fredag den 16. august 2019


VESTEN ER IKKE LÆNGERE VERDENS FØRENDE CIVILIATION..


EU formår ikke engang at beskytte sine egne grænser og bestemme, hvem der skal have adgang til fællesskabet, og der er stor fare for, at EU ender i kaos, fordi der ikke er ressourcer nok til både den oprindelige befolkning og de håbefulde migranter.

Befolkningstallet i de vestlige lande daler, mens andelen af ældre vokser. Migranterne befolkningstal stiger imidlertid.



I Vesten snakker man. Politikerne udskiftes, fordi de uprivilegerede dele af befolkningerne føler, at ingen lytter til dem. Derfor havde Trump let spil, da han lovede at genåbne kulminer og andre lukkede industrier. Imens taler demografien sit ubønhørlige sprog: Befolkningstallet i de vestlige lande daler, mens andelen af ældre vokser. Migranternes befolkningstal stiger imidlertid, derfor er den oprindelige befolkning i mange områder ved at komme i mindretal. Det problem forstærkes af, at befolkningstallet i de lande, migranterne kommer fra, eksploderer, og det vil sandsynligvis betyde endnu flere migranter.



Jeg undrer mig altid over indlæg som denne kronik. Sådanne indlæg giver indtryk af, at Europas og hele Vestens deroute er noget der måske vil ske i fremtiden, og man ignorerer fuldstændig at derouten er i fuld gang og, at "the point of no return" forlængst er lagt bagude.Hvorfor lader så mange begavede mennesker som om, der endnu er håb om at kunne vende skuden?



For at EU kan være en stærk region, kræver det stærke nationer. Men i selve opbygningen af EU og dets egne (udemokratiske og skjulte) fremtidsplaner ligger selvmodsigelsen. Nemlig at nationerne skal minimeres i egenbestemmelse. Derved tiltrækkes svage ledere, der ikke vil nationen selv men EU. Så EU dræner selv den/de værter de lever af.
Det er en uundgåelig deroute.

Socialismen / kommunismen etc. har aldrig haft succes. Primært fordi individets styrke bliver sat til side til fordel for de centraliserede styrer som passificerer individet.

Det kan undre lederne i EU, hvoraf mange har en fortid som aktive kommunister, ikke har set ovenstående. Men de er ligeglade for de mener de har skabt den STORE succes ved, at kopierer CCCP og tilføre markedsøkonomi. Husk især den gamle kommunist Merkel som faktuelt har opnået det mål Tyskland har haft i over 100 år.

Magten over Europa.

De føler sig højt hævet over pøblen, vælter sig i skattefri lønninger og tror ALT om sig selv. Et rigtig godt eksempel er Margrethe Vestager.



Det er en kamp, vi står til at tabe, selv hvis europæiske kvinder beslutter sig for at føde flere børn. Fertilitetsraten er ganske vist også nedadagående i mange muslimske lande, men den demografiske transition slår først i gennem langt senere end i Europa. Derfor vil Afrika og Mellemøsten i mange år frem fortsat have et stort overskud af unge mænd som vil søge mod Europa. De vil komme, fordi den økonomiske udvikling i deres hjemlande går for langsomt pga. politisk ustabilitet og afhængighed af ulandsbistand, og fordi Europa mangler arbejdskraft.

Der findes stadig udveje, men vores politikere er næppe villige til at handle:

1. Drop ulandsbistanden.
2. Iværksæt en effektiv grænsekontrol, dvs. med trådhegn, lyskastere og militære styrker.
3. Opsig FN's Flygtningekonvention.
4. Hjemsende afviste asylansøgere med magt.
5. Iværksæt tiltag der giver incitamenter til at føde børn.
6. Sats på arbejdskraft fra Indien, Sri Lanka, Kina og Vietnam for at fylde hullerne i arbejdsstyrken.



Et land bliver som de mennesker, der bor i landet. Hvis befolkningen er en blanding af afrikanere og arabere, så bliver landet som som en blanding af Afrika og Arabien.

Ps.: Demokrati er en luksus man kan tillade sig i korte perioder, indtil virkeligheden indfinder sig. Dybest set er det jo den aldeles idiotiske ide, at 500 svagtbegavede og kriminelle idioter, er bedre til at styre landet end 499 flittige, dygtige og ansvarsbevidste borgere.

Og endelig: Ifølge seriøse mennesker er der allerede nu over 1 million fra fremmede lande i Danmark. Regner man selv konservativt på udviklingen, så vil der om senest 40 år være flertal af fremmede i Danmark, og længe før århundredeskiftet vil de fremmede have flertallet i folketinget.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...