lørdag den 10. august 2019




HØJSKOLE OG HOSPITAL BYDER ALLAH VELKOMMEN..
Med museskridt indtager elefanten det vakuum i vores kultur, som vi selv har skabt.



To historier stak ud i den forløbne uge.

Den ene handler om en ny sang med islamisk budskab skrevet til Højskolesangbogen.

Den anden handler om en muslimsk læge på Odense Universitetshospital.

De er tegn i en tid, der har mistet fokus.

Fokus må naturligvis være på dansk kultur og det, den historisk er rundet af, også når det gælder hospitaler og højskoler. Men sådan er det ikke længere. For så vidt angår vores grundtvigianske nordisk-kristne tradition, bliver den på højskolerne i tiltagende grad fortolket kulturradikalt, hvilket i dag vil sige multikulturelt. Og på hospitalet er det nu kommet så vidt, at koranniske råd erstatter vestlig lægevidenskab med henvisning til ytringsfrihed.


Lad os tage lægen først. Iført hvid kittel, stetoskop og officielt navnetræk giver Mustapha Itani sig i kast med at forklare, hvordan Muhammed – sallallahu alaihi wasallam – kan hjælpe danske muslimer med at styre deres vrede.
Vreden er skabt af djævelen, siger han i en video, lavet for en muslimsk organisation ved navn IChange. Derfor anbefaler lægen en rituel afvaskning eller wudu, som det vistnok hedder på arabisk, for at drive djævelen på flugt.
At høre den slags fra en læge ansat ved et såkaldt universitetshospital vækker glade minder fra Monty Pythons Flyvende Cirkus, skønt det er dansk virkelighed anno 2019. Tænk, hvis lægen, der tilmed er regionsrådsmedlem for Venstre i Region Syddanmark, valgte at stikke en finger i jorden og huske, hvor han er læge. Så ville Koranen ikke tælle mere end en fløjtende fis.

Jordforbindelse efterlyses også hos de højskolefolk, som er ved at revidere Højskolesangbogen og tilsyneladende hælder mod at indlemme en sang, der kælent reklamerer for mere Allah i København.

Hvorfor det?

Fordi danske muslimer fortjener en plads i sangskatten, svarer Isam Bachiri, Nana Jacobi, Anders Greis og Özcan Ajrolovski rethaverisk i en kronik i Politiken, hvor de overfladisk sammenligner ramadanen med meditation, mindfullness, motion og yoga.
Uvidenheden om islams principper og magtstruktur fejrer nye triumfer hver uge, selv blandt muslimer. Eller også er det det bare en del af tricket.
Alligevel står de sædvanlige lobbyorganisationer klar med åbne arme, jeg citerer fra kronikken:

»Få timer efter sangen var færdigskrevet, fremførte Isam og Nana den sammen foran en fyldt Rådhusplads ved Mellemfolkeligt Samvirkes demonstration mod racisme«.
Et par dage efter var der ramadanmiddag og solnedgangsbøn, ligeledes på Rådhuspladsen. Islam mig her, og islam mig der. Med museskridt indtager elefanten det vakuum i vores kultur, som vi selv har skabt.
Selvfølgelig kan man synge om ramadan. Men ikke i Højskolesangbogen, der gerne skulle afspejle Grundtvigs højskoletanke, der mig bekendt ikke drejede sig om prætentiøs multikulturalisme, men om varetagelsen af dansk kultur og historie.

Det er sigende, at det er nødvendigt at gentage det for folk, der skal forestille at være rundet af samme.
Bag sangskrivernes sødladne budskab om multikulti lurer et krav om ”tidssvarende” eller ”naturlig” repræsentation. Dermed gøres ånd og kultur til politik og millimeterretfærdighed.

Dansk ånd og kultur kan alle tilslutte sig uanset race og baggrund. Men netop: tilslutte sig. Dansk ånd og kultur er ikke islamisk og bliver det forhåbentlig aldrig. I førstnævnte hviler et ældgammelt begreb om folk og nation, begreber, der er lige så fremmede for islam, som de er indlejret i jødedom og kristendom.

Islam stræber i al sin aggressive universalisme mod et imperialt fællesskab, det er noget ganske andet, og derfor skal vi holde islam ude af statens og civilsamfundets institutioner.
Uanset hvor meget det skjules eller ignoreres, har islam altid politiske konsekvenser og bør derfor holdes på sikker afstand af alt, vi har kært. 

Som Asger Aamund, Danmarks vel nok eneste erhvervsmand med nosser, når det gælder islam, gør gældende i Berlingske, så er islam en politisk dominanskultur overalt, hvor den har magt. Se jer omkring, brug de sanser, I er blevet begavet med. Islam befinder sig galakser fra frisind, folkestyre og fædrelandskærlighed.
Kommentar :
Med museskridt indtager elefanten det vacuum i vores kultur, som vi selv har skabt, skriver Michael Jalving. Ja, det vacuum, som vi selv har skabt, fordi de kulturradikale dybest set er nogle holdningsløse skvatrumper uden selvværdsfølelse og selvrespekt. I de kulturradikale kredse skal alt være ligeværdigt, og man skal være tolerante. Men selv om man da skal være tolerant, så må tolerancen nødvendigvis have en grænse. Har den ikke det, har det ikke noget med tolerance at gøre, men er blot holdningsløshed. Basta!!!


Islam skal udelukkes fra alt! Hver gang man hører ordet Islam ved man det fører død og undertrykkelse mod vestlige værdier! Så Stop det dog!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...