torsdag den 10. juni 2021

 


KLANFAMILIE BOEDE I KÆMPEVILLA SOM KONTANT HJÆLPSMODTAGERE.

Familien siges at have samlet mindst 400.000 euro i sociale ydelser - i velfærdsmodtagerens villa beslaglagde efterforskere kontanter på 290.000 euro. Betjentene brød igennem porten til ejendommen med en polititank.




D.hans klanfamilie boede i en villa i Leverkusen, mens de ifølge politiet modtog seks-cifrede sociale ydelser. Efterforskere anslog ejendommen i Rheindorf-distriktet til at være mere end en million euro værd. Men tirsdag brød en polititank gennem porten til ejendommen, og en specialenhed sprang hoveddøren op. Fire familiemedlemmer blev arresteret.

Der var arrestordrer mod den statsløse hovedtiltalte (46), hans kone (42 / libanesere) og hans to sønner (24/28 / tysk-libanesisk). I alt omkring 600 politibetjente var involveret i aktionen i 15 NRW-byer, rapporterede NRWs indenrigsminister Herbert Reul (CDU).

Leverkusen-familien er en del af Al-Z.-klanen. 46-åringen siges at være formidler af klanen, som er en af ​​de store i Nordrhein-Westfalen. I den seneste situationsrapport er 227 mistænkte tildelt klanen og siges at være ansvarlige for 441 forbrydelser.



Efterforskerne beslaglagde kontanter og ejendom i et beløb på omkring 600.000 euro. En politiets talsmand sagde onsdag i Düsseldorf, at værdien af ​​en konfiskeret villa i Leverkusen ikke er inkluderet. I mellemtiden har familien modtaget mindst 400.000 euro i sociale ydelser.

En tilsyneladende fattig søn af familien købte huset og lejede det til sin far. Jobcentret betalte huslejen. Omstændighederne omkring finansieringen af ​​ejendommen taler for "hvidvaskning af penge i sin reneste form", sagde Thomas Jungbluth, chefefterforsker mod organiseret kriminalitet ved det statslige kriminalpolitimyndighed i Nordrhein-Westfalen. Et antal mennesker overførte store mængder penge som gaver eller lån og blev senere tilbagebetalt kontant af fremmede.



Ud over organiseret social svig er der indikationer på voldelige forbrydelser, afpresning af beskyttelsespenge og narkotikakriminalitet, sagde en efterforsker. To levende pistoler og en Kalashnikov-maskinpistol AK 47 med en låst tønde blev opdaget. Derudover blev der sikret 19 tomme testresultater til koronatest.


46-åringen er "en af ​​de absolutte topfolk i klanforbrydelse i Nordrhein-Westfalen," sagde Reul. ”Vi arresterede ham ikke kun, men også tog ham hjem fra ham. I dag er dette et slag mod den første liga af klanforbrydelse. ”Villaen overføres nu til staten i grundbogen. Der blev også beslaglagt biler og et armbåndsur på € 30.000.

"Trænger dybere ind i kriminel sump"

Ministeren sagde, at det var en stor dag i kampen mod klankriminalitet. ”Med hver mission trænger vi dybere ind i den kriminelle sump og i klanernes skyggefulde verden.” Selv NRW-premierminister Armin Laschet (CDU) talte op og takkede efterforskerne.



Missionen i Leverkusen og 14 andre byer i Nordrhein-Westfalen er relateret til efterforskning foretaget af de offentlige anklagere i Düsseldorf og Duisburg. I Düsseldorf har efterforskning af socialt svig og hvidvaskning af penge været i gang i næsten to år og i Duisburg på grund af skattesag.

Fordi de mistænkte blev klassificeret som farlige og bevæbnede, blev specialstyrker indsat. I alt 31 ejendomme i Rheinland, Bergisches Land og Ruhr-området blev undersøgt: huse, lejligheder, kontorer og butikker.

 

https://www.welt.de/vermischtes/article231682183/Razzien-in-NRW-Clan-Familie-residierte-als-Sozialhilfeempfaenger-in-Villa.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...