søndag den 22. marts 2020





Profetens Budskab

Paludan gik ud idag foran Wakf moskeen, for at gøre det han plejer, nemlig at irritere og håne muslimerne foran dem og skabe en reaktion fra dem til sidst for at udnytte det, trods at folk er optaget af coronavirussen og at der opfordres til at folk bliver hjemme.

Og som i ved, så udførte politiet vold mod vores bror, den stakkels gamle mand og tømte en flaske peberspray på hans øjne, mund og i hele ansigtet.. Det gjorde meget ondt i mit hjerte.. 💔

Det er en meget beskidt måde at udføre sit arbejde på fra politiets side af. Hvorfor skal der være civilpoliti? Hvad er formålet? Hvorfor sætter man ikke normal politi med politiuniform, som man plejer når folk demonstrere? Hvad er det man gerne vil opnå som regering, ved at gøre det på den her måde? Og hvorfor vælger man at sætte civilpoliti ved en moske, hvor sandsynligheden for at der dukker muslimer op er stor?

Er deres forventning mon ikke at der pludselig dukker en person op, som ikke ser politibeskyttelse hos paludan og smadre paludan fuldstændigt, (måske føre til drab)? For at skabe en reaktion ud af det.. og udnytte begivenheden til politikernes fordel i medierne, og lave en skræmme terror-kampagne imod muslimerne??

Meget beskidt, at politiet vælger at gå med til den her leg.
For selv broren i videoen sagde: "Hvor er politi, ring til politi." Han kunne ikke se at de var politiet. Og noget der bekræfter alt dette endnu mere, så dukker der pludselig kampklædte politi op? Det plejer der ikke. Hvad mon de ønsker der skal ske!
Det er meget grimt at politikerne vælger at bruge ressourcer på sådan en tumpe, på trods af at der i samfundet er større problemer. Der er corona virus, folk dør, samfundet er lukket ned og krisen bliver større. Det viser hvilken had der er indgruet i disse kuffars hjerter. Må deres had æde dem.
Når det er sagt..

Kære brødre og søstre.. Selve problemet ligger ikke i paludan. Han er blot en lille symptom som bliver brugt til at gøre det politikerne selv ønsker at gøre i offentligheden. Det store problem ligger i regeringen, som først og fremmest er den der tillader ham gør det han gøre og som bekæmper islam på en meget større plan end paludan..

Løsningen er derfor ikke at angribe paludan, han er blot en symptom som sagt, derfor skal vi ignorere ham, men samtidig med at vi inderst inde ikke acceptere det han gør.
En af formålene i at tillade typer som paludan svine islam og muslimerne til, med fuld beskyttelse og støtte, er at normalisere det og få muslimerne til acceptere at deres Profet og islam bliver svinet til foran dem..
Hvis muslimerne havde khilafah, så vil det ikke være khilafah der vil begrave typer som paludan, men selve den danske stat og de vil smide hele ideen om ytringsfriheden i skraldespanden, for khilafah vil aldrig acceptere at islam bliver hånet og krænket og ingen vil kunne stå foran Khilafah. Khilafah vil sætte en stopper en gang for alle. Så løsningen er at arbejde for at Khilafah kommer, så den kan beskytte islam og muslimerne.


Derfor brødre og søstre, ignorere paludan og giv ham ikke opmærksomhed, for han er ikke selve problemet! Problemet er meget større.
Vi beder Allah swt om at gør vores bror rask igen og vi beder Allah swt om at straffe islams fjender og gør helvede til deres plads, ameen.




Kommentar:




KRIGSERKLÆRING MOD DET DANSKE DEMOKRATI...

Med den holdning til det danske demokrati er der i min optik ikke så mange spørgsmål tilbage:

1. Hvordan kan man overhovedet holde ud at være i Danmark?
2. Man ønsker et kalifat så man kan "begrave" typer som Paludan.
3. Man fravælger fuldstændig bevidst en dansk samfundsorden.
4. Kan det have noget med sociale ydelser og små dumme politikere at gøre..?

Det er naivt at tro, at man som samfund kommer udenom nogensinde at tage den slags beslutninger, som gør ondt på ens drømme om universel, grænseløs frihed under ansvar. Det er en projektion at tro, at folk vil udvikle sig til ligestillede, demokrater hvis man blot giver dem uhæmmet adgang til at dyrke parallelsamfund, paralleljustits og kønssegregation.

Det er godt, at Danmark endelig engang har taget en proaktiv holdning, ikke blot snakket og tænkt, men taget en klar beslutning om, hvor vi som samfund er på på vej hen, hvad vi kan tolerere i vores samfund osv. Det er vores ret som samfund at definere dette, og det ville være en svaghed, hvis vi ud af bekvæmmelighed accepterede et rummelIghedsbegreb, som ved roden er så antidemokratisk og som underminerer borgerens udfoldelse som sådan i ekstrem grad. 

Dernæst er kan man ikke tage det for givet, at de, der rent faktisk kunne tænke sig, at indgå i en vestlig demokratisk kultur på godt og ondt, rent faktisk vil være i stand til det på grund af den udprægede sociale kontrol i de islamiske samfund.
Endvidere er den islamiske fremtrædelseform i det offentlige rum ikke aftaget siden 1982 - tværtimod er den blevet mere og mere synlig. Formentlig grundet en stedse stærkere religiøs påvirkning gennem internettet og moskéer.

Og altsammen med den danske stats og det politiske systems og institutioners velsignelse.

Og så skal man huske på at islam spiller efter andre regler, end de danske. 

Hvad enten man kan lide det eller ej.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...