onsdag den 18. december 2019




Henrik Dahl, sociolog, forfatter og MF (LA)
ENHEDSLISTENS FEJL ER MANGE – MEN DET ER SMÅTING VED SIDEN AF DET RADIKALE VENSTRES..
I kølvandet på masseanholdelserne onsdag i sidste uge fik man bekræftet, at partiet og dets leder tilsyneladende opholder sig permanent i et parallelt univers.
13 dræbte. Alle som følge af islamistisk terror. Det er hovedresultatet af Europols årsopgørelse for 2018.

Bedømmer man terrorisme ud fra antallet af angreb, er det med 56 anslag separatisterne i Nordirland, der er de farligste. Når man tager konsekvenserne i betragtning, giver det dog kun mening at forstå islamisme som den største trussel mod sikkerheden i Europa i 2018. Nøjagtig som i resten af dette århundrede.
Hvad så med den yderste højrefløj? Med ét angreb (uden dødelig udgang) i hele 2018, klarede den lige akkurat den terroristiske spærregrænse. Dermed blegner den fuldstændig i forhold til den yderste venstrefløj, der i alt begik 19 angreb.
Det er vigtigt at holde sig til kendsgerningerne, når man taler om terror i Europa. Og de er, at uden for specifikke og forholdsvis afgrænsede konfliktområder som Nordirland, Baskerlandet og den kurdiske del af Tyrkiet står der nogenlunde uafgjort mellem islamisterne og den yderste venstrefløj, når det gælder terroristiske angreb. Mens der kun er én aktør af betydning i Europa, når det gælder effekten af angrebene: Islamisterne.

»At Det Radikale Venstres forståelse af alt, hvad der har med migration at gøre, er totalt værdiløs, er der intet nyt i. For det har den altid været.«



Enhedslistens fejl er mange. For det første er det meget tæt på umuligt at få partiet til at tage klar og entydig afstand fra venstreradikal vold i Danmark. Den utvetydige fordømmelse af den såkaldte Antifa-bevægelse, der navnlig slår sine folder på Nørrebro, hører man aldrig, selvom bevægelsen med sine voldsomme angreb på den i demokratisk henseende fuldkommen legitime Rasmus Paludan fortjener den hårdeste kritik fra et parti, der er repræsenteret i Folketinget.

For det andet er det lige så umuligt at få Enhedslisten til at erkende, at et lokalområde som Nørrebro er sunket ned i lovløshed. Drevet af en fusion af etnogangsterisme, parallelsamfund og Antifa.
Men Enhedslistens fejl er småting ved siden af Det Radikale Venstres.
I kølvandet på masseanholdelserne onsdag i sidste uge fik man bekræftet, at partiet og dets leder tilsyneladende opholder sig permanent i et parallelt univers.
Højreekstrem terror er noget, vi skal være opmærksomme på. Ingen tvivl om det. Men det, vi skal prioritere, er bekæmpelsen af islamistisk terror. Det er den, der slår mennesker ihjel. Det er den, der har magtfulde bevægelser som Islamisk Stat og al Qaeda i ryggen. Det er den, der har støttestrukturer til rådighed, hvorigennem der både kan hentes råd og vink til gennemførelsen af angreb og foretages pengeoverførsler.
Og så er det beklageligvis også den, som trives i det, man under den røde terror i 1970erne på tysk kaldte »der Sympathisanten-Sumpf«. Altså den sump af sympatisører, der for eksempel dukkede talstærkt op til Omar el-Husseins begravelse i 2015.
Det Radikale Venstres forståelse af de problemer, der knytter sig til migration fra Stormellemøsten, til radikalisering og til terrorisme generelt, er simpelthen værdiløs.
At Det Radikale Venstres forståelse af alt, hvad der har med migration at gøre, er totalt værdiløs, er der intet nyt i. For det har den altid været. Men at partiet – sammen med Enhedslisten – har indflydelse på den danske regering, er dybt ubehageligt.

Den mindretalsregering, mit eget parti var medlem af, blev presset til tossede ting som at lukke Radio24syv af sit støtteparti. Det var ærgerligt, ingen tvivl om det. Men trods alt ikke farligt for landets og borgernes sikkerhed. Som at ville være at tage Det Radikale Venstre alvorligt.
Kommentar:

Enhedslisten

Det er en skidt ide at forbyde Enhedslisten, for hvor skal alle de normløse, der er ligeglade med vores land, vores værdier og som ivrigt og ustoppeligt sparker til vores ældste kulturbårne institutioner så gå hen? Der er ikke plads til flere forskruede hos de radikale, og cirkuspartiet er ved at lette som en gasballon.

Jeg forstår og har sympati med forslaget om at forbyde de rabiate, men man ændrer ikke noget ved at ødelægge et par platforme, når de troende stadig tror, hvad de tror.

Enhedslisten er ikke et demokratisk parti, de accepterer kun demokratiet
for at kunne stille op, komme ind og få indflydelse, de arbejder for den røde revolution,genindfører alt det der spillede fallit ovre øst på.
Venstrefløjen alias de autonome, håber kun på væbnet oprør på et tidspunkt mod kapitallist samfundet.

Radikale

Der er ikke grænser for hvor langt de Radikale vil gå for at beskytte fremmede udefra i forhold til den danske befolkning. Man vil redde alt og alle - men for andres penge.

Blæse være med offentlig utryghed, udplyndring og trusler mod hjemløse og helt åbenlyse brud på loven. Blæse være med stoltheden over at klare sig selv og de værdier om hårdt arbejde og den civilisation som vore forfædre og vi har brugt århundreder på at bygge denne nation på.

Ingen pris er for høj. Bare de Radikale kan sole sig i selvgodheden og den selvudnævnte titel som denne Verdens Eneste Rigtige Barmhjertige Samaritanere. Så længe det sker for andre folks penge og med evig forandring af vores kultur og erosion af vore værdier mod det endelige Radikale mål formuleret af Xenia Stampe:

Et 100% multietnisk samfund hvor alle Xenias venner kan boltre sig i mangfoldighed.

Jeg har draget den konklusion for mange år siden, at danskerne trods vores påståede "homogene" samfund, er og lever vidt forskellige fra hinanden, og derved kommer vi til vidt forskellige livserfaringer. Det lover ikke godt for fremtiden, for det "Danmark vi kender" er under fuld afvikling. Vi vokser stærkt fra hinanden.

Og hvad er der så i vejen med det, Morten Østergaard? Det er jo den form, der giver færrest konflikter og mest tryghed. Den radikale dyrkelse af mangfoldighed nærmer sig religiøst vanvid, og jo mere mangfoldighed der trækkes ned over hovedet på folk - med alt hvad dertil hører af vold, trusler og islamistiske særkrav - desto mere vil disse folk forskanse sig i enklaver, hvor andre har samme værdier og opfattelse af verden.

Hvis de Radikale vil have brune eller hvide kvoter på skolerne, så kan de starte med deres egne børn. Det er for nemt at prædike tolerance og multikultur når man selv bor inden for hegnet.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...