søndag den 4. september 2022

 


BALLADE I PRESSELOGEN….



I går kunne Ekstra Bladet’s ansvarshavende chefredaktør Knud Brix fortælle, at avisen havde ansat to nye chefredaktører. Ud over Anders Borup er der tale om  Asger Juhl, der lader Islam redigere de medier, han arbejder for. Noget du kan læse mere om her.

I forbindelse med udnævnelsen af de to nye chefredaktører har Asger Juhl udtalt til sin nye arbejdsplads, at Ekstra Bladet skal afsløre de ting som magthaverne ikke vil have frem. Ganske rigtigt siger han også, at hvis ikke det var for den frie presse, og domstolene, så ville dem der har magten, misbruge den.

Men i hans udtalelse kom også et citat, som nu har fået socialdemokratiske partisoldater, som erhvervsminister Simon Kollerup og skatteminister Jeppe Bruus, til at angribe pressen. Altså samme Jeppe Bruus som mener, at regeringens magtmisbrug er helt normal.

”Inde i bøtten på Mette Frederiksen er jo ikke nogen ting, som er anderledes inde i bøtten på en diktator i Nicaragua eller Congo”

Asger Juhl, chefredaktør Ekstra Bladet

Asger Juhl havde nemlig den frækhed at beskrive, at indersiden af Mette Frederiksen hovede ikke er anderledes end indersiden af en diktators. Med det mente han, at alle magthavere vil begynde at misbruge deres magt, hvis de ikke bliver holdt i skak. Noget man kan overføre til Mette Frederiksen, hvis man ser på virkeligheden under hendes regeringstid.

De Socialdemokratiske partisoldater gik straks til angreb, manipulerede med chefredaktørens udtalelse, tog den ud af kontekst, og skamklippede interviewet. Det er den måde Socialdemokratiet reagerer på, når de bliver stillet til ansvar, når de bliver set bare en smule efter i sømmene.



Men er der noget om snakken, når chefredaktør Asger Juhl fra Ekstra Bladet bruger ordet diktator i samme sætning som Mette Frederiksen? Vi har set nærmere på, hvad der definerer en diktatur og sammenlignet med statsministerens måde at lede Danmark på.

Lovbrud

Lad os starte med det helt åbenlyse, når man skal se på, om Mette Frederiksen, Socialdemokratiet og regeringen har diktatoriske træk. Er respekten for retsstaten, eller mangel på samme, til stede?

Man skal være socialdemokratisk partisoldat, eller medlem af et af regeringens støttepartier, for at kunne benægte, at regeringen har begået grundlovsbrud i forbindelse med nedslagtningen af det danske minkerhverv.

"Statsministeriet har handlet meget kritisabelt i forløbet, som førte til den grove vildledning af minkavlere og offentlighed og den klart ulovlige instruks til myndigheder i forbindelse med pressemødet den 4. november"

Minkkommissionen

Minkkommissionen var ganske tydelig i deres konklusion. Mette Frederiksen og hendes ministre har begået grundlovsbrud, har vildledt offentligheden og udstukket en ulovlig instruks. En ulovlig instruks som regeringen brugte militæret til at udføre. Mere om det senere.

Mette Frederiksen og regering fortsatte endda med lovbruddet, efter at det blev offentlig kendt, at der ikke var lovhjemmel til at nedslagte minkerhvervet.

Beviser

En diktator har ikke den store respekt for hverken retsstat eller demokrati og vil derfor stort set gøre som det passer vedkommende. Og en fornuftig diktator vil selvfølgelig sørge for at dække sporene efter sig, slette de mange beviser.



I forbindelse med minkskandalen så vi flere gange, hvordan Mette Frederiksen og hendes kumpaner, som statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen, forsøgte at forhindre minkkommisionen i at udføre deres arbejde.

Beviser i form af blandt andet sms’er forsvandt pludselig sporløs. Det skete sjovt nok efter, at journalister havde bedt om aktindsigt. Og da myndighederne skulle undersøge, om det var muligt at genskabe beviserne, kom resultatet først EFTER et valg. Noget der selvfølgelig var styret fra regeringens side.

Militær

Hvad der også kendetegner en diktator er, at vedkommende bruger sit lands militær og politi til at gennemtrumfe diktatorens ønsker og krav. Noget statsminister Mette Frederiksen og hendes regering også har benyttet sig af i løbet af de små 3 år, Socialdemokratiet har haft magten.

I en video fra starten af minkskandalen kan man se chefen for hæren, Generalmajor Michael Anker Lollesgaard, rose de involverede militær folk for deres indsats i nedslagtningen af millioner af mink og minkavlernes livsværk.

Hvad der er værd at bemærke er, at videoen er fra den 11. november 2020, altså flere dage efter, at det blev konstateret, at der var tale om grundlovsbrud.

Og så har regeringen heller ingen problemer med ulovligt at bruge forsvarets udstyr til at tilfredsstille deres egne personlige behov. Bare spørg Trine Bramsen.

Løgne

En diktator har det også meget svært med sandheden. For man kan jo ikke fortælle befolkningen, hvad der virkelig sker inden bag murerne, hvis det drejer sig om ulovligheder på stribe.  Mette Frederiksen og kumpaner har taget Socialdemokratiets eget begreb nødløgne til et helt nyt niveau.

Mette Frederiksen selv er flere gange blevet afsløret i at lyve over for befolkningen og ikke mindst folketinget. En uvildig udredning fastslog for eksempel, at statsministeren løj over for danskerne og Folketinget, da hun påstod, at myndighederne anbefalede covid-19 nedlukningen i foråret 2020.

Og senest har fødevareminister Rasmus Prehn løjet om hans i forvejen ulovlige misbrug af skatteydernes penge. Mere om det senere.

Faktisk kunne vi fortsætte med at opremse den ene løgn efter den anden. Men det er pladsen ikke lige til i dag. Men en hurtig Google søgning vil hurtigt kunne fremvise flere eksempler.

Trusler

En diktator holder sig ikke tilbage, når det gælder intimidering af sine undersåtter og politiske modstandere. Hvis nogen har den frækhed, at modsige diktatoren, så kan man være sikker på, at det får konsekvenser.

Og heller ikke på dette punkt holder Mette Frederiksen og Socialdemokratiet sig tilbage. Topfolk i Socialdemokratiet har flere gange lagt pres på og truet kritikere af partiets eller regeringens politik.

Berlingske har kunne dokumentere flere tilfælde, hvor Mette Frederiksen og Socialdemokratiet, både før og efter folketingsvalget, har forsøgt at påvirke eksperter og organisationer. Udelukkende fordi de talte imod regeringens politik.

Regeringen og socialdemokratiet har under Mette Frederiksen’s ledelse kørt med den diktatoriske tilgang ‘enten er I med os eller også er I imod folkesundheden, reststaten og demokratiet’.

Svindel

En diktator og hans / hendes nærmeste tilhængere har det også med at benytte befolkningens midler til at betale for eget forbrug, i strid med lovgivningen. Noget denne regering beviseligt tydeligvis ikke har de store problemer med.



Seneste sag fra regeringen, når det gælder misbrug af skattemidler, er fødevareminister Rasmus Prehn’s misbrug af det kreditkort, som han har fået udleveret som minister.

Rasmus Prehn har i strid med lovgivningen brugt statens kreditkort til at betale for eget forbrug og betale for intime middage med kvindelige journalister.

Slipper for straf

Og sådan kunne vi have fortsat listen med beviser på, at Mette Frederiksen og hendes kumpaner dufter lidt, nogen vil sige meget, af diktatoriske træk. Ser man på ordbogens definition af begrebet diktator blever det endda endnu mere tydeligt:

”person som til stadighed egenrådigt tvinger sin egen vilje igennem”

Ordbogens definition af diktator

Gennem snart lidt over 3 år har Mette Frederiksen dokumenteret, at det er hendes holdning, og den er ikke til diskussion, der gælder. Fra starten af sørgede Mette Frederiksen for at samle mere magt omkring statsministeriet. Noget der blandt andet gav bagslag i forbindelse med minkskandalen.

Men trods de mange løgne, trusler, lovbrud og svindel, så sidder regeringen stadig, så er Mette Frederiksen stadig statsminister. Og det er faktiske det sidste punkt på vores liste over beviser på diktatoriske træk.

For en diktator kan ikke blive siddende med mindre nogen holder hånden over vedkommende. Og her har Mette Frederiksen været ganske heldig med sine støttepartier. For Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten har stort set accepteret alt, hvad Mette Frederiksen og kumpaner har rørt ved. Også selv om loven er blevet overtrådt.

Mette Frederiksen held har været, at hendes støttepartier er mere interesseret i mulige ministerbiler end grundloven, retsstaten og demokratiet.

 

 

Kilde:

https://danmarksfremtid.dk/nyhed/diktatoren-mette-frederiksen/

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...