tirsdag den 31. august 2021

 


MAN DISKUTERER MANGEL PÅ ARBEJDSKRAFT, MEN DER ER ET HAV AF INDVANDRERE, SOM IKKE ER PARATE TIL AT ARBEJDE – SÅ SIG DOG LIGEUD , HVORFOR DET ER SÅDAN..



Der er tryk på dansk økonomi, og det fører til akut mangel på arbejdskraft i mange danske virksomheder. Derfor er der nu gang i de politiske forslag til, hvordan man får flere mennesker i arbejde.

 

Senest har De Konservative og De Radikale fremlagt et fælles forslag: Topskattegrænsen skal hæves. Skatten skal lettes i bunden (øget beskæftigelsesfradrag). Og man skal sænke beløbsgrænsen for udenlandsk arbejdskraft, så flere udlændinge kan komme ind på det danske arbejdsmarked.

 

Det skal give økonomiske incitamenter at tage et arbejde og til at arbejde mere.

 

Så er det, at man naivt kan spørge: Hvorfor hedder det sig, at vi mangler arbejdskraft? Der er jo masser af ikke-vestlige indvandrere, der går ledige på overførselsindkomst.

 

Hvorfor strømmer de ikke ud på arbejdsmarkedet nu, hvor det skriger på arbejdskraft?




 

Det siger De Konservative og De Radikale ikke noget om. De fleste andre partier gør det heller ikke.

 

Problemet er, at der er noget helt skævt i debatten om øget beskæftigelse.

 

Som om vi bare skal dreje på nogle økonomiske skruer

Debatten føres, som om man bare skal dreje på nogle økonomiske skruer, og så vil flere mennesker få lyst til at arbejde mere.

 

Det er rigtigt et stykke ad vejen. Økonomiske incitamenter kan få flere til at finde et arbejde eller arbejde mere.

 

Men det er langt fra hele historien. Med til denne historie hører, at vi nu har fået en stor gruppe ikke-vestlige indvandrere i vores samfund. Og i denne gruppe er der mange, der bevidst holder sig uden for arbejdsmarkedet – i hvert fald det ’officielle’ arbejdsmarked.

 

Man ved ikke, om man skal grine eller græde

Der er ikke bare økonomiske barrierer for, at de tager et arbejde. Der er også store kulturelle barrierer. For eksempel muslimske mænds enorme kontrol med deres koner og døtre. Disse mænd vil ikke have, at familiens kvinder færdes på arbejdsmarkedet blandt fremmede mænd.




 

Kvinderne i familien er ikke selvstændige kvinder. De er familieoverhovedets kvinder. Han bestemmer, om de skal tage et arbejde. Og meget ofte forhindrer han konen eller døtrene i at tage et arbejde.

 

Man ved ikke, om man skal grine eller græde, når man ser en samfundsdebat, der foregøgler, at bare disse kvinder får tilstrækkelige økonomiske incitamenter, så skal de nok gå fra passiv forsørgelse på det offentliges regning til aktivt arbejdsliv.

 

Der er lavet endeløst mange projekter for at få ikke-vestlige indvandrerkvinder i arbejde. Der er for eksempel ’opkvalificeringskurser’, hvor somaliske kvinder skal bruge deres evner til at lave somalisk mad som et springbræt til arbejdsmarkedet – uden nogen mænd i nærheden.  Så går der tid med det.

 

Kultur og paralleløkonomi

Der er to hovedårsager til, at de mange anstrengelser for at få ikke-vestlige indvandrere i arbejde giver så beskedne resultater:

 

Den ene er den kultur, som er medbragt fra den muslimske verden. Med ekstrem social kontrol fra mændene parret med ringe kvalifikationer og måske ringe motivation hos kvinderne.

 

Den anden årsag er, at hel del indvandrermænd har deres helt paralleløkonomi ved siden af den officielle økonomi. Denne paralleløkonomi foregår for en væsentlig dels vedkommende uden for myndighedernes rækkevidde.

 

Man kan få et vist indtryk af disse aktiviteter ved at læse politirapporterne. Man får også en fornemmelse af, at det er en verden for sig, når man hører om indvandrere, der ikke har nogen officielt synlig indtægtskilde.

 

Den enorme sociale kontrol med kvinderne og den livlige paralleløkonomi (sorte økonomi), som en del af  mændene tjener penge på, er helt centrale for at forstå, hvorfor ikke-vestlige indvandrere bidrager så forholdsvis lidt til den officielle samfundsøkonomi.

 

Masser af jobs – ingen interesserede

Det er samtidig en vigtig del af forklaringen på, at virksomheder henvender sig til jobcentrene med tilbud om arbejde – hvorefter de oplever, at kun meget få ledige er interesserede i at få dette arbejde.

 

I dag kan Berlingske således berette om rengøringsfirmaet De 5 Stjerner, der meddelte Jobcenter København, at man havde job til 450 ledige. Men ifølge avisen resulterede det kun i … 2 nye medarbejdere!

 

Det er helt absurd. Og denne absurditet finansieres af de danske skatteydere.

 

Økonomisk dødvægt og samfundssind

Selvfølgelig skal vi have en debat om, hvilke økonomiske incitamenter der kan trække flere ud på arbejdsmarkedet. Det er fint, at De Konservative og De Radikale inviterer til fornyet debat om dette – selv om man må være uenig i en del af det, de foreslår.

 

Men frem for alt er det afgørende at slå fast, ikke-vestlige indvandrere udgør en kæmpemæssig økonomisk dødvægt på det danske samfund. Det kan man ikke bare passivt acceptere.

 

Dette handler ikke om højere topskattegrænse og øget beskæftigelsesfradrag – i hvert fald ikke primært.

 

Dette handler i høj grad om kultur og samfundsværdier.

 

Det handler om samfundssind eller mangel på samme.

 

Det handler om arbejdsmoral.

 

Det handler om et kvindesyn, der er undertrykkende, samtidig med at det unddrager det danske samfund en arbejdskraft, der kunne og burde have gjort nytte i vores samfund.

 

Nogle ikke-vestlige indvandrere gør en god indsats på det danske arbejdsmarked – det skal vi glæde os over. Men alt for mange gør det ikke.

 

De hænger fast i en kultur, som skaber alvorlige problemer for det danske samfund.

 

Man leder forgæves

Det er helt uhyrligt, at det danske samfund bliver ved med at finde sig i det. Det er helt uhyrligt, at en virksomhedsleder tilbyder arbejde til 450 personer – hvorefter kun to (2!) stiller sig til rådighed.

 

Problemet drejer sig ikke kun om indvandrere. Der er også danskere, der smyger sig udenom at gøre en indsats på arbejdsmarkedet.

 

Men det er åbenbart, at vi har store problemer med indvandrere, der vender ryggen til det danske samfund – herunder det danske arbejdsmarked.

 

Man leder dog forgæves, hvis man vil læse noget om dette i det fælles oplæg fra De Konservative og De Radikale.

 

https://denkorteavis.dk/2021/man-diskuterer-mangel-paa-arbejdskraft-men-der-er-et-hav-af-indvandrere-som-ikke-er-parate-til-at-arbejde-saa-sig-dog-ligeud-hvorfor-det-er-saadan/?fbclid=IwAR3LQ0p031ulqs1f0VS6cbB0h6mt73HvIPMzmfaUlV09Q1ybkPZ1uIZt9XA

 

EVIGHEDS – BISTANDSKLIENTER



Af Kirsten Damgaard, psykolog  & uddannelses-og erhvervsvejleder

 

Hver fjerde kvinde på uafbrudt kontanthjælp i ti år eller mere er en kvinde med ikke - vestlig baggrund. Det viser en ny opgørelse fra Beskæftigelsesministeriet.

 

Kvinder fra de såkaldte MENAPT-lande, der tæller lande fra Mellemøsten, Nordafrika samt Pakistan og Tyrkiet udgør bare to procent af befolkningen i den arbejdsdygtige alder mellem 18 og 65 år.

 

Men i statistikkerne over personer, der uden afbrydelser har modtaget kontanthjælp i ti år eller mere, udgør de 20 procent, altså hver femte.

 

Ikke-danske problematikker

Jobcenter København er nu opmærksom på at “den overrepræsentation skyldes noget andet end de problematikker, vi generelt observerer og arbejder med hos langtidsledige”.

 

Det lyder  endvidere som at jobcentret forventer at problemerne i vid udstrækning kan løses af socialrådgivere, hvis de altså får tid til arbejdet ( jfr. Charlotte Storm Berlingske.dk 08.03)

 

Hvorfor tester vi ikke?

I årene 2012 -14 forsøgte jeg at få jobcenter CBSI Nørrebro i København ( for borgere med indvandrerbaggrund og utilstrækkelige danskkundskaber) med på et udviklingsprojekt.

 

Min tanke var at teste kursister der ikke rykkede sig sprogligt for personlige, sociale og kulturelle problemstillinger – herunder begavelse.

 

Det lykkedes ikke. En afvisning lød at disse voksne, jo havde klaret sige hele livet indtil nu, uden at blive henvist til psykologiske undersøgelser.

 

Jeg mente dengang, at der var behov for en “skolepsykologisk ” afdækning af mange af kursisternes problemstillinger ligesom man fx gør i grundskoler og gymnasium, når man observerer mistrivsel eller for ringe læring. Det er min opfattelse af megen af ledelsens og erhvervs- og uddannelsevejledernes modstand  på CBSI skyldtes berøringsangst for at stemple disse svage personer negativt.

 

Problemer fra barndom og opdragelse

Psykolog Karin Riber har påvist i et mindre forskningsprojet om arabiske flygtninge, at mange af deres traumer stammer fra barndommen, og ikke fra flygtningesituationen.

 

Der gælder altså nærmiljøet/opdragelsen og i sidste ende den muslimske traditionelle kulturs tilgang til begreber som individets udvikling. Sagt på en anden måde for megen ligegyldighed, for lidt frihed , for ustimulerende, for megen vold.

 

Læs selv her.

 

De nye tal fra Beskæftigelseministeriet og Jobcenter Københavns observationer tyder på at grundig afdækning”a la  psykolog Riber” af problemstillingerne hos især de langvarigt offentlig forsørgede indvandrerkvinder kunne være på sin plads.

 

Det vil sandynligvis efterfølgende blive dyrt for samfundet, for megen omsorgssvigt og dårlig begavelse kan ikke repareres. Det kan så blive fortsat kontanthjælp eller førtidspensioner …

 

Måske vil  ansvarlige politikere herefter  ønske udvidet screening fremover, før opholdstilladelser uddeles i gæstearbejdergruppen og ved familieetablering med import af brud eller brudgom fra MENAPT-lande?

 

https://denkorteavis.dk/2021/331222/

mandag den 30. august 2021

 


EVAKUERINGEN FRA KABUL MISBRUGT TIL AT SNIGE AFGHANERE IND I DANMARK – BÅDE REGERINGEN OG MEDIERNE HAR SVIGTET FATALT..



Nyhederne på TV2 kunne lørdag fortælle om afghaneren Ahmad, der udnyttede evakueringen fra Kabul til at få hele syv familiemedlemmer med til Danmark.

 

De syv afghanere havde ingen adkomst til at komme til Danmark. De har intet at gøre med Danmark, og der foreligger i øvrigt ingen oplysninger om, at de skulle være i akut livsfare.

 

Men Ahmad udnyttede tilsyneladende det almindelige kaos i Kabuls lufthavn til at få hele storfamilien igennem de danske soldaters kontrol. Formentlig med hjælp fra andre, der også befandt sig i lufthavnen.

 

Den Korte Avis er ikke bekendt med, hvad der helt nøjagtig skete, da Ahmads familie uretmæssigt kom igennem lufthavnen.

 

Det har været Udenrigsministeriet, der foretog sorteringen af dem, der kunne komme med flyet. Men i lufthavnen stod der soldater, der overvågede processen.

 

Men uanset hvem der havde hvilken rolle i forbindelse med den konkrete evakuering i lufthavnen, så var det utvivlsomt en meget vanskelig opgave under de kaotiske forhold.

 

De danske soldater i lufthavnen befandt sig i en ekstremt vanskelig situation, der gav muligheder for at misbruge systemet. Så man skal ikke bebrejde dem for det passerede.

 

Derimod har regeringen et medansvar for, at soldater kan have følt sig presset til at lade flest mulige slippe igennem kontrollen ved gaten – herunder altså Ahmads familie, der ikke havde nogen ret til at blive evakueret.

 

Hele regeringens fokus var nemlig rettet mod at få så mange som muligt med i evakueringen. Det var det absolutte succeskriterium, som hele tiden blev fremhævet.

 

Ikke et ord om den stramme udlændingepolitik

Derimod forsømte de ansvarlige ministre fuldstændig opgaven med at sikre den stramme udlændingepolitik i forbindelse med evakueringen.

 

Regeringen formulerede ikke nogen målsætning om, at evakueringen skulle foregå på grundlag af den stramme udlændingepolitik. Det vil sige, at man skulle håndhæve strikte krav om, hvem der kunne blive evakueret.

 

Dermed gjorde man forskel på folk: De mennesker, der havde dristigheden og de gode forbindelser til at sno sig igennem kontrollen, blev belønnet. De, der holdt sig tilbage, blev sorteper.

 

Kofod og Bramsen har ansvaret

Slapheden i håndteringen af Ahmads familie skyldes ikke de soldater, der udførte ordrer og instrukser. Ansvaret lå hos de politikere, der udstak målsætninger og retningslinjer.

 

Udenrigsminister Jeppe Kofod og forsvarsminister Trine Bramsen havde tilsyneladende slet ikke den tanke, at de skulle indskærpe hensynet til den stramme udlændingepolitik i forbindelse med evakueringen. Således, at personer uden ret til at være i Danmark, fik et nej.

 

Det var ikke en fejl hos soldaterne ved gaten. Det var en politisk fejl, som frem for alt var ministrenes ansvar. Populært sagt var ministrene alt for optaget af, at de skulle vise, hvor ivrige de var til at evakuere – med det resultat, at folk, der ikke var berettiget til evakuering, slap med ud.

 

Dermed beskyttede man ikke det danske samfund, sådan som man burde have gjort. Man sikrede ikke, at evakueringen af afghanere holdt sig inden for rammer, som danskerne kan acceptere og leve med.

 

”For demokratiet er det ekstremt afgørende, hvem er bor i landet, og hvad de tror på”





Østrigs markante forbundskansler Sebastian Kurz har lagt en helt anden linje i forhold til evakueringen.

 

Hans udgangspunkt er, at man ikke skal tage imod nye afghanske migranter i Østrig. Landet har i forvejen mange migranter, og Kurz nægter at tage imod yderligere tilstrømning, der vil forandre det østrigske samfund i en retning, som han og det store flertal af østrigerne ikke ønsker.

 

Han understreger, at demokratiets fremtid i Østrig i den grad afhænger af, ”hvem der bor i landet, og hvad de tror på” – altså hvilken kultur og hvilke værdier de har. (Die Welt)

 

Sagt på en anden måde: Hvis man får en befolkning, hvor en betydelig andel tror på sharia, islamisk lov, så vil det undergrave landets kultur, sammenhængskraft og demokrati.

 

Derfor må man aktivt beskytte sit samfund og dets værdier.

 

De toner hører man slet ikke fra den danske regering

Det får Kurz til at afvise, at Østrig skal tage mod flere flygtninge, herunder fra Afghanistan. Han vil simpelt hen ikke acceptere den voldsomme ændring af det østrigske samfund, som en ny stor migrationsbølge herfra ville medføre.

 

Den østrigske kansler bygger sin holdning på de alvorlige problemer, som indvandringen af afghanere allerede har givet hans land. Herunder skræmmende sager om seksualforbrydelser.

 

Toner som disse hører man slet ikke fra den danske regering. Her har man været fuldstændig ensidigt optaget af evakueringerne, som blandt andet sender flere afghanere til Danmark.

 

Fuldstændig uholdbart

Kurz mener, at man først og fremmest må satse på at give afghanske flygtninge en plads i de lande, der ligger i Afghanistans geografiske og kulturelle nærområde. Det gælder således Turkmenistan og Uzbekistan.

 

Han afviser fuldstændig Storbritanniens planer om at åbne landet for tusindvis af afghanske flygtninge.

 

Danske journalister har på skærmen talt og talt om at tage imod flere afghanere uden så meget som at berøre kernespørgsmålet: Skal vi have et Danmark, som gennem indvandring gøres mere afghansk? Ønsker danskerne det?

 

Spørgsmålet om, hvad det danske samfund kan bære, har været ikke-eksisterende både hos regeringen og hos Journalistisk Venstreparti i medierne.

 

Det er fuldstændig uholdbart.

 

Hvad siger den danske regering – og hvornår?





Hvis regeringen skal have troværdighed i håndteringen af presset fra Afghanistan, rækker det slet ikke, at man bare bliver ved med at fremhæve, hvor mange man har evakueret.

 

Man må fortælle, hvordan man vil sikre Danmark mod en ny bølge af ikke-vestlig, overvejende muslimsk indvandring.

 

Nogle lande er i gang med at bygge hegn for at værne om deres grænser. Det gælder blandt andet Grækenland og Tyrkiet. Andre lande vil beskytte deres grænser på anden vis.

 

Men mange lande kommer med de samme advarsler mod en afghansk indvandring i større skala.

 

Hvad siger den danske regering? Og hvornår siger den noget?

Kommentar:

Det var efter bedste vidende børnenes statsminister, der gav ordren.
Hvem ellers i denne børnehave-regering?!

Forsvarsminister, Trine Bramsen, kan såmænd godt holde på en hemmelighed, selvom hun gav udtryk for at være en plabregås ifm. afsløringen af forgænger, socialdemokraten Poul Nyrup Rasmussens, største hemmelighed. Den om NSA.

Et pengeskab på Kastellet gemte i årtier et dybt fortroligt dokument.
Lige indtil Trine Bramsen måske blev bedt om at rydde op.

Det er måske ikke umuligt, at to medlemmer af denne socialdemokratiske regering, Udenrigsministeren og Forsvarsministeren på præcis samme tid tid topper kurven over komplet uduelighed; men er det sandsynligt?!

Regeringen er afhængig af støttepartierne og Enhedslisten vil nu have at vi skal hente de Afghanere som er sendt hjem efter at have afsonet deres straf i Danmark og efterfølgende udvist !!!!

Så problemerne er kun lige begyndt, først skulle vi modtage ca 45 tolke, nu har vi hentet ca 1000 personer, hvoraf nogle har snydt sig ombord på flyene, regeringen mener ikke at de kan sendes retur.

En stor økonomisk byrde venter den Danske befolkning, men de ældre må nøjes med at blive kaldt ældrebyrden og få fortalt at de ligger samfundet til last.

Hvornår begynder regeringen at passe på Danskerne ?

Vi kunne jo gører København til indvandre bosted
så alle de venlig boer der er der kunne mærke det
som de har skabt på deres egen krop, lad os så lave
en ring om København og omegens komunerne der kan
de så selv bestemme med kørsel.

De fire udgangs porte
der skal værere ud til samfundet skal være bemandet,
der skal udstedes pas for at komme ud og ind.


De får et lykkelig samfund og vi andre får et samfund
som vi har arbejdet og kæmpet for, som vores forfædre
alle lever lykkeligt.

https://denkorteavis.dk/2021/evakueringen-fra-kabul-misbrugt-til-at-snige-afghanere-ind-i-danmark-baade-regeringen-og-medierne-har-svigtet-fatalt/?fbclid=IwAR28CQc0QSWB_cljuRokroEJzEt24aWcLj65797Vsp6UTbeg3fqYO3SAN98

onsdag den 25. august 2021

 

“Socialdemokratisk bullshit-bingo” Til Mette Frederiksens konference tog Pernille Vermund ordet og talte hele salen imod

·         SKREVET AF CLAES THEILGAARD 25/08/202

 



Regeringen inviterede, anført af statsminister Mette Frederiksen (S), tirsdag til konference om “Fremtidens Danmark”.

Allerede på forhånd blev konferencens deltagerliste kritiseret for at være domineret af regeringens venner, og selvom statsministeren lagde op til kursændringer på den økonomiske politik, var Nye Borgerliges formand Pernille Vermund langtfra tilfreds med konferencen og de tanker, der blev præsenteret undervejs.

Ifølge hende var hele konferencen en omgang “socialdemokratisk bullshut-bingo”, som alle deltagerne spillede med i.

Vermund kom med hård opsang

Vermund var, som flere andre oplægsholdere, blevet tildelt fem minutters taletid, og dem brugte Nye Borgerlige-formanden til at komme med en hård opsang til de tilstedeværende.

– Det er desværre ikke meget modstand det borgerlige Danmark møder den socialdemokratiske velfærdsstat med, lød det bl.a. fra Pernille Vermund, der fortsatte med at kritisere både sine borgerlige politiske kolleger og det danske erhvervsliv, der i hendes øjne omfanver “det socialdemokratiske tankegods”:

– Langt ind i borgerlige partier, langt ind i dansk erhvervslivs organisationer, har man efterhånden accepteret og omfavnet det socialdemokratiske tankegods. Et tankegods, som har givet os en offentlig sektor, der opsuger næsten halvdelen af al den værdi, som skabes i samfundet.

“Den socialdemokratiske velfærdsstat er ikke god”

I hendes tale, som hun siden har udgivet i sin fulde længde på Nye Borgerliges hjemmeside, kritiserede Vermund endvidere det høje danske skattetryk og den detailregulering og støt stigende regelmængde, som den socialdemokratiske velfærdsstat er skyld i.

Pernille Vermund kritiserede også den socialdemokratiske konference for at være led i en strategi om at udbrede konsensus, så ingen tør sige Socialdemokratiets politik og tankegods imod.

– Socialdemokratiet vil gerne have en konsensus bredt ud over hele Folketinget, over interesseorganisationer, erhvervsliv og hele den offentlige sektor. Det er derfor, vi i dag spiller bullshit-bingo.

– Jeg køber ikke præmissen, for den er forkert. Møgforkert. Den socialdemokratiske velfærdsstat, hvor politikerne år for år får mere magt over danskerne, er ikke god. Den umyndiggør borgerne og fråser med pengene, sagde Nye Borgerlige-formanden.

En reel borgerlig værdikamp

Pernille Vermund rundede sin tale af med at henvende sig til det, hun betegnede som “venner af det borgerlige Danmark”. 

De skal turde deltage i “en reel borgerlig værdikamp”, lød det.

– Jeg synes, at I – venner af det borgerlige Danmark – skal komme ind i kampen for frihed og velstand. Jeg vil gerne invitere til en reel borgerlig værdikamp – i stedet for at fortsætte den socialdemokratiske bullshit-bingo. 

– Den offentlige sektor skal være mindre. Den private større. Politikerne skal bestemme mindre. Danskerne skal bestemme meget mere selv – også over flere af deres egne penge. Så bliver vores børn rigere og friere – i Fremtidens Danmark, sagde Pernille Vermund.

 

 

 

 

lørdag den 14. august 2021

 


MEDIERNE BERETTER OM CORONAVARIANTER OG SNARLIGE KLIMAKATASTROFER: SAMTIDIG FORTIES DE 15.000 EKSTRA IKKE – VESTLIGE UNDER METTE FREDERIKSEN..

 


Antallet af ikke-vestlige er steget med over 15.000 personer, mens Mette Frederiksen har været statsminister. Det viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. Tallene kan hentes frem her:

 

 https://www.statistikbanken.dk/FOLK1C

 

Det hører man imidlertid ikke noget om i de landsdækkende medier. De har travlt med at skræmme danskerne ved at berette om dødsensfarlige coronavarianter og snarlige klimakatastrofer.

Der er ingen tvivl om, at den muslimske indvandring er langt farligere end klima og corona, men den danske befolkning bliver holdt hen i uvidenhed.

Førsteprioriteten for magthaverne er at beholde magten. Man ønsker derfor at bevare status quo, der inkluderer EU, retten til asyl, konventionerne og Marrakesh-aftalen.

Men de kulturradikale politikere og journalister går også rundt med et rødglødende had til danskheden. Den almindelige dansker anses som primitiv, provinsiel og som et laverestående væsen, hvis kultur og levevis skal afvikles hurtigst muligt.



Redskaberne til dette projekt består blandt andet af løgne, fortielser, mere EU og mere indvandring.

https://ksdha.wordpress.com/2021/08/14/medierne-beretter-om-coronavarianter-og-snarlige-klimakatastrofer-samtidig-forties-de-15-000-ekstra-ikke-vestlige-under-mette-f/

Kommentarer:

Det er en meget trist udvikling som efterhånden er blevet synlig og mærkbar alle vegne, og med en u-integration der øges og øges.


Og alligevel bliver folk ved med at stemme på de samme ødelæggende partier.




Jeg, og andre med mig, spørger sig selv om hvad i alverden man dog kan gøre, for blot at medvirke til at bremse denne negative spiral en smule?

Man støtter lidt her og lidt der, og skriver nogle små fortvivlede indlæg; ikke fordi man tror at det hjælper noget, det er snarere i ren afmagt.

Alle partier har store vidtløftige planer og forslag til hvad målet skal være midt i 2030’erne, men fortsætter alt som nu indtil da, så er “løbet kørt”.

Der er ikke brug for disse fremtidsfjerne visioner, men for et parti som i det små og mærkbare og her og nu, vil arbejde for blot at forsinke vanviddet og sætte det hele lidt på pause.

Og som ikke mindst vil begynde en reel debat med os alle sammen om hvad vi vil med fremtiden.

At der vil dukke et bedre nyt parti op, er utopisk, og her er i forvejen uduelige nok at stemme på. Så et fromt ønske kunne være, at et af bestående partier kunne få sat en ganske normal person i toppen. Én som ikke er så navlebeskuende, og som vil gøre noget godt for vælgerne og ikke kun for sig selv.

Mette Frederiksen siger igen og igen en ting, men holder den danske befolkning i uvidenhed. 15000 nye indvandrere er der blevet til indtil nu og der kommer så nu ca. mindst 500 oveni når nu afghanerne hentes hjem, jo det går bare derudaf med at gøre Danmark til er muslimsk land.

Corona og Klima er vand ved siden af.!!!

mandag den 9. august 2021

 


HVAD ER FIDUSEN MED ISLAM..?

Af: Lars Hedegaard   12. juli 2021, 19:53



Foto: Steen Raaschou

Islam kan kort, sammenfattende og udtømmende beskrives som en totalitær ideologi, hvis mål er verdensherredømmet og udryddelse eller slavegørelse af ikke-muslimer. Islam iklæder sig religiøse gevandter, men er i sin kerne politisk. Den optræder overalt som en erobrermagt og har gjort det i fjorten hundrede år.

Hvor islam trænger frem, starter en spontan kamp om territoriet. Det er således ingen tilfældighed, at der i alle lande, som har åbnet porten for islamisk indvandring, er opstået muslimske enklaver. Islam indskærper nemlig, at muslimer ikke må integrere sig i andre folk og kulturer, men så vidt muligt skal leve efter den islamiske lov, shariaen, der er vidt forskellig fra vestlig retsopfattelse. Det er ikke noget, som danskere eller andre vesterlændinge kan gøre noget ved, for man kan ikke integrere mennesker, der ikke vil integreres.

Så meget burde efterhånden stå klart for dem, der har påtaget sig at lede Danmark. Alligevel bliver de fleste af dem ved med at betegne denne imperialistiske ideologi som en religion, der har krav på vores respekt, og som man ikke må tale ondt om. Derfor indskrænkes ytringsfriheden og dermed demokratiet i takt med islams demografiske udbredelse.



For et par dage siden sad den radikale Kristian Hegaard på fjernsynet og forklarede, at flere familiesammenføringer er godt for ”integrationen”. Bemærk den bestemte form, som skal få uopmærksomme til at tro, at der foregår en integration. 

Det gør der som bekendt ikke, for så havde skiftende regeringer ikke grebet til den ene desperate “integrationspakke” efter den anden.

Det er vist blevet til 24 resultatløse initiativer i årenes løb. Hvad Hegaard i grunden siger, er, at jo flere muslimer, der kommer til landet, des bedre vil det gå med integrationen. De danske erfaringer viser det modsatte. Jo mere islam vokser, des mindre tilbøjelige bliver muslimer til at lade sig integrere.

Som meningsmålinger viser, er tredje generation af indvandrere mere “religiøs” end anden generation, som igen er mere “religiøs” end første. Det er fuldt forståeligt, for hvad skulle få muslimer til at integrere sig i et samfund, der besvarer enhver provokation med undskyldninger og indrømmelser?

Islam kender vi, og det er spild af tid at bruge flere kræfter på dette fænomen. Vi bør i stedet rette opmærksomheden mod den herskende klasse i politik, medier og åndsliv. Hvad får dem til fortsat at holde porten åben for muslimsk indvandring og komme med syge bortforklaringer?



Hvad får dem til at udskamme og censurere landsmænd, der frygter, at friheden vil gå tabt? Er det uvidenhed eller almindelig dumhed, eller har de en plan? Som årene går, forekommer den sidste mulighed stadigt mere sandsynlig.

Hvad kunne planen være? Den udspringer af overklassens had til hjemstavnen – som den britiske filosof Roger Scruton har giver navnet oikofobi. Og hvorfra kommer oikofobien?

En nærliggende forklaring skal findes i overklassens had til og foragt for jævne mennesker, som de mener har for meget magt i et land med demokrati og ytringsfrihed.

Det drejer sig derfor om at skabe forvirring og mismod ved at importere tilhængere af antidansk kultur, som ved fysik magtanvendelse kan holde underklassen i ave og i en tilstand af frygt.

Når de underste har fuldt op at gøre med at bevæge sig sikkert på gaden, undgå at blive truet i skolen og finde et trygt sted at bo, har de ikke kræfter til at sætte folk som Kristian Hegaard på plads.



Kommentarer:

Kristian Hegaard er ikke tabt bag en vogn, han er tabt foran en vogn, og kørt over..

Gud bevare Danmark mod Dunning Kruger partiet, Det Radikale Venstre, for Allah vil med garanti ikke.... Google: Dunning Kruger, og se at jeg har 100% ret i min beskrivelse af dem..

Den magt over den foragtede danske underklasse, bliver dog aldrig andet end varmen opnået ved at tisse i bukserne for Kristian Hegaard og ligesindede. Tror den samme magtklasse seriøst på, at de massimporterede klantro-til-ind-i-døden mennesker vil lade sig lede og regere af klanfremmede tåber som Kristian Hegaard, Rosa Lund og hele det blegfesne slæng?

Når de muslimske militser stormer Folketinget, vil Kristian Hegaard blive sparket ud af sin kørestol og får lov at ligge, til han er trampet ihjel af sine panikslagne, flygtende kolleger, der nok ikke når særlig langt før en muslimsk kugle eller overskåren strube stopper dem. Den skæbne bliver dem vel undt.

Udover at undergrave og forvirre fjenden - de etablerede folkeslag - så udgør alle immigranter 'kunder i butikken'. Det er for næringslivet lige meget hvorfra pengene kommer; kontanthjælp eller arbejdsindkomst. Desuden vinder alle de 'progressive', eller landsskadelige politiske partier, stemmer ved valgene. Endelig har tusinder af kvindelige kommunale sagsbehandlere deres daglige brød ved at bevillige alskens goder til virile og viljestærke immigranter.

Når man stemmer på det samme, får man logisk nok mere af det samme.

Og bedre bliver det jo ikke af, at C+V er blevet domineret af de skabsradikale - og DF/LA svigtede fælt i 2015-19.
Det er der desværre foruroligende mange vælgere, der endnu ikke har opdaget.

"Løkke" udtrykker det ellers ganske klart i sit motto - "går den, så går den"!
Heri ligger jo, at den eneste reelle forskel på en A-/V- ledet regering i de sidste godt 30 år ikke reelt har været andet end retorikken og underholdningsværdien.

Mon ikke et stærkt Nye Borgerlige er sidste chance for at få vendt udviklingen?


Eller er det titlen på bogen Europas undergang, der er udtrykker fremtiden - også for Danmark?

Den slutter med spørgsmålet til "de politisk korrekte" - "Hvad er det dog I har gjort"?

Min opfattelse = Magtharverne vil fjerne intålerancen og skabe "utopiens super tolerance land". Antagelsen = Jo mere broget en befolkningssammensætning bliver jo sværere vil det blive at være intolerant, fordi det jo så i sagens natur vil stikke i alleh retninger, fordi9 her etniske gruppe vil søge sin egen agenda (klan kultur).

Det troede jeg også på da jeg var var 16 år, lad os komme af med magthaverne så bliver alt godt og der vil blive plads til alle.

Virkeligheden er så bare den at mennesker altid vil finde sammen i grupper med dertilhørende ustabilitet til følge og jeg ønsker mig ikke tilbage til en tid hvor venterem goter og vandaler m.fl. bekæmpede hinanden.

https://www.document.dk/2021/07/12/hvad-er-fidusen-med-islam/

  Mette Frederiksen: DET FORBLIVER EN KÆMPEGÅDE, HVORFOR MAN BETRAGTER HENDE SOM EGNET KANDIDAT TIL INTERNATIONAL TOPPOST. Man forstår gans...