tirsdag den 29. juni 2021

 


Mikael Jalving

HER AFSLØRES 32 KLIMAMYTER, MEDENS MEDIER, POLITIKERE OG ORGANISATIONER VENDER BLIKKET BORT..

Ingen, der er noget ved musikken, skal nyde noget af at udfordre den gravkammeragtige konsensus om Jordens snarlige undergang.



Klimadebatten er forbi, alle er enige. Jorden går under, førend vi ved det. Altså, hvis ikke FN, EU eller en kommunistisk verdensregering redder os i allersidste øjeblik, sådan som der fantaseres om på verdensmålskonferencer samt førende vin-, sushi- og kaffebarer i de vestlige storbyer.

 

Samtidig ignoreres det, at kineserne, inderne og oliestaterne har friløb og pumper CO2 ud i atmosfæren, mens afrikanerne bliver flere og flere og drømmer om at emigrere til Europa eller opnå samme forbrugsgoder som os. Vesten bærer skylden. 

Resten tæller ikke med, og klimadebatten er slut.

 

Med hensyn til ​klodens fremtid har vi allerede skrevet nekrologen, ringet til præsten og kontaktet bedemanden. Nu forestår kun begravelsen. Lad os i stedet undersøge fakta, lytte til kritiske stemmer – og tage debatten derfra.

Katastrofisterne vandt.

 

Der findes dog enkelte undtagelser. Hist og her høres der stemmer, der forsøger at råbe masserne og deres medier op; det går bare ikke så godt.

 

Jeg har tidligere nævnt geolog Johannes Krüger, professor emeritus ved Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet, der for fem år siden udgav en alternativ skildring af klodens geologiske klimaspor, som i modsætning til teorien om drivhusgassernes omnipotens går millioner af år tilbage og fortæller en noget anden historie end den, du hører i tv.

 

Krügers konklusion er, at solstråler, atmosfæren og oceaner betyder langt, langt mere end drivhusgasser.

 

Nu er denne irriterende spielverderber så tilbage med en ny bog, skrevet til en bredere offentlighed, men modtages af rungende tavshed. Det har tilsyneladende ikke engang været muligt at udsende bogen på et anerkendt forlag.

 


Men i ”32 myter om klimaet du ikke skal hoppe på” (udgivet via Saxo Publish) folder geologen et materiale ud, som åbenbart er tys-tys.

 

Jeg skal ikke kunne afgøre, hvorvidt alle de benævnte myter om den globale opvarmning, dens konsekvenser og FN’s klimapanel, IPCC, vitterlig er myter, men de lader til at stå i kø i Krügers saglige fremstilling, og det stof, jeg har kunnet fordøje, virker overbevisende. Nu må andre, mere skolede naturvidenskabsfolk læse med – men se, om de gør det.

Det gør de næppe. Som filosoffen Brian Degn Mårtensson har peget på i en glimrende kronik i JP for nylig, hjælper vi imidlertid ikke klodens tilstand ved hjælp af politisk korrekthed. I stedet er der snarere brug for noget så kedeligt som fysik, kemi og teknologiske landvindinger, dvs. det handler om at forstå naturens processer mest indgående – og så indrette os derefter.

 

Nogenlunde samme budskab kommer fra den amerikanske professor i teoretisk fysik Steven Koonin, der blev interviewet til Weekendavisen i sidste uge, i anledning af sin nye fagbog om hvad klimavidenskaben – der stadig er en meget ung videnskabelig disciplin – kan lære os – og hvad den ikke kan lære os.

 

Særligt det sidste må få os til at tvivle bare en smule på dommedag og indse, at klimaforandringerne er drevet af mere og andet end menneskelig aktivitet. Han peger også på, at selv om temperaturen er steget med lidt under én grad i det forløbne århundrede, har det faktisk været en fordel for verden.

Selv om de fleste kulturer har en forkærlighed for konsensus, har enigheden på klimaområdet vist sig at have uheldige konsekvenser.

 

En af dem er det politiske narrespil, hvormed »politikerne opstiller alle mulige mål og ignorerer de tekniske og økonomiske realiteter« og »vil være stoppet som politikere, når målene viser sig uopnåelige«.

 

Videnskabsfolk som Krüger, Mårtensson og Koonin er enlige svaler. Men de fortæller os noget om, hvad en alt for tyk og blind politisk konsensus gør ved vores kollektive dømmekraft. For når en civilisation krakelerer, sådan som den vestlige synes at gøre, skal forklaringen ikke findes i krig eller sygdom.

 

Det farligste, der rammer en civilisation i krise, er håbløsheden, og det er netop den, der har ramt os i klimaspørgsmålet, hvor alting er kommet til at handle om at udstille den rette bevidsthed og ”gøre noget” i en vis fart.

 

Det er lige så panisk som håbløst.

 

Med hensyn til klodens fremtid har vi allerede skrevet nekrologen, ringet til præsten og kontaktet bedemanden. Nu forestår kun begravelsen. Lad os i stedet undersøge fakta, lytte til kritiske stemmer – og tage debatten der fra.

 

Mit konservative gæt er, at kloden nok skal klare den. Hvad angår menneskeheden, er jeg derimod noget mere skeptisk.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE13084766/her-afsloeres-32-klimamyter-mens-medier-politikere-og-organisationer-vender-blikket-bort/

 


onsdag den 16. juni 2021

 


VENSTREFLØJENS VIL INTEGRERE SYRERE: ”FÆRRE END HVER FEMTE SYRISKE KVINDE – 17,8 % ER I ARBEJDE..







“Flygtninge skal ikke sendes hjem… Heller ikke, hvis der bliver fred i deres hjemland.”, skriver Michala Clante Bendixen fra Refugees Welcome på Facebook. Hun ved ganske udmærket at syriske flygtninge ikke bliver en ‘langtidsinvestering for Danmark’, og man må huske på, at hun under den syriske invasion i 2015 ville have ’sagsbehandlingen ud af nationalstaterne’, væk fra Folketinget, da det var ikke var noget danskerne skulle bestemme. Det er ikke bare ord. Før det var hun talsmand for (illegale) ‘Flygtninge under Jorden’.

BT skriver, at ’syriske indvandrere’ topper listen over sigtelser og domme for voldtægt, men mere interessant er sådan set de nye tal fra Rasmus Bryggers’ såkaldte ‘Danmarks Videnscenter for Integration’ omtalt af Berlingske – Sådan går det syriske flygtninge på arbejdsmarkedet – de har ‘klaret sig næstdårligst af de nytilkomne’.

De blev omtalt som en gruppe veluddannede flygtninge, der var kommet til Danmark, og dermed med gode muligheder for en vellykket integration. Knap fem og et halvt år… tegner der sig et andet billede af de syriske flygtninge, når man ser på beskæftigelsen. 



I 2015 ankom flere end 21.000 asylansøgere til Danmark, og sammenligner man andelene af flygtninge og indvandrere, som siden er kommet i beskæftigelse, overgås syrerne af de fleste andre nationaliteter, fremgår det af analysen.

Ifølge analysen var 39,4 procent af de syriske flygtninge og indvandrere, der ankom i 2015, i job ved udgangen af 2020. Dermed ligger syrerne markant under andre nationaliteter som afghanere, iranere og eritreere, som ankom til Danmark samme år.

Kun gruppen af statsløse palæstinensere har opnået en lavere beskæftigelsesfrekvens, lyder det. Blandt syriske mænd er godt halvdelen – 53,7 procent – kommet i beskæftigelse, mens færre end hver femte syriske kvinde – 17,8 procent – er i arbejde.

http://www.uriasposten.net/archives/118391




Mustafa Musse Sayegh, FRA FORENINGEN ”Frafalden”, skriver således:

 

"Efterkommere af indvandrere fra muslimske lande ligner i høj grad andre danskere"

Sådan lyder overskriften, på en ny analyse fra Kraka. ( Link i første kommentar) Denne analyse, deles med begejstring og high fives, af de sædvanlige, som mener det er belæg for god integration.

Sikandar Siddique Zenia Stampe Rosa Lund og Pia Olsen Dyhr m.f

De lave forventningers racisme. Det er hvad det er.

Analysen tager primært udgangspunkt i de klassiske parametre for god integration.

Tale dansk, arbejde og uddannelse. I ved, lidt ligesom hizbut tahrir gør, eller terroristen Omar el Hussein, som dræbte mennesker ved Krudttønden.

Sikandar, bruger hele året på at fortælle os, at muslimer behandles som "andenrangsborgere" og at der er "statsracisme" - men samme tid viser denne nye undersøgelse jo, at man sagtens kan tage uddannelse, og finde arbejde, selvom man er muslim... Tja.

Zenia Stampe, har stadig blokkert mig, så hende vil jeg slet ikke bruge tid på.

Rosa Lund mener vi skal kigge på det der virker. Men hvad virker Rosa ? Er man virkelig integreret, blot man kan sige rødgrød med fløde, og varetage et arbejde? Forventer du virkelig ikke mere af tilkomne muslimer?

Pia Olsen Dyhr, skriver at det "også er vigtigt at tale om de positive ting ved indvandring"

Ja, hvornår har du nogensinde forholdt dig oprigtig til de negative? Og kan de positive opveje de negative ? -

Ali har et arbejde. Kontra Ali voldtager, overfalder, undertrykker, bedrager, sender datter på genopdragelsesrejse, vægter Koranen over grundloven eller ønsker at indskrænke ytringsfrihed ?

Det er simpelthen så forudsigeligt, at disse musketerer, griber efter et hvert halmstrå de kan få fat i, for at fastholde deres narrativ. Men i bund og grund er det de lave forventningers racisme.

Jeg får tit ørene tudet fulde af, at jeg ikke kan sige noget godt om islam, og dermed også muslimer ( fordi islam hjernevasker folk)

Det vil jeg da lige gøre noget ved..

Tillykke

til jer. Muslimer skulle have en medalje. Flot at i kan tage på arbejde, og sige rødgrød med fløde. I er dygtige. Hvor er i bare gode. Hjerte smiley og omsorg. Og hvor taler i bare godt dansk, det er praktisk når man bor i Danmark, kan jeg forestille mig. Og tænk at i faktisk næsten ligner os andre på arbejdsmarkedet, så er i jo næsten gode nok.

PS.

Husk at stemme på lige netop mig. 😁

Mvh, Mustafa, en glad exmuslim, som ikke ønsker offerrollen. ❤️

https://www.facebook.com/MusseFan

ROSA LUND, HJERTENS GOD POLITIKER, DER I AL SIN GODHED BRUGER HVER ENESTE DAG PÅ AT UDSKAMME ETNISK DANSKERE, UDELUKKENDE FOR AT PLEASE SIT NYE VÆLGERSEGMENT.



Det er nogle dage siden jeg fik denne her besked.

 

Jeg får også rigtig mange hadefulde beskeder i kommentarsporet på min opslag.

 

Jeg er ved at have udviklet en form for teflon. De fleste kommentarere preller af.

Men jeg er nysgerrig - til jer der skriver alle de trusler og alt det had:

 

Hvad er det i regner med at få ud af det?

 

At jeg skal stoppe med at lave politik?

 

At true mig til tavshed?

 

Jeg har moderation på min side, men jeg håber Der snart er flertal for at tage ansvar for den debat (eller mangel på samme) der foregår på facebook.

 

Indtil det sker vil jeg faktisk gerne vide hvad f**** i regner med at få ud af jeres hadefulde beskeder

KOMMENTAR:



Dette opslag fra Rosa Lund fik hele hendes Facebook side til at eksplodere, kritikken haglede i en fuldstændig uset gra ned over denne bund naive politiker, men ikke mindst over en direkte landsskadelig politiker.

 

Min gode Facebook veinde – PIA ODGAARD – serverede denne svada for Rosa Lund, men på trods af det direkte sprog, er jeg bange for at beskeden ikke bliver opfattet.

 

Pia Odgaards opslag :

Jeg tror måske de fleste har et behov for at tilkendegive deres mishag.

 

Og den mishag kommer bestemt ikke ud af den blå luft!

Du, din partiformand og dine partiveninder er noget af det mest danskfjendske vi har i dansk politik, og det har rigtig mange danskere absolut fået nok af nu!

 

Du selv er - om nogen - noget af det mest provokerende i hele din attitude, i stort set enhver henseende.

 

Jeg mener ganske enkelt, at du og dine partifæller er decideret skadelige for Danmarks fremtid.

 

Hvad pokker er det der gør, at I er fuldstændig blottet for at se, at jeres betingelsesløse og hamrende naive begejstring for den muslimske invasion, allerede HAR forandret og skadet det danske samfund i en særdeles ustabil retning, og uden tvivl vil bringe endnu større/mere ustabilitet hertil.

 

I er da for pokker, uanset partifarve/bogstav - What ever - ALLESAMMEN FORPLIGTET TIL AT TAGE VARE PÅ DANMARK OG DET DANSKE SAMFUND, før noget som helst andet!

 

Men ikke desto mindre svigter I i uhyggelig grad begge dele.

 

Tænker I overhovedet ikke, de konsekvenser jeres politik vil få på sigt for vores - alles - efterkommere?

 

Ikke desto mindre, kan I overhovedet ikke få nok.

 

I Er fuldstændig blottet for de skader I med jeres udlændingepolitiske holdninger forvolder det danske samfund, og tror naivt at I kan dække alle jeres fejldispositioner ind under begrebet humanisme!

 

I lever i en naiv og hamrende manipuleret verden om, at begrebet humanisme er betinget af både multikultur og mangfoldighed - uden erkendelsen af de ufatteligt mange skyggesider vi danskere må leve med grundet denne håbløs naive opfattelse!

 

I er konstant fremme i skoene, når det kommer til racisme og hadforbrydelser… men selvfølgelig indforstået, at dette KUN forekommer overfor herboende fremmede.

 

Uden den mindste erkendelse eller reaktion af de uhyggelige - omtrent daglige - dominansvoldelige overfald, der sker helt umotiveret imod danskere i alle aldre, lige fra børn og helt op til ældre forsvarsløse mennesker. Her er I til gengæld fuldstændig passive, tavse og uinteresseret i enhver form for reaktion.

 

Fatter I ikke snart, at I er ved at splitte det danske samfund fuldstændigt ad?




lørdag den 12. juni 2021

 

Marie Høgh

LEGER LIGE BØRN OGSÅ BEDST, HVIS DE IKKE SELV MÅ BESTEMME..

Staten forgriber sig på borgernes initiativ og civilsamfundets frihed, når man vil fordele elever på gymnasier efter forældres indkomst.

 


Dengang for små 20 år siden skænkede man ikke for alvor klimaet en tanke, og Greta Thunberg var blot et vuggebarn – ellers havde klimaaktivismen sikkert sat dagsordenen på Rosborg Gymnasium, hvor flipperne gik. Drenge med langt hår og dreadlocks, piger i storblomstrede, omsyede genbrugskjoler og en fælles ideologisk drøm om mangfoldighed og harmoni, fri hash og fred i verden.

Der var lidt mere guitar og lejrbål end på Rødkilde (dengang) Amtsgymnasium ved den stille fjord og bløde bøgeskov, hvor borgerskabets børn, velhaverbørnene i Dieselbukser (og fars bil i skole) fra Bredballe og så alle os, der kom ude fra landet, gik. 

Her kunne man tilmed tage en klassisksproglig studentereksamen og sejle i kajak på fjorden i idrætstimerne. To gymnasier, to kulturer og værdigrundlag, der kaldte på hvert deres segment af unge i Vejle og opland, to forskellige udbud af fag og studieretninger.

Nu vil staten i klassisk småkommunistisk ånd med en klasseren fordelingsnøgle skabe de lige børn.

”Det bedste valg” – står der på Rødkilde Gymnasiums hjemmeside. Ja, jeg var i hvert fald lykkelig for valget dengang. Men nu er det snart slut med valget, det frie valg, hvis det står til regeringen, støttepartierne, Alternativet og de skindborgerlige venner Kristendemokraterne og Dansk Folkeparti.

Lige børn leger bedst. Sådan er det, hvad enten man er borgerskabsbarn, arbejderbarn eller ghettobarn.

Men nu vil staten i klassisk småkommunistisk ånd med en klasseren fordelingsnøgle skabe de lige børn: Omkring Aarhus, Odense og København skal elever fremover fordeles på gymnasierne ud fra forældrenes indkomst. 

Ventelisterne til populære gymnasier forsvinder, og der sættes et loft over elevtallet på private gymnasier i zonerne. Læs det igen: private gymnasier.

Staten forgriber sig på borgernes initiativ, civilsamfundets frihed og hjerteblod. Aftalen skal afhjælpe gymnasier med dalende elevtal i landdistrikterne og forhindre større grupperinger af unge med anden etnisk baggrund – altså forhindre det, vi i folkemunde kalder indvandrergymnasier med bederum, social kontrol og andre mangfoldige mellemøstlige lyksaligheder.

Og det er selvfølgelig grunden til, at DF tilslutter sig aftalen, for i kampen mod islamiseringen gælder alle magtmidler, om de så er aldrig så betonsocialistiske – og så om deres sidste troværdighed som borgerligt parti ryger i svinget sammen med etnisk danske unges frihed. 

Hvis det så bare virkede. Men det er, som om selv DF har brugt de dyrekøbte lærepenge fra 30 års fejlslagen integration, som det postkristne humanistiske blændværk om menneskets væsen har skaffet os på halsen.

For integrationsproblemet forsvinder ikke, fordi det bliver smurt ud i et tyndere lag, tvangsflytning af mennesker flytter ikke nedarvede tankesæt, nedbrudt beton i en ghetto bryder ikke kulturelle, religiøse, eksistentielle og åndelige barrierer mellem folk ned.

Assimilation er et hjerteforhold – noget, der kun kan ske i frihed båret af en oprigtig vilje til at være en del af et folk, tilhøre et land, en kultur, et fællesskab.

På integrationsområdet får vi altså intet ud af det. Intet. Tilbage står vi med velfungerende, populære gymnasier, der hurtigt bliver ødelagt; unge, der ikke får opfyldt deres ønske om gymnasie og studieretning, men til gengæld har fået en times transport til deres uddannelsesinstitution langt væk fra deres nærmiljø og venner, med hvem de deler værdier, fritid, øller, tanker og unge skrøbelige liv.

Hvis de længtes efter mangfoldighed, havde de nok selv opsøgt det. Men hvor blev hun af hende børnenes statsminister? Børnene er blevet unge – og deres trivsel og fremtid er på spil. Og det kan gå rigtig galt.

 

Kommentar:

Både Helle Thorning og Mette Frederiksen havde begge undskyldninger for at flytte deres børn væk fra problemerne.


Hykleri af værste skuffe.


De siger noget om de vælgere som støtter venstrefløjen. Suk.

Afsindigheden stiger. Men så længe vælgerne vælger de samme partier, ændres der ikke noget.
Men jeg har et andet forslag: Alt for mange ministre klumper sig sammen omkring København.


Det er jo ganske urimeligt. På den måde lærer de jo aldrig den jævne befolkning at kende. Så:


- Statsministeren skal bosætte sig i Skjern
- Undervisningsministeren i Thyborøn
- Boligministeren i Lohals
- Udenrigsministeren i Sønderborg
- Integrationsministeren kan passende finde en bolig i Bagenkop


...og så fremdeles. I alle disse lokaliteter bor der alt for få ministre, og hvorfor skal ministre egentlig bare sådan uden videre have lov at bestemme, hvor de vil bo?

Det er så sandt som det er skrevet. Politikerne virker temmelig desperate. De tror stadig på at de ved tvangsforanstaltninger kan gennemtrumfe en eller anden form for fælles "mangfoldighedskultur".

Det tidspunkt hvor indvandrerne kunne assimileres i den danske kultur er for længst passeret. Dertil er de nu alt for mange. De vil kunne videreføre deres forfædres kultur uændret i deres egne enklaver, uden ret meget kontakt til det omgivende "gammeldanske" samfund, bortset fra den økonomiske livline.

Det der vil ske i de tvangsblandede gymnasier, er blot at eleverne vil splitte op i to adskilte grupper der lever hver deres liv. Politikerne har haft magt til at ødelægge landet, men deres magt rækker ikke til at tvinge kulturerne til at elske hinanden.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mariehoegh/ECE13051114/leger-lige-boern-ogsaa-bedst-hvis-de-ikke-selv-maa-bestemme/


torsdag den 10. juni 2021

 


KLANFAMILIE BOEDE I KÆMPEVILLA SOM KONTANT HJÆLPSMODTAGERE.

Familien siges at have samlet mindst 400.000 euro i sociale ydelser - i velfærdsmodtagerens villa beslaglagde efterforskere kontanter på 290.000 euro. Betjentene brød igennem porten til ejendommen med en polititank.




D.hans klanfamilie boede i en villa i Leverkusen, mens de ifølge politiet modtog seks-cifrede sociale ydelser. Efterforskere anslog ejendommen i Rheindorf-distriktet til at være mere end en million euro værd. Men tirsdag brød en polititank gennem porten til ejendommen, og en specialenhed sprang hoveddøren op. Fire familiemedlemmer blev arresteret.

Der var arrestordrer mod den statsløse hovedtiltalte (46), hans kone (42 / libanesere) og hans to sønner (24/28 / tysk-libanesisk). I alt omkring 600 politibetjente var involveret i aktionen i 15 NRW-byer, rapporterede NRWs indenrigsminister Herbert Reul (CDU).

Leverkusen-familien er en del af Al-Z.-klanen. 46-åringen siges at være formidler af klanen, som er en af ​​de store i Nordrhein-Westfalen. I den seneste situationsrapport er 227 mistænkte tildelt klanen og siges at være ansvarlige for 441 forbrydelser.



Efterforskerne beslaglagde kontanter og ejendom i et beløb på omkring 600.000 euro. En politiets talsmand sagde onsdag i Düsseldorf, at værdien af ​​en konfiskeret villa i Leverkusen ikke er inkluderet. I mellemtiden har familien modtaget mindst 400.000 euro i sociale ydelser.

En tilsyneladende fattig søn af familien købte huset og lejede det til sin far. Jobcentret betalte huslejen. Omstændighederne omkring finansieringen af ​​ejendommen taler for "hvidvaskning af penge i sin reneste form", sagde Thomas Jungbluth, chefefterforsker mod organiseret kriminalitet ved det statslige kriminalpolitimyndighed i Nordrhein-Westfalen. Et antal mennesker overførte store mængder penge som gaver eller lån og blev senere tilbagebetalt kontant af fremmede.



Ud over organiseret social svig er der indikationer på voldelige forbrydelser, afpresning af beskyttelsespenge og narkotikakriminalitet, sagde en efterforsker. To levende pistoler og en Kalashnikov-maskinpistol AK 47 med en låst tønde blev opdaget. Derudover blev der sikret 19 tomme testresultater til koronatest.


46-åringen er "en af ​​de absolutte topfolk i klanforbrydelse i Nordrhein-Westfalen," sagde Reul. ”Vi arresterede ham ikke kun, men også tog ham hjem fra ham. I dag er dette et slag mod den første liga af klanforbrydelse. ”Villaen overføres nu til staten i grundbogen. Der blev også beslaglagt biler og et armbåndsur på € 30.000.

"Trænger dybere ind i kriminel sump"

Ministeren sagde, at det var en stor dag i kampen mod klankriminalitet. ”Med hver mission trænger vi dybere ind i den kriminelle sump og i klanernes skyggefulde verden.” Selv NRW-premierminister Armin Laschet (CDU) talte op og takkede efterforskerne.



Missionen i Leverkusen og 14 andre byer i Nordrhein-Westfalen er relateret til efterforskning foretaget af de offentlige anklagere i Düsseldorf og Duisburg. I Düsseldorf har efterforskning af socialt svig og hvidvaskning af penge været i gang i næsten to år og i Duisburg på grund af skattesag.

Fordi de mistænkte blev klassificeret som farlige og bevæbnede, blev specialstyrker indsat. I alt 31 ejendomme i Rheinland, Bergisches Land og Ruhr-området blev undersøgt: huse, lejligheder, kontorer og butikker.

 

https://www.welt.de/vermischtes/article231682183/Razzien-in-NRW-Clan-Familie-residierte-als-Sozialhilfeempfaenger-in-Villa.html


søndag den 6. juni 2021

 

Mikael Jalving

FOLKEOPLYSNING FOR VENSTREFLØJEN: MÅ JEG FORESLÅ AT STARTE FORFRA – MED EN RUSSER ?



Hvad kan den 200-årige russiske forfatter Dostojevskij lære Pernille Skipper, Zenia Stampe, Sikandar Siddique og Carolina M. Maier? En hel del. Ikke mindst om dem selv.

I den forløbne uge udspandt der sig endnu en debat om udlændingespørgsmålet i DR’s ”P1 Debat”.

 

Denne gang mellem bl.a. Pernille Skipper (EL), Zenia Stampe (R), Sikandar Siddique fra Frie Grønne, Pia Kjærsgaard (DF) og Rasmus Stoklund (S). Vist var der et par aktuelle indslag, men holmgangen blev som så mange andre en reprise af debatten i 90’erne og 00’erne.

 

Dvs. en debat om tonen og den påståede racisme i det danske samfund. Ligesom i klummen af det tidligere folketingsmedlem for Alternativet Carolina M. Maier her i avisen 4/6.

 

Må jeg foreslå at starte på en frisk. Med en russer.

 

Der blev født for præcis 200 år siden. Fjodor til fornavn, Dostojevskij til efternavn, forfatter til en hel stribe berømte romaner om menneskesjælens vidder og dybder, en antropologisk ekspert i den menneskelige hang til selvforblindelse.

 

Hvad kan han lære os – og særligt den danske venstrefløj i dag? En hel del. Men vi må først omkring en schweizer ved navn Eduard Thurneysen, der var præst, før han blev professor i praktisk teologi ved universitetet i Basel og i 1921 udgav en lille ekstatisk bog om netop Dostojevskij, der udkommer på dansk i næste uge på forlaget Multivers med et glimrende efterskrift. Det er folkeoplysning for venstrefløjen.

 

Venstrefløjen har så at sige tanket op på blåt blod og hængt kors, bånd og stjerner på hinanden i den veltilpasse tro at have privilegeret adgang til sandheden. Derfor sker der i udlændingespørgsmålet altid det, at venstrefløjspolitikere belærer alle andre om, hvor grimt de tænker, tror og taler om de fremmede.

Jeg havde egentlig gemt den bog til ferien, men var så letsindig at begynde. Bogen forsøger at besvare Dostojevskijs spørgsmål om, hvad et menneske egentlig er. Det gør den ved at undersøge hovedpersonerne i hans værker med sideblik på samtidens idédebat. Det hele er skrevet i et akut toneleje, som lader forstå, at der virkelig er noget på spil. Der er der også:

 

Verdenskrigen har gjort tilværelsen tvivlsom og tragisk. Hvad den tidlige kristendom forstod, blev fortrængt i kirken og siden blodigt bevist i skyttegravene: Paradis findes ikke på jorden.

 

»I bliver som Gud og kan kende godt og ondt«, siger slangen lokkende til kvinden i Første Mosebog. Men som både russeren og schweizeren lader forstå, er mennesket kun lidt af en gud og meget af en djævel, f.eks. når det gælder krig, erotik og MeToo.

Vores civilisation, teknik og politik er kun tynd fernis. Når splid og strid opstår, rammes selv de bedste familier og de fremmeste samfund, der hævdes at hvile sikkert på demokrati, menneskerettigheder og velfærdsstat. Mennesket bliver et vilddyr, hvis det belejres, udnyttes eller trues nok og vil til sidst forsvare sit eget med magt.

Det er der, venstrefløjen er gået fejl. Den tager fejl af det konkrete, empiriske menneske, som er en broget skabning med et stort hjerte og en kniv i støvleskaftet.

 

Ligesom forne tiders aristokrati ser venstrefløjen op mod himlen, men ned på folket, i dette tilfælde de ordinære danskere. Venstrefløjen har så at sige tanket op på blåt blod og hængt kors, bånd og stjerner på hinanden i den veltilpasse tro at have privilegeret adgang til sandheden.

 

Derfor sker der i udlændingespørgsmålet altid det, at venstrefløjspolitikere belærer alle andre om, hvor grimt de tænker, tror og taler om de fremmede. Menneskesynet! Tonen! Racismen! Med udråbstegn.

 

Endnu har venstrefløjen til gode at interessere sig for sit folk og forstå, at et stort flertal af danskere er dødtrætte af indvandringen og dens sociale og kriminologiske konsekvenser og frygter for deres børns fremtid, ligesom de fleste er ubekvemme eller vrede over at have fået trukket multikulturalismen ned over hovedet.

Befolkningen er aldrig blevet spurgt, det er næsten det værste. Var det sket, ville indvandringen og dens lobbyister – lige fra Hans Gammeltoft-Hansen, Morten Kjærum og Klaus Rothstein til Mogens Lykketoft, Ritt Bjerregaard, Arne Melchior, Marianne Jelved, Uffe Elbæk og Tøger Seidenfaden – have lidt et kæmpe nederlag.

Det ville utvivlsomt have hjulpet på forståelsen. I stedet fik idealismen lov til at vokse vildt, mens grænserne blev åbnet.

Det er drivkraften bag denne vildfarne idealitet, Dostojevskij giver liv og krop i ”Onde ånder”, ”Idioten” m.m., og det er den, Thurneysen skildrer så skarpt, at den er mindst lige så aktuel i dag. Ej kun for venstrefløjen, men for alle, der vil kende mennesket bedre – og måske endda vedkende sig, at det er fra fangehuller, klamme knejper og skurvogne, at de fleste sandheder kommer, ikke fra babelstårne, slotte eller den politiske adel.

 

Kommentar:

 

En helt igennem god karakteristik af venstrefløjen. Den er rigtignok vor tid adel, der i egen selvforståelse har fået gudeligende sandhedssyn, og nu har ret til at dømme og revse sit eget folk for deres onde tanker om at bevare Danmark for danskerne. Det er ondt, da de udenlandske "ofre", som Vesten gøres ansvarlige for, skal have al empatien og retten til Danmark. Det danske folk skal ikke have nogen prioritet.

Folkeoplysning for venstrefløjen er umulig. De er så forstokkede i deres tro på den rigtige og korrekte mening. Sund fornuft og rationel tænkning
i politiske sammenhæge ever de ikke.
Derimod er folkeoplysning af den flertal af befolkningen der ikke tilhører venstrefløjen relevant og mulig. Alt for længe har flertallet lade sig forblænde og true af venstrefløjselitens luftkasteller og moraliseren.

Den ekstremistiske venstefløj er nyttige håndlangere for de diktaturer i verden, der ikke overholder menneskerettighederne og som nu kan bruge menneskerettighederne til at svække VESTEN.

Den ekstremistiske venstrefløj vil have staten skal overtage ALT, men vi lever af den private sektor...men de ekstremistiske venstrefanatikere tror økonomi er at give penge til de som råber højst op om at være offer

Og stakkels Rosa Lund og Pernille Skipper mv er produkter af at der er 80 % røde journalister og 80 % røde pædagoger og 80 % røde folkeskolelærere og 80 % røde gymnasielærere og 95 % røde universiteteslærere (alle kan finde disse tal på nettet om den overvægt af røde fanatikere vi har tilladt at overtage medierne og undervisningssektoren). Her sidder gammelkommunisterne og indoktrinerer os hver dag - eller de forsøger !! men så dumme er danskerne ikke

Socialismen mistede sin relevans og sin legitimitet efter de utallige forsøg på at implementere konceptet med katastrofale umenneskelige konsekvenser i det tyvende århundrede.

En stor politisk bevægelse står tilbage uden politik og med en falmende nostalgi omkring 'kampen for det arbejdende folk'. I dag humper bevægelsen videre på mediedrevne enkeltsager omkring alverdens mindretalsofre og den gode tone med stor farisærisk offervilje og ihærdig udskamning af enhver synder uden medlemskort til de højglanspolerede gloriers klub. Vi er de gode, og de er de onde. Hvilken identitet vælger du, når du skal vælge ?


  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...