værre end døden for tidligere tiders migranter.



Indvandrere fra islamiske kultursamfund har konsekvent og permanent forkastet den danske demokratiske retsstat. De er derimod dybt og uløseligt rodfæstet i islams kultur, samfundssystem og tro, som er fuldstændigt uforenelige med vestlige værdier. En omfattende Wilke/Jyllandsposten- opinionsundersøgelse fra 2015 viste, at hele 77 procent af de adspurgte, herboende muslimer ønskede, at det danske folkestyre blev udskiftet med en islamisk formynderstat styret efter sharia-loven.

Det er altså ligegyldigt, om man som muslim har været her i én, to eller tre generationer. Er man muslim, skrotter man folkestyre og retsstat, fordi man vil jo ikke være forræder mod Allah’s personlige påbud om, hvordan en troende muslim skal leve sit liv.

Hvad enten vi vil eller ej, må vi leve med den kendsgerning, at migranter fra de islamiske kultursamfund aldrig nogen sinde bliver en del af det danske folkestyre og kulturelle fællesskab. Men ikke desto mindre er vi nu parate til at åbne dørene for endnu flere migranter, der til deres død vil afvise og foragte det danske samfund.

I de kommende år vil tusindvis af afghanere finde vej ind i Danmark uanset, hvad politikerne siger lige i øjeblikket. Vi ved med sikkerhed, at de vil have samme politiske og religiøse indstilling som andre indvandrere fra islamiske kultursamfund.

Det amerikanske PEW opinionsinstitut foretog i 2013 en omfattende meningsmåling i Afghanistan, der jo dengang ikke var under Talibans kontrol. Undersøgelsen viste, at hele 99 procent af de adspurgte afghanere ønskede sharia som landets forfatning. 73 procent anså sharia for Allah’s egne ord og 61 procent mente, at sharia også skulle gælde for ikke-muslimer.



Endelig ønskede 81 procent, at sharias straffelov skulle indføres konsekvent i Afghanistan. Det er den såkaldte Hudud, som omfatter halshugning, stening, piskning og afhugning af lemmer. Det mener de stadig, når de er landet i Danmark, og det mener også deres senere børn og børnebørn.

Vi skal hjælpe ægte flygtninge, men helst til et nyt liv i et islamisk samfund, hvor de vil føle sig hjemme. Og ikke i Danmark, hvor de alligevel aldrig ’bliver som os andre’.

 

 WWW.ASGERAAMUND.DK

fredag den 10. september 2021

 


RADIKAL LOGIK

Den radikale Sofie Carsten Nielsen er en af disse overstuderede velmenere, som aldrig har tjent sine penge selv, endsige selv har bidraget med noget til samfundskassen, men som hele livet har levet på en eller anden form for overførselsindkomst, og som bliver fornærmede når virkeligheden går dem på.

Men når virkeligheden er bandemedlemmer ved børnenes skole, så overser den radikale Sofie Carsten Nielsen, at hun selv er blandt de hovedskyldige i, at disse bandemedlemmer overhovedet befinder sig her i landet.

Det er så nemt at udvise stor godhed og hjælpsomhed og “pegen fingre”, når man kan nøjes med at gøre det på andres bekostning – og for andres penge.

Ingen har som de Radikale gjort sig til talsmænd og talskvinder for integrationens velsignelser. Det er tilsyneladende fuldstændig ligegyldigt om de allerede tilflyttede bliver integrerede eller ej, devisen fra de Radikale er konstant: “mere rummelighed” med endnu flere tilflyttere.

Og der er ufattelig nok stadig politikere der er så dumme, at de tror at disse såkaldte “flygtninge” vil blive en gevinst for landet.

Jeg tror at man allerede nu kan forudse, at på et eller andet tidspunkt i fremtiden, vil fru Carsten Nielsen opfinde en eller anden undskyldning, og flytte til et mere muslimfrit område i byen.

En anden af disse højtråbende velmenere fra samme parti var Zenia Stampe.

Jeg skriver var, for der er blevet så underlig tavst omkring Zenia Stampe efter hun blev mor. Har hun bemærket, eller måske endda været så heldig at opleve, integrationens velsignelser?

Daværende leder Morten Østergaard skrev på De Radikales egen webside:
“Vi kæmper for et grønnere, stærkere og mere rummeligt Danmark, hvor vores børn kan gøre drømme til virkelighed. Uanset hvor de bor. Og hvor vi giver alle børn vinger. Uanset hvilken baggrund de kommer fra.”

Man kan kun ryste på hovedet af alle disse tomme floskler.

For hvorfor skal alle børn have vinger? Bilder Morten Østergaard sig ind at børn kan lære at flyve?


Er det ikke først når man kommer i himlen at der uddeles hvide vinger? Og i himlen er det vel egentlig også kun os kristne der modtager dens slags flyveredskaber?


De Radikale er udelukkende vås og vrøvl og indholdsløse utopier – i rigelige og endeløse mængder.

Vil du Danmark noget godt, så stem IKKE på De Radikale.

https://siaddk.wordpress.com/2017/11/22/gaesteblogger-radikal-logik/

I daglig dagens Danmark, finder man dagligt et hav af eksempler på hvordan integrationen, forventninger og ikke mindst eksporten af fremmede kulturer sætter den etniske dansker og hans skattekroner under pres.

Vi har samlet en række eksempler, alle hentet hos Irene Storm på MeWe. Følg hende på denne sociale platform, hun findes IKKE på Facebook.

Næsten alle eksempler har enten direkte radikale politikere involveret eller også optræder de i baggrunden som loyale støtter.



Begge hans forældre er kriminelle og har siddet i fængsel. Nu klager de over, at barnet på billedet ikke får nok broccoli og kartofler.

Barnet og de kriminelle forældre er udvist af Danmark. Men de nægter at rejse!


De Radikale er rasende over at denne 18-årige mand fra Sri Lanka skal rejse hjem. Den sorte mand kom hertil som uledsaget flygtningebarn, og vil nu gerne blive boende…og nyde de mange gratis penge.


Her er et folketingsmedlem fra De Radikale og en syrisk migrant, der nægter at rejse hjem igen.


Rahima Abdullah kom til Danmark som 14-årig, og nægter nu at rejse hjem til Syrien.

“Jeg kæmper for, at alle skal have det godt,” siger hun.

Dette viser, at Danmark ikke skal tage flere flygtninge. I dag er flygtninge automatisk blevet forvandlet til evigheds-indvandrere, der aldrig vil sige farvel til førtidspension, børnepenge og SU.


En ordblind iraker viser sin familie frem. Nu venter børnepenge, SU og gratis hospital i fremtiden. Man forstår godt, at endnu flere irakere vil herop.

PS. Den smilende kvinde til højre er en af Morten Østergaards sexofre.



 

Her er danske Barbara, der har fundet en sort mand fra Sri Lanka. Han tjener ingen penge, og skal derfor måske sendes hjem.

Det er den danske kvinde utilfreds med. Hun mener, at arbejdsløse udlændinge skal have lov at more sig med gratis penge i Danmark. 


 


Københavns Politi på besøg hos en indvandrerfrisør på Nørrebro. Betjentene vil gerne charmere de lokale muslimer, så der ikke bliver smidt sten efter dem. 



 

I 2018 lånt danske Marie 22.000 skattekroner af kommunen som en slags social ydelse - altså alle danskernes fælles penge.

Nu er den samme kvinde rasende over, at hendes afrikanske kæreste ikke må bosætte sig i Danmark. Han kommer fra Tanzania, hvor der bliver begået 60 procent flere drab end i USA.

Den danske kvinde mødte sin afrikanske kærlighed, da hun arbejdede i Tanzania. Hun gad dog ikke at blive boende i Afrika. De mange skattepenge ventede jo i Danmark. 



 

En jordansk mand fra Mellemøsten kan ikke forstå, hvorfor han ikke automatisk får et dansk pas.



Disse tyrkere er blevet familiesammenført i Danmark. Hvem mon får regningen for denne tyrkiske kulturberigelse? 



En politiker og kandidat til det kommende kommunalvalg. Han kommer fra Haiti.



 

 

Manden til højre er en ordblind iraker, der er rasende over, at han ikke kan få er dansk pas.

Irakiske Safaa har dummet statsborgerskabsprøven 6 gange, og forlanger nu at folketinget giver ham dispensation, så han bare får sit danske pas alligevel.

Det er på tide, at danskerne stemmer på nogle andre politikere! Ellers ender det hele i kebab og kontanthjælp.



 


Endnu et eksempel på en ældre dansk mand, der tager til Afrika og finder en sort kvinde, og bagefter forlanger, at hun og barnet kan komme til den danske kontanthjælpshimmel.

Den sorte kvinde kommer fra Ghana.

Det skal nævnes, at det var på præcist denne måde, at den hadske Bwalya Sørensen kom til landet. Da Bwalya Sørensen først var ankommet til alle de gratis penge, så skred manden, og danskerne sad med regningen. Nu har hun været arbejdsløs i mange år.

Kassen må og skal smækkes i. Ellers hænger danskerne på endnu en regning! 

Det er samme historie igen og igen. De ældre mænd gider ikke lave mad og vaske tøj, også henter folk fra den tredje verden. Problemet er, at det er de skandinaviske skatteydere der ofte får regningen i sidste ende. Deres kultur i Afrika er så anderledes end i Norge og Danmark.

For nogle år siden inviterede de danske myndigheder en afrikansk familie til landet. De var så mindrebegavet, at de rendte ud i skoven og spiste tilfældige svampe. To af deres børn døde, og afrikanerne frasagde sig selvfølgelig ansvaret. Deres kultur og begavelse rækker ikke til at kunne begå sig i Skandinavien. Desværre

Vil du Danmark noget godt, så stem IKKE på De Radikale.



 

 

 

 

 

mandag den 6. september 2021

 

Henrik Dahl

HVIS IKKE DU ER KLAR TIL AT FORSVARE LIBERALE IDEER, ER DU BARE EN NYTTELØS SALONLIBERAL..

Verden bliver kun liberal og velhavende ved, at samfundsmodellen er udrustet med evnen og viljen til at forsvare sig.

 



Den mest opsigtsvækkende nyhed i den forgangne uge var uden tvivl, at historikeren med meget mere Bo Lidegaard har ændret sin holdning med hensyn til Europas ydre grænser. I et interview i Weekendavisen sagde han lige ud, at han tog fejl i 2015, og at de ydre grænser bør være effektivt lukkede.


Det har Bo Lidegaard naturligvis ret i. Og det er absolut ikke nogen skam at sige, at man er blevet klogere. Det er trods alt en ret, alle mennesker har. Men som for få vælger at benytte sig af.

Bo Lidegaard var ikke den første danske historiker med rødder i centrum-venstre, der erkendte, at de ydre grænser skal være lukkede. I efterspillet til flygtningekrisen i 2015 var det også en erkendelse, Uffe Østergaard nåede frem til og udtrykte offentligt.


Måske er det ikke nogen tilfældighed, at det netop er historikere, der nu siger, at grænserne skal være lukkede? I hvert fald er det helt igennem historieløse MF’ere som RV’s Kathrine Olldag og EL’s Rosa Lund som påstår, at mure ikke virker i forhold til at beskytte grænser.





Tænk, hvad generationer af kinesiske kejsere; generationer af romerske kejsere og utallige fyrster og stormænd i hele verden gennem tiden kunne have sparet af ressourcer, hvis de blot havde lyttet til råd fra mennesker som Olldag og Lund.

”Den der mur til at holde mongolerne ude? Den skal De absolut ikke spilde tid og penge på, Deres himmelske majestæt”. Jeg ved ikke, hvordan man i gamle dage kunne blive straffet for dårlig rådgivning i Kina. Men der ville nok være faldet en reaktion i den skrappere ende.

Når centrum-venstreintellektuelle nu kan få sig selv til at sige, at Europas grænser skal være lukkede, ligger det umiddelbart for, at de også siger lidt om årsagerne. Det kunne lyde sådan her:

Der bør ikke bo mennesker fra Stormellemøsten i Europa i et større omfang, end der gør nu. Vi har med andre ord allerede nået grænsen for, hvad kontinentet kan absorbere, hvis der ikke skal ske en gradvis underminering af den europæiske kultur og de europæiske traditioner.

I Europa går vi ind for et sæt af grundlæggende rettigheder til alle mennesker. Disse rettigheder omfatter blandt andet – men bestemt ikke udelukkende - ytringsfrihed; religionsfrihed og frihed til kvinder, så de kan leve deres liv, som de ønsker, uden patriarkalsk undertrykkelse. Desuden går vi ind for verdsligt styre og vi tror på, at lov og orden for det første skal opretholdes i det hele taget; og for det andet opretholdes alene gennem legitim magtudøvelse.

Alt dette er udgangspunktet for en kultur, hvor vi ønsker et lavt niveau af vold og trusler i samfundet. Hvor vi grundlæggende tror på alle menneskers iboende værdighed. Og hvor vi grundlæggende tror på, at mennesket lader sig bevæge og overbevise af rationelle argumenter og henvisning til fælles værdier.

Det er et forsvindende mindretal af etniske europæere som ønsker, at noget af dette skal ændres. Det skyldes, at den europæiske samfundsmodel giver et bedre liv og mere værdighed til almindelige mennesker end nogen anden. Ligesom det under den europæiske samfundsmodel er bedre at være økonomisk mindrebemidlet eller tilhøre et mindretal, end det er nogen andre steder i verden.

Derfor ønsker kun beskeden andel af de etniske europæere, at der rejser mennesker ind i Europa og bosætter sig, hvorefter de går i gang med nedbryde den samfundsmodel, de fleste foretrækker. Og det er lige præcis hvad der sker, når større grupper af mennesker fra Stormellemøsten rejser ind i Europa.

Det er langt fra dem alle sammen, der går i gang med at nedbryde den europæiske samfundsmodel. Det skal man altid huske at sige. Men det er altid så mange, at det kan ses i statistikkerne og mærkes på livskvaliteten de steder, hvor problemerne er mest udtalte.

Resultatet bliver samfund, hvor borgernes velerhvervede rettigheder kommer under pres, og hvor lov og orden desværre også kommer under pres.



Sådan kunne det lyde, hvis Bo Lidegaard og Uffe Østergaard uddybede, hvorfor Europas ydre grænser bør være lukkede. Og hvis det lød sådan, ville jeg tilslutte mig. For den begrundelse, jeg har givet, at grundlæggende et udtryk for politisk liberalisme.


Hvis man vil et samfund med liberale institutioner og liberale love, der bygger på liberale værdier, så skal man også være villig til at forsvare det. Ellers er man blot en helt igennem nytteløs salonliberal, der i praksis ikke mener noget som helst med sine fine ord. Og til den ende gemmer sig bag den helt igennem udokumenterede (og evident meningsløse) påstand, at når først de liberale institutioner og de liberale love er monteret i samfundet, kan de aldrig nogensinde igen komme under pres og begynde at forvitre.

Verden er ikke naturligt liberal – ligesom den ikke er naturligt velhavende. Verden er naturligt voldelig og fattig. Og bliver kun liberal og velhavende ved, at samfundsmodellen er udrustet med evnen og viljen til at forsvare sig.



https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/henrikdahl/ECE13256670/hvis-ikke-du-er-klar-til-at-forsvare-liberale-vaerdier-er-du-bare-en-nytteloes-salonliberal/

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...